Gå til innhold

deins

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av deins

  1. jeg må sitere det Snotrus skriver:

     

    " PES er mye mer urealistisk, det skal faktisk være lett å plukke fra deg ballen. Hvis man noen gang har sett en ekte fotballkamp før."

     

    Jeg tror ikke du har prøvd å spille pes10 demoen, for der er det faktisk ganske vanskelig å drible, fordi man mister ballen veldig lett om man ikke passer på. Det med å TA ballen fra en motspiller derimot, er noe som er lett om du er dyktig, men vanskelig om du ikke er dyktig. Øving gjør mester!

     

    Ercles sier at "Da kan man vel like så godt spille fotball på ordentlig" ENIG! :)

     

    Jeg er PES-fan! Er en vanesak, om hva man syns gir den beste "fotballfølelsen". Og når man har fått denne følelsen med f.eks FIFA eller PES, så blir det til at man aldri prøver noe nytt.

    Jeg har spilt mye FIFA, og likte ikke PES før. Nå spiller jeg bare PES, men tester FIFA fordi jeg vil holde meg oppdatert om hvordan spillet er. Jeg er skråsikker på at om hundre av dere FIFAfans prøvde PES i en lengre periode, og faktisk ble veldig god og lærte det godt, så ville minst 70 av dere hoppet over til PES for livet.

     

    JEG syns FIFA er ett godt spill, for et passer til alle aldere, mennesker og folk. Det er litt mer "allment". PES er mer ett vanskelig spill, som krever stor tolmodighet for å like, nettopp fordi det er så vanskelig å lære det. Men når du har lært det... ja, da har morra just begynt

     

    All respekt for FIFA og EA Sports

  2. Den er jeg enig i archongamer

     

    FIFA ser ut til å ha fastsatte "run-points" som gjør at du ikke vil få særlig mange varierte angrep, mens PES lar spillerne løpe på "random" (det er innmari kult at plutselig er Puyol i 16meteren og kan avslutte fordi spillerne "føler" angrepet). Altså er AI bedre på PES enn FIFA.

     

    Det må også nevnes at dribleriet i PES er mye mer ellegant, smoodere, glattere og mer realistisk og at den eneste begrensingen er DIN EGEN FERDIGHET med tommelen. I FIFA syns jeg lxm det er fastsatt en "norm" på området, så seigt osv. (tunnel, hælflikk, sparkene, dragninger, helt utrolig i PES) Dessuten, i FIFA er det jo egne knapper for finter å dragninger, mens i PES har du fintene på "feelingen", dvs du bruker bare joysticken på kontrolleren for alle finter/dragninger (foruten oversteg)

     

    QUOTE fra anmeldelsen: "Å avbryte løp når spiller har bestemt seg for å følge etter en løpeball er fortsatt vanskelig. Det kan tidvis virke som om Konami av en eller annen grunn insisterer på å ha en egen knapp for alt".

    - Det som nevnes kalles SUPERCANSELL, og er kjempelett. Hadde det ikke vært sånn, ville du ha bommet på ballen på mange av løpene, ettersom du må styre dem 100% selv. "supercansell" kan også brukes til å finte motspiller.

     

    Jeg liker PES mye mer enn FIFA, men hadde FIFA vært så mye mye bedre enn PES hadde jeg sagt det. Man må faktisk teste det LEEENGE, for å se hva forskjellen er mellom de to. FIFA er lagd for en annen gruppe mennesker tror nå jeg, mens PES for en annen

     

    All respekt for FIFA og EA Sports

  3. Anmeldelsen er grei den, men som alle forstår er den jo skrevet av kun èn person. Jeg å har jo prøvd PES2010, og opplever så absolutt ikke det samme som vår herre anmelderen gjør. PES2010 har ikke lisenser, samma det! Skaff deg PC v. av spillet, plugg inn en xbox-kontroller eller PS-kontroller om du vil, og last ned alle "lisenser" du vil. Grafikkmessig vil jeg si at PES er ett LITE hakk forran FIFA.

    Jeg har spilt FIFA siden fifa99, men ble PES-frelst da jeg prøvde PES3. Spillfølelsen har alltid vært bedre enn FIFAs. Det er jo selvsagt en vanesak, men jeg tror at alle som virkelig begynner å spille PES og faktisk LÆRER seg det, (krever jo tid, tålmodighet) så ville de sluttet å spille FIFA..

     

    PES er kjappere ingame, har bedre grafikk, er veldig nært virkeligheten og har enormt god "total-kontroll" over spillerne på banen. Hei, jeg har også prøvd FIFA10! :)

     

    Så vil du prøve noe nytt? Eller er du PES-fan fra før? JAU! Da kjøper du PES10!!

×
×
  • Opprett ny...