Gå til innhold

ICEERN

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ICEERN

  1. Hei

     

    Jeg kjøpte i februar en tv hos elkjøp. Jeg sa da klart og tydelig ifra at jeg måtte ha full hd ettersom jeg skulle bruke den som pc-skjerm når jeg fikk ny pc. For noen uker siden kjøpte jeg da en ny pc med full hd skjermkort. Så når jeg da kobler til tv-en med HDMI kabel får jeg kjørt 1980x1080 oppløsning, men bilde klarer ikke og autojustere seg selv. Det er akkurat som bilde er større enn tv-en. Jeg ser bare litt av oppgavelinja og på begge sider blir litt av bilde borte. Jeg har sett på innstillinger på tv-en om autojustering, jeg har sjekka pc-en, oppdatert driver osv. Men ingenting hjelper! Det står også på pc-en at det anbefales at jeg kjører i 1366x768.

     

    Etter mye testing dro jeg på elkjøp for og høre hva de mente om dette. Svaret jeg fikk var at det var noe galt med pc-en min eller at dette er en av de tv-ene som ikke støtter full hd til pc. Dette høres da jævlig tvilsomt ut ettersom hvis man bruker HDMI-kabel burde ikke tv-en vite hva som er i den andre enden.

     

    Her er også informasjon om tv-en jeg fant når jeg googla den.

    https://prisguiden.no/produkt/sandstrom-40ls9705--149682

     

    I tv-en står det at det er 1080p, men på detaljer står det at den bare er HD-klar. SÅ hva skjer?!

     

    Begynner og bli rimelig frustrert! Har elkjøp rett, eller har de solgt meg feil produkt?

  2. Nå skal jeg fortelle litt om mitt problem. jeg har hatt det siden jeg kjøpte maskinen at skjermen er svart når jeg skrur den på. men hvis jeg skrur den på, også av med engang. drar ut strømmen bak og venter i 15-20 sec, setter igjen strømmen og starter pcn pleier den som regel og komme skjermbilde. hvis ikke, gjør jeg det dette en gang til. så vil det hjelpe og resete bios?

  3. Siden du ikke har en formue å bruke, så burde du helt klart se bort fra rockford, for der får du ikke spes mye for pengene...

     

    Spilleren du linker til er helt grei, men den har bare 1 linjeutgang, noe som begrenser mulighetene dine med tanke på forsterkere.

    Pixmania har 5100 versjonen til nesten samme pris, og den er endel bedre ;)

     

    Videre så foreslår jeg at du sender en pm til transmedia, så får du sikkert et ok tilbud fra han.

     

    Hvis du kjøper et ok koponentsett foran, med forsterker, og sub med forsterker baki, så trenger du ikke noe flere høyttalere.

     

    okei. men hvilken sub ville du anbefalt da?

     

    og har sendt en pm til transmedia, så håper på et godt tilbud ja :)

  4. Hvis du ikke MÅ ha veldig mye bass går det an å gå for et anlegg uten sub. Da kan du legge en del mer i spiller og komponent sett, og få riktig så fin lyd. På denne måten sparer du litt bagasjeplass og ;)

     

     

    jeg må nok ha sub ;p jeg trenger god bass. det er rett og slett deilig ;)

  5. hei. jeg har akkurat kjøpt meg en liten yaris jeg har lyst til og få trøkk i ;) jeg er helt blank på stereoanlegg i bil, så derfor håper jeg på og få noen gode råd eller anbefalinger av hva jeg burde kjøpe. har tenkt til og bruke rundt 6-8 tusen.

    Har sett på noe som jeg tror funker helt greit, men vil høre deres mening.

     

    cdspiller: http://www.bilradiospes.no/m/shop/?produkt...p;stortbilde=ok

     

    sub/forsterker: http://www.bilstereo.no/m/shop/?produkt=53...;id=&vn=736

     

    diskant: http://www.bilstereo.no/m/shop/?produkt=12...;id=&vn=736

     

    men trenger jeg forsterker til diskantene? og trenger jeg kondensator? har også tenkt til og bare ha diskant i front på bilen, men er delte meninger om at jeg også burde ha bak også. hva tror dere?

×
×
  • Opprett ny...