Gå til innhold

3bein

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 3bein

  1. Hei!

     

    Noen som kunne vært greie å stadfeste om det er feil i fasit, eller forklare meg hvorfor det blir slik fasiten oppgir?

    Den første ligningen har løsninge x=1 og x=-1 (det står jo x^3=x), derfor er ⇐ riktig.

     

    Ser nå at den første har begge løsningene også, men blir ikke disse da ekvivalente?(pil til begge sider)Eller det x'en bak likhetstegnet i likning 1 som avgjør?

  2. Hei!

     

    Holder på å hjelpe broder'n i noen oppgaver i temaet ekvivalens. vi får presentert to likninger som vi skal sette ←, → eller ↔ mellom, avhengig om de er ekvivalente eller ikke.

     

    Men så er det en oppgave jeg ikke klarer. Lurer på om fasiten kan være feil?

     

    Oppgaven er denne:

     

    Sett inn riktig tegn mellom likningene

    X^3 = X (__) X^2 = 1

     

    Fasit oppgir: ←

    Jeg tror at det må være → ettersom den første likningen bare kan ha svaret X = 1, mens nummer to kan ha X = 1 V X = -1.

     

    Noen som kunne vært greie å stadfeste om det er feil i fasit, eller forklare meg hvorfor det blir slik fasiten oppgir?

  3. Jeg var på kino med mine venner ikveld. parkerte på den plassen vi alltid har parkert. Fri parkering etter klokka 19:00, har jeg alltid visst det er(nå:var)

    Men kom til bilen og fant et forelegg. Ser da at akkurat inne på denne lille plassen er det nye skilter og nye regler. Der all tid utenom er ved betaling, og man må trykke ut en tåpelig gratis timebillett for under 1 time.

     

    Er det mulig å klage på dette? eventuelt nekte å betale?

  4. Cagayan de Oro City, Seriøst gutt!? Du må tre ut av den lille bobla di. Slå opp øynene litt. Synet ditt virker så innsnevra. Du er heldig som er frisk og oppegående nok til å gå på skole, det er flere tusen andre som blir frarøvet den sjansen pga diverse. Nå har ikke jeg lest igjennom alle trådene dine, men har du en vanskelig fortid eller problemer, så bruk dette som motivasjon til å bli bedre og bryte mønsteret.

    Virker ikke som du er helt klar for jenter enda, prøv å modne litt til først? Selv så begynte jeg å tenke på jenter som noe jeg ”måtte ha” rundt 18års-alderen. Du er ung, ta deg tid.

     

    Kan se ut som om det eneste du gjør nå er å bygge opp selvtilliten din for deretter å få realiteten i tryne, gang på gang! Sakte men sikkert bryter du deg selv ned og blir stadig mer desperat. Du leter etter signaler og hauser opp de vageste tingene du plukker opp.

     

    Gjør dette i morgen, så løser du din egen tråd:

    Gå bort til jenta og start en samtale om lekser,timen,en lærer eller et fag. Så sporer du den over på hvordan du er så trøtt fordi du så en film(finn en film som går i kveld).

    Ta og prat litt om filmen og styr samtalen mot film generelt, så nyeste filmen du har sett på kino. Så kan du spørre om dere ikke skal ta en tur på kino etter skolen.

    • Liker 4
  5. Det med å bruke andre planeter høres ut som noen spennende forsøk og Brilliante måter og løse flere av problemene også.

     

    Men jeg klarer ikke å gi slipp på den smultringformen(Halo). Med denne får man jo muligheten til å skape kunstig gravitasjon. Får man den til å snurre vil jo sentripetalkraften trekke ting innover og den motstående kraften trekke på tingene så de holder seg på plass.

     

     

    220px-Centripetalacceleration.svg.png

     

     

    Får man også bygd på noen sidevegger rundt sirkelens innerste flate(Der selve verden vil ligge) vil jo disse holde gassene på plass ved hjelp av kraften fra den roterende sirkelen.(veggene hindrer gassen i og forsvinne ut på sidene)

     

    Leker litt med tankene :)

  6. Hvor ofte treffes deg og kjæresten? Om det blir så sjeldent at det blir uutholdelig kan du jo foreslå åpent forhold.

    Personlig ville jeg blitt skeptisk til et sånt forslag og dama om hun foreslo noe sånt.

     

    Du burde være ærlig og fortelle hva du har gjort så kjæresten din kan ta et valg.

    Personlig ville jeg gjort det slutt om jeg fikk velge.

  7. vi har vært sammen i 9 mnd. nå. I starten var det jo veldig spennende, som det er med alle nye forhold. Etterhvert som tiden har gått så har dama gira ned på diverse arenaer. Skjønner jo at vi ikke kan holde på den kaninfaktoren som vi hadde de første mnd. og at vi ikke alltid kan gjøre noe nytt i hverdagen. Men sitter med en sterk følelse av og ha blitt lurt på en måte.

     

    Det vi gjør mest av nå er å spise, sitte(se på film el. tv) eller bare kjøre! Med en sånn kjedelig hverdag så er det heldigvis andre måter å krydre forholdet på da, men også det seksuelle går feil vei. I starten var det litt bytte mellom stillinger, litt oral osv. Jeg fikk utrykk av at når vi ble enda bedre kjent var ikke dette en jente som var ensformig i senga. Eneste hun vil nå er misjonær,er heldig om jeg får lov til doggystyle. Thats it!(mengden sex er ikke gal da)

     

    Har snakket med hun litt om det, men dog med på en litt humoristisk måte alla: "*ler* Du lurte meg i starten du. Var helt vill til du visste jeg var forelska. sleip!" Hun sa at jeg fikk ta hun som hun var.

    Jeg har foreslått å trene sammen, dette ville hun ikke.

    Litt mer aktiviteter, dette vil hun ikke.

    Det er så trist. For denne jenta er virkelig toppers! Snill, god og vakker.

    Kanskje for snill også? ikke gjør hun meg sjalu eller det smule nervøs, bare masse godt fra henne!

     

    Noen som har opplevd liknende og/eller har noen gode råd?

  8. Som elev på høgskole har man krav på bortbostipend om man ikke bor under samme tak som sine foreldre. Onkelen min(bor 5 km unna mine foreldres hjem)tilbød meg å leie et rom hos han for 500 per mnd.

     

    Lånekassa krever at bare studieadressen din er en annen enn den til dine foreldre. så ved å signere kontrakt med onkel og levere den på skolen så vil jo alt være ved det lovlige? Jeg bor/sover hos onkel og er på besøk hjemme når jeg trenger et skikkelig måltid.

     

    Eller blir dette tatt som svindel?

  9. Hei!

    Har lest en hel masse på denne tråden. Den er til stor inspirasjon :)

    Siden i høst har jeg lest "The game" og masse om kroppspråk, samt sett alt av mystery, RSD(Tyler Durden) og David d'angelo + mye annet. Begynte også å gå ut mer.

     

    I helga skjedde det noe bemerkelsesverdig når vi var ute på byen. Når vi entret utestedet så pekte han ene på et par jenter i en sofa å lurte på om jeg ikke skulle prøve meg på de, med et snev av "du har ikke en sjangs".

    Så jeg valgte target(Hb8) gikk rett bort og åpnet med "Hei"... husker ikke så mye av det jeg sa devserre, var utenfor meg selv :p

    Men husker jeg skiftet greit med å prate med begge og passet på å få inn berøring på target. Så spurte de hvor gammel jeg var og jeg svarte 20 og de var 24... så sa de noe om at jeg var for ung, men jeg svarte noe smart tror jeg.

     

    Plutselig sa de at de hadde kjærester. Fikk det temaet fort ut av samtalen og fortsatte med en mer leken tone. Men så kom kompisene mine som kjedet seg og mente vi skulle gå til det neste stede lenger ned i gata. Target kysset meg på kinnet og jeg takket for meg mens jeg kysset hun elegant på armen og sa hvor vi skulle(meg og kompisene)

     

    Vi gutta gikk ned, men jentene kom 50 meter bak oss. På det nye stedet satte de seg på bordet ved siden av og jeg slo meg ned med dem igjen, bare nå var kompisen min med og satte seg ved siden av venninna til target. Hadde fortsatt en veldig leken tone og fikk inn et kyss. Så tok jeg med meg target til dansegulvet hvor vi virkelig eskalerte det hele. Vi dro hjem og det ble en utrolig natt :D

     

    Var utrolig gøy å høre gutta på søndag. Og det var da de spurte om hva jeg gjorde for å lykkes, men jeg husker ikke mer enn det jeg har skrevet over. Husker ikke detaljer enn så mye jeg vil huske. Men husker spesielt da de sa at jeg var FOR UNG og at de hadde KJÆRESTE.

    Hva svarer dere på slikt?

     

    Gleder meg til neste helg: skibakke, hotell og afterski!

×
×
  • Opprett ny...