Gå til innhold

Funkypapa

Medlemmer
  • Innlegg

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Funkypapa

  1. Har frem til nå kjørt lyd og bilde gjennom HDMI på min HTPC. Men jeg har oppgradert lyddelen med en Asus Essence STX og har koblet til S/PDIF med Coaxkabel fra lydkort til forsterker.

     

    Problemet er at jeg ikke får noen lyd, kun bilde (via HDMI). Noen som har peil på hvordan jeg får til lyd?

     

    Pcn har jeg bygd selv

  2. er det HighDef opptak denne TS filen ?

     

    http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/ hvis du RE-muxer fila om til mpeg2 (mp2) Med ProjectX http://www.videohelp.com/tools/ProjectX

    Så kan du åpne mpeg2 fila i mkvtoolnix Også muxe den om til mkv container, kjapt

     

    http://www.smlabs.net/tsmuxer_en.html kan og kjapt muxe til andre format

     

    hvis du vil krympe TS fila til x264.mkv i god kvalitet, bruk StaxRip http://sourceforge.net/projects/staxmedia/

     

    Kjempeflott :o) Har prøvd MKVtoolnix, men skal prøve de andre som du foreslår. Stemmer at det er HD-filer det er snakk om.

  3. Hei, jeg har en samboer som skal reise bort for en måned i jobbsammenheng. Har nettopp kjøpt inn to webkamera så vi får kommunisert. Men når jeg skal legge det inn, får jeg beskjed om at jeg trenger administratorrettighet og må taste inn et passord. Datavadelingen har gått for dagen, og jeg lurer på om det er noen måte å omgå dette på?

     

    Det er snakk om en XP med SP2

  4. Jeg har Vista Business 32bit SP1 engelsk, og har ikke merket noen lignende problemer. Jeg har dog ikke hatt muligheten til å kjøre Windows Update siden midten av april, så kanskje det er en nyere oppdatering som forårsaker det? Oppsto problemet da du installerte SP1 eller da du oppdaterte Windows etter å ha installert SP1?

     

    Jeg fikk problemer i etterkant av oppdateringen. Virker som om det har kommet en oppdateringen som ikke var god for kortet. Rart ingen andre opplever det samme (har trålet Google uten å finne noe - fant bare en del hotfixer som er ett år gamle).

  5. Jeg har nylig oppgradert min bærbare til SP1 for Vista. Problemet nå er at internett kommer og går som det vil. Det går noen minutter før forbindelsen blir borte, før den så kommer tilbake. Av og til får jeg ikke tilbake til forbindelsen, og jeg må restarte pc.

     

    Noen som har erfart det samme eller har en løsning`?

     

    Jeg kjører Vista premium SP1 på en Zepto 6214 og nettverkskortet er et Intel PRO/Wireless 3934 ABG.

  6. Er det noen som har fått problemer med det trådløse nettverkskortet etter å ha installert SP1 ril Vista? Det har iallfall jeg. Mister forbindelsen en kort stund før den går på igjen. Dette skjedde etter at jeg installerte de siste oppdateringene i SP1. Har installert siste driver fra intel, men det vil seg ikke.

     

    Noen som har forslag på løsning?

  7. Har gått til innkjøpt av en HTPC (Lian Li PC-C35B), og kjører med standard vifter levert til kabinett og cpu. Dette bråker ikke utventet ganske kraftig, så jeg hadde tenkt å bytte ut det meste. Noen som har gode forslag til vifter/kjøling? Hovedsaklig cpu-vifte som ikke er så stor pga kabinettets fysiske begrensninger.

     

     

     

    Link til kabinett: https://prisguiden.no/product.php?productId=81948

     

    Hovedkort: Asus Mainboard S-AM2 AMD690G HDMI

    Minne: Geil 2GB DDR2 PC6400 800MHz Ultra

    CPU: AMD Athlon 64 X2 4400+ 2,3 Ghz

    DVD: Optiarc / NEC DVD-brenner AD-7170S

    Harddisk: Samsung 500 GB 7200RPM S-ATA2 16MB

    Kabinett: Lian Li Desktop/HTPC, Aluminium

  8. Tenkte jeg bare skulle skyte inn at jeg har funnet en løsning for å installere Ubuntu 7.10 også. Etter å ha forsøkt utallige boot-options (som man enkelt finner ved å søke på "ubuntu asus m2a" uten "" på google) så endte jeg opp med å teste en oppdatert bios. Jeg hadde 703 installert og har nå oppgradert til 1501. Da funker alt som en drøm.

     

    Det finnes per idag en beta bios (1601) men denne prøvde jeg ikke pga den er beta.

     

    Siden Asus sine sider for nedlasting av drivere etc ser ut til og kun ha isdn linje, så legger jeg ved bios'en som jeg installerte til evt andre som får problemer. Du kan bruke det innebygde flash programmet dersom du har bios 701 eller høyere :)

     

    Jeg har lagt inn 1601 Beta, og den fungerer fint for meg med Vista :thumbup:

  9. Har lekt gjort noen endringer: Har fjernet det ene minnet, og da klarte jeg å installere vista. Men problemet er at den restarter rett før den kommer til skrivebordet. den booter seg ferdig og er på nippet til å logge seg helt inn, men der stopper det hver gang.

     

    Har lagt inn siste bios, så problemet kan ikke være der. Er det rett og slett minnet som ikke kan være støttet av Asus?

     

     

    LØST: Jeg klokket ned minnet fra 800 Mhz til 533 Mhz, da gikk det som en drøm :o)

  10. Heh, dette var nesten litt skremmende.

    Jeg sitter akkurat nå å prøver å installere Ubuntu på en maskin med samme HK, samme ram og en 3800+, og den bare feiler den også. Der sier det noe om at "display server has been shutdown 6 times last 90sec".

     

    Kanskje det er noe av det samme som skjer for deg på Vista ?

     

    Om du prøver med en XP install så si ifra hvordan det går da. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å ta steget over på Ubuntu (siden dette er en server) men om det nekter å sammarbeide så blir det vel XP :ermm:

     

    Det er det som er det rare, for jeg har prøvd å installere XP også, men det går like dårlig. Blå skjerm eller det bare fryser. Aner ikke om det har noen med det innebygde grafikkortet, men det virker litt for dumt det også. Kortet skal jo være vista ready.

  11. Hei

     

    Prøver å få installert Vista på min nye htpc. Probmet er bare at den fryser under installasjon. Det varierer hvor langt jeg kommer. Men av og til får jeg bluescreen som forteller om hardwarekonflikt. Det eneste jeg kan tro er problemet, kan være minnet. Kjører på Geil 2 GB, men får ingen pipelyder eller lignende ved boot-up. Det eneste er at Geil ikke er oppført som støttet av Asus. Er det her problemet ligger?

     

    Har sjekket alle kontakter og føler meg relativt erfaren da jeg har bygd 4-5 pcer gjennom tidene.

     

    Noen som har erfaring med dette kortet og evt. løsning på hva som kan gjøres?

     

    Her er innmaten:

     

    Hovedkort: Asus Mainboard S-AM2 AMD690G HDMI

    Minne: Geil 2GB DDR2 PC6400 800MHz Ultra

    CPU: AMD Athlon 64 X2 4400+ 2,3 Ghz

    DVD: Optiarc / NEC DVD-brenner AD-7170S

    Harddisk: Samsung 500 GB 7200RPM S-ATA2 16MB

    Kabinett: Lian Li Desktop/HTPC, Aluminium

  12. Takk for fine innspill. Skal sterkt vurdere å skaffe et vifteløst grafikkort og litt mer minne. Bygde nettopp en pc til 20.000 kr, så det var litt omveltning å skulle lage en som er i andre enden. Er faktisk en større utfordring å lage en low-end pc :)

     

    Andylove: Enig med deg å jekke opp minnet.

    7972471[/snapback]

     

    kan jeg tenke meg er litt kjedelig. Hehe... Men når man bare vrir litt på komponenter og kjøper det som er nødvendig, så blir ytelsen veldig bra, og til en billig penge. Man må ikke ha ekstrem minnet til 2500 når man får det samme for 1500...

    7972518[/snapback]

     

    Ikke kjedelig akkurat, for gleden ligger i å sette det sammen og få det til å fungere :) Sant nok det, du har jo disse hardcore tweakerne her inne, men hvor mye man sparer er vel et stort spørsmål.

  13. Har fått i oppdrag å bygge en hjemme-pc som primært skal brukes til internett og enkle kontorapplikasjoner. Samtidig vil personen ha en pc som er bygd for fremtiden og er rask.

     

    Har derfor lagt vekt på prosessor og minne.

     

    Noen som har kommentar på oppsettet?

     

    https://prisguiden.no/vis_handlevog...waggon_id=42578

     

    :)

     

    Edit: Glemte å si at jeg bare trenger maskinen. Oppdragsgiver har operativsystemet, skjerm og tastatur++

×
×
  • Opprett ny...