Gå til innhold

Ripper overclock

Medlemmer
  • Innlegg

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ripper overclock

  1. ingen vits i å kjøpe ny prossesor... xp 2000 holder i massevis! det er harddisken som har mest å si, derfor anbefaler jeg en ny harddisk til 1000 kr, kanskje WD digital 120BJ. Så burde du ha et nytt hovedkort, men vist du ikke har råd til ny ram så kan du jo vente med det... dette skulle gjøre PC-en din mye raskere, det høres jo ut som det er en gammel treig 40 GB harddisk du har, så harddisk bytte vil ha mye å si! Kan jo anbefale et hovedkort... Abit NF7-S V2.0. da har du det meste... :woot:

  2. Har støydempingsmatter fra biltema i mitt chieftech bigtower og det hjelper en god del, i sær den matta jeg har i front døra! hører nesten ikke min 48x cd-brenner når den suser på full måkking... :yes:

     

    Har noen gammle bilder fra en hjemmeside jeg lagde for lenge sia som aldrig har blitt redigert eller oppdatert... :lol:

     

    her er en bildene, men OBS, OBS! Bildene er ikke komprimert eller redigert så de er VELDIG store!

  3. Det er jo lite smart og ha større disker i en partisjon... direkte uklokt

     

    Det er ingen som har hatt det!!! :evil::evil::evil: Det ble bare rotet opp at jeg hadde det fordi jeg ikke skrev at jeg faktisk hadde partisjonert i mindre partisjoner... :grumpy:

  4. Hva om jeg kjøper meg en 120gb da ?

     

    vil jeg fådet samme problemet som Ripper Overclock ??

    (har Win Xp(uten SP1)

     

    Nei, det vil du ikke få... det er bare harddisker over 131GB.

     

    Forresten så sendte kopisen min en mail til Komplett og fikk en eller annen fil over mailen... denne fikset problemet, men jeg vet ikke hva det var... skal spørre han i dag eller no...

  5. Det første du må sjekke er hva BIOS "ser" den som. Gå inn i BIOS og se hva den rapporterer som størrelse på disken.

     

    Herregud at jeg ikke tenkte på det!!! :roll: kanskje det kan hjelpe...

     

    Til alle sammen:

    Ja, så klart har jeg partisonert opp harddisken!!! man er enten helt grønn eller dum i hode om man ikke gjør det... :grumpy:

     

    Så nå vet dere at jeg ikke er dum i hode... :lol:

  6. En venn av meg kjøpte nettopp ny PC bestående av Abit NF7-S v2.0 og Western Digital 200GB 8mb cache. Problemet er at Windows ikke finner hele disken! 131GB står det i Windows og det samme stod det under installasjon, men når maskina starter opp står det 200GB.... :-?

     

    Har prøvd med både win 2000 og Win XP. Har dere noe råd?

  7. Ripper overclock: Blokkene er selvfølgelig testet med samme vannkjølingsoppsett. Jeg forstår ikke helt hvordan du kan ha misforstått det. Resultatet er altså at Cuplex kjøler bedre enn Magnum når det er mye varme som skal fjernes, men det betyr ikke at Magnum plutselig har blitt en dårlig blokk.

     

    Beklager, men jeg har vært på russetreff i Harstad i helga... :woot:

    Kjørte beinhardt hele helga og shotta sprit og tequila på fredags kvelden! :lol: Er ikke helt oppegående etter 5 timers søvn i kveld... :p

  8. Vet ikke helt hva jeg skal si, men Tenk over dette... For det om Magnum blokka ble slått av Cuplex så er det ikke sikkert at den er bedre, dette mener jeg fordi Magnum testen og Cuplex testen hadde forskjellige test oppsett! Nå vet jo ikke jeg om magnum blokka ble testet med det samme vannkjølings oppsettet da, men jeg fikk inntrykk av at den ikke ble det...

  9. for det første så har jeg ikke multimeter(kan kanskje få lånt meg ett...), for det andre så vet jeg ikke hvor man skal måle det(kan sikkert finne det ut vist jeg tar meg tid til å surfe litt rund om kring).

     

    Men det hadde vært kjekkt å fått vite om volten er riktig i forhold til bios... jeg skal no uansett få sjekket det på en eller annen måte! :yes:

  10. Det ligger en post her en plass med linker til det du trenger.

     

    Se etter posten med stepping av XP1700+ (Den er stor å lang..)

     

    gidder ikke lete, men jeg tror jeg engentlig fikk svar på det viktigste spørsmålet: Vil prosessoren kjøre mer stabilt på 166Mhz og 200Mhz i stede for 180 enda du har låst AGP og PCI?

     

    Etter som jeg har forstått så er svaret, ja!

  11.  

    Det er klart jeg skal sette ned multiplyern og sette FSB høyer, men det var ikke det spørsmålet mitt var!

    vel, var vel egentlig ikke så åpenbart, det kunne gjerne vært avklart i post nr1.

    ja, det er tbred A, det kan du se her. Jeg vil tro at du vil oppnå den beste stabiliteten på 133Mhz. Jo mindre jo mindre varme utvikler seg på nortbridge. Men du bør kunne gå opp i 166uten problemer, og da minsker du flaskehalsen. 200 kan resultere i ustabilitet, så ville ikke satset på den. Men prøv for all del om det funker greit.

    Du har forresten ikke nevnt noe om hvilket hovedkort du bruker, det har en del å si. Er mange nye hovedkort som ikke klarer 200Mhz, mens andre klarer det greit. Og om du ikke har et helt nytt hk er det fult mulig at du ikke en gang klarer 166Mhz. Så for å svare på hva som mest sansynlig er det beste stabilitet/ytelse bør vi vite hvilket hk du har.

     

    (kremt!) Det står hvilket hovedkort jeg har i overskriften på posten! :grumpy:

    Et Abit NF7 v1.2... :woot:

    Men for all del takk for svar! :yes:

×
×
  • Opprett ny...