Gå til innhold

alekso

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av alekso

  1. For de som er interessert i Deadly Premonition gå og se litt på Giant Bomb's Endurance Run.

    Der spiller de igjennom hele spillet både på godt og vondt. Har ikke spillet det selv men utifra hva jeg ha sett så er det nok i samme gate som Resident Evil 4, men ikke på langt nær så fin pussa. De er et indy spill og alt det bringer.

     

    Historien er faktisk bra med noen twister som jeg i det minste ikke så komme.

     

    Gameplay er så der, musikken kan være farlig og med det mener jeg at den er catchy ofte og etter å ha sett en del på Deadly Premonition så fant jeg meg selv ligge i seng og plystre melodier fra spillet. Må si det hindret noe søvn.

     

    Det er vell litt av det jeg kan si om Deadly Premonition. Uansett så ambefaler jeg og se Giant Bomb's Enduranse Run av Deadly Premonition

    Giant Bomb's videoer så gå på Endurance Run tabben og gå til side 3 der starter de.

  2. Venter mere på det andre spillet 38 Studios har på gang. Det heter vell bare Project Copernicus inntil vidre. Etter det ryktene sier så skal Copernicus se veldig bra ut selv om det er tidlig i produksjons prossense da.

     

    Etter det jeg veit så jobber R. A. Salvatore for 38 så regner med handlingene kommer til å være bra i det de lager. (For dere som ikke veit hvem R. A. Salvatore er så gjør et wiki search)

  3. Har ikke spillet det selv mye men har sett en kammerat spille igjennom hele. Syns det virker bra, historien er rimelig bra med spenning og twists. Syntes slutten var litt "rar" men håper DLC som kommer utover året oppklarer endel av spårsmålene jeg har.

     

    Kampsystemet er som sakt før bra og relativt nyskapende. Egentlig er lommelykta du har mere viktig enn pistolen din. Uten lys er du mer eller mindre hjelpeløs.

    Eneste er at det kan bli litt kjedelig i lengden når du vær kamp er like. Det blir mye grinding som det heter.

     

    Derimot noe som er veldig imponerende er grafikken og stemmningen. Spillet ser veldig bra ut spesielt lyset og tåke effektene.

     

    Vis man skal se på hvor lang tid det har tatt for Remedy Entertainment og lage Alan Wake så mangler det den lille biten som gjør at jeg sitter å gaper hele tiden mens jeg spiller.

  4. Det ser veldig lovende ut. Med TDU2 og F1 2010 får jeg tilfredstillt behovet for både sim og arcade racing håper jeg. Håper også at de gjør Hardcore mode'n mere realistisk enn den var i 1'ern.

     

    Håper også på en øy med litt mer liv. kanskje folk som går langs gata og sånn. Slik at det ser ut som det bor folk der.

     

    Blir også artig med natt og dag syklus. Det skal vell også bli et vær system så det kan bli mye drifting på våte veier med Aston Martin v8 vantage eller en BMW M3

  5. Prossesoren din er nok helt fin men det høres ut som det er noen programmer som ligger i bakgrunnen og bruker mye CPU kraft.

     

    Den beste måten å bli kvitt uønskede programmer er jo og formatere men det er noen andre ting du kan prøve.

     

    En ting jeg ville gjort uansett er å kjøre en grundig virus sjekk.

    Så prøv og bruk CCleaner. Den fjerner mye unødvendige ting, nett leser logger osv CCleaner

    Noe annet du kan gjøre er å laste ned en mer avansert Oppgavebehandler. Denne feks: Advanced Task Manager 5.0

  6. Vis Uwe Boll i noen som helst måte blir knytta til denne filmen er den dødsdømt. Han kan gjøre gull til gråstein eller verre.

     

    Uansett så tror jeg det kan bli en bra film. Den har en historie som er engasjerende og et stort univers som kan back opp med bra bakgrunns historie. Det er også bra karaktere som er lette å like eller hate.

     

    Jeg må si da at jeg forventer ikke noe for som regel er spill baserte filmer ræva.

  7. Det er totalt meningsløst av UbiSoft og bruke penger på DRM. Disse pirat gruppene kommer altid til å finne ut en måte og cracke det på. Det skal jo sies at det har tatt litt lengre tid for disse gruppene å få ut cracker men de har nå greid det til slutt.

     

    Det er syndt at det skal gå utover oss som kjøper spillene. Like etter Assassins Creed 2 kom ut var det jo mer eller mindre umulig å spille det pga alle DOS angrepene på Ubisoft serverene.

  8. ehh nei har ikke hacked / cheated ? har ikke prøvd på det med vilje vertfall ? fikk spillet like 3 uker siden så :S ja er vac banned ;S ganske sick og bli banned uten advarsler synes jo jeg ;( er 13 år og har ikek en gang tenkt på og hacke så :S

    jeg gjorde en glitch ( ubevist ) en venn am meg som sa at jeg gjorde den ( den såkalte " coldbloded glitch ") men min venn sa også at det ikke kunne gjøre meg vac banned :S men jeg vet jo ikke om noe av det jeg har lastet ned har vert cheats da ;S men er pretty iritert på steam ! de har sperret suppot sidene dems for meg :Så klarer ikke å sende dem noe jeg :)

    takk for all hjelp ! noen andre tips ? eller må jeg lage ny bruker og kjøpe spillet på nytt ?

     

    Som har blitt sakt så er det ikke veldig mye du kan gjøre.Du får ikke noen advarsler når du blir bannet.VAC har en null tolleranse og når du har blitt bannet av VAC er det ikke mulig å få kontoen tilbake, så du må nok lage en ny konto og kjøpe spillene igjen uheldigvis. Nå har du lært at VAC reagerer på mye og ikke gjør det igjen.

  9. min steam account ble banned noen so vet hvordan man får den tilbake ? har ikke gjort noe galt S;S

     

     

    Vis VAC har bannet den er det ikke noe du kan gjøre med det. Steam åpener ikke opp kontoer igjen uansett hvor mye du spørr.

     

    Vis du er sikker på at den ikke har blitt tatt av VAC så send inn en ticket til Steam Support om at du tror kontoen din har blitt Hacket, men bevis at det er du som eier kontoen. Da skal det ikke ta mange dagene før den er oppe å går igjen.

    Reclaiming a Hijacked Steam Account

  10. Det jeg har merket er at vis man holder seg unna Free For All så er det ikke så mange cheatere og boostere.

     

    Det å si at MP delen er ødelagt syns jeg blir litt og overdrive. Vis man sammenlikner med sånn det var når det kom ut er det mange ganger bedre. Da var det jo bare folk som fløy rundt med Akimbo 1881. Men Infinity Ward har ikke levert et så godt spill som de kunne. Hadde de brukt litt mere tid på og finpusse det hadde det vært et sykt bra spill. Og det må jo være "litt" populært siden det har solgt så sykt mye.

     

    For min del vil jeg si at vis du liker å spille på nett så kjøp MW2.

  11. Jeg har kjøpt en BenQ G2411HD og jeg lurer på hvordan jeg skal få headphone jack'n på skjermen til å funke.

     

    Må jeg bruke en HDMI kabel for å få lyden fra pc til pluggen på skjemen? Har prøvd med DVI kable men det ser ikke ut til å funke.

    Ville en DVI til HDMI overgang funket?

     

    Jeg har forresten et XFX GeForce 8800 GTS skjermkort

  12. Hvis jeg ikke tar feil er Cod modern warfare nr 4 i Cod-serien.

     

    Og ettersom det nå har kommet modern warfare 2, kan man jo si at det er cod 4 del 2. derfor 4:2.

     

    Det er ikke en tv serie vi snakke om men spill nr 2 i MW trilogien. Du sier vell heller ikke at Episode nr 2 i en tv serie er episode 1 del 2?

     

    Det er vell også spill nr 6 i CoD serien siden det har kommet et CoD world at war imellom.

  13. Det som drar ned BC2 inntrykket er server browseren. Det skal ikke ta 10-15 min for å finne en server som ikke er full når man bruker filtere. Som oftest er tallene i browseren feil. Selv om det står 20 av 32 så kan det være full.

     

    Som andre har sakt er matchmakingen i MW2 ikka akkurat den beste heller. Det skal ikke skje at en på level 11 kommer inne på en server der resten har prestige. Det er også rimelig irriterende at IWNet ikke greier å finne den beste hosten med en gang. 8 av 10 ganger ender man med en bedriten hos og det blir Host migration med en gang.

     

     

    Utifra mitt syn så kan jeg ikke si at noen av disse er det beste FPS laget. Der tror jeg kanskje man må kikke litt på Half-Life 1 og 2.

    Beste MP FPS er da en helt annen diskusjon egentlig.

  14. Jeg har gått to år på byggfag og vært et år lærling men har vell funnet ut at tømrer ikke er det riktige yrke for meg.

     

    Så det jeg da lurer på åssen mulighetene er nå? Jeg blir 20 i November og har vell egentlig ikke krav på Vidregående utdanning lengre vis jeg ikke husker helt feil.

     

    Det jeg har lyst til å gå på er IKT Driftsfag og jeg veit at jeg kan begynne der nesten uansett hva man har gått første året.

     

    Vil jeg ende opp bakerst i køen når jeg eventuelt søker på skolen siden jeg på en måte har brukt opp min tid på VGS?

     

    En annen ting jeg lurer på er hvor mye må jeg forvente å bruke på bøker å sånn? Siden jeg har hatt fellesfagene før så slipper jeg vell de?(Altså Engelsk,gym,matte osv)

×
×
  • Opprett ny...