Gå til innhold

lindur

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lindur

  1. http://www.ansa.no/Fag_og_Land/Fag/Medisin/Medisin_i_Storbritannia/ grunnen til at så få norske studerer i England vil jeg tro er de høye skolepengene. Du burde ha godt med penger\foreldre som har råd til å støtte deg.

    Takk, skal ta en titt på linken. Levestandarden i England er jo ganske lav i motsetning til de høye i Norge, så det går _nesten opp i opp (ihvertfall utifra SAP sine regnestykker). Er selvfølgelig forberedt på å måtte betale en del, men det er nok neppe det som vil stoppe meg iallefall.

  2. Hei! :) Er også en av mange som vurderer medisinstudiet etter videregående, men tenker på å vende snuten mot England istedet for å gå her hjemme i Norge. Selv om det på mange måter er minst like vanskelig å komme inn i England, krever de "kun" rundt 5 i snitt, biologi eller kjemi i ett år og matte (da likegyldig om du tar to år R-matte eller to år p-matte iflg Across the Pond). Er det noen her som studerer eller har studert i England? Noen som vet om det er veldig vanskelig mtp språk og arbeidsmengde? Lurer også på muligheten for å ta turnus der etter endt utdanning versus å ta den her hjemme i Norge? Og evt. muligheten for å komme til Norge for å jobbe som autorisert lege etter turnus?

  3. Hei! Nå har det seg sånn at jeg ikke begynner på videregående før til høsten, men jeg har allerede begynt å tenke litt på valgfag i andre. Har fått flere varme anbefalinger når det kommer til samfunnsfag, men kjenner at jeg er totalt uinteressert i denne fordypningen, særlig pågrunn av at lærerene jeg har nå i samfunnsfag og språk tar helt drepen på all gleden med det i det store og det hele.

    Derimot er jeg litt mer interessert i realfagene, selv om jeg er ingen kløpper i hverken matte eller naturfag. Så jeg lurer på om det kan være et dødt valg å satse på realfag? Vil dere som har det si at det er kanskje mer for spesielt interesserte?

     

    Jau, det er kanskje tidlig å begynne å tenke på dette, men det plager meg.

×
×
  • Opprett ny...