Gå til innhold

AlphaSix4

Medlemmer
  • Innlegg

    115
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AlphaSix4

  1. Endelig ble rekrutten ferdig.

    Kan kalle meg selv infanterist etter en krevende og meget artig rekruttperiode.

    Nå har jeg perm og det er god stemning, vender tilbake til Mordor for CR om en uke, fikk stillingen som NLF i KPC/2BN smile.gif

     

    Edit: Jævlig god stemning å få ordren "Hjelm av, beret på" på bataljonsoppstillingen på Mauken, kun et par timer etter beretløpet... Khaki beret wub.gif

    lol, hadde dere BN oppstilling RETT etter beretløpet? og attpåtil på mauken? når jeg var inne, hadde alle KPene forskjellige beretløp og vi fikk ikke bereten før lenge etterpå, på depoet... fikk heller ikke bruke den før BN oppstilling i leir... en uke eller 2 etter beretløpet.

     

    rart at dem har endra praksis helt plutselig for årets kontingent... :)

  2. Strenge ja, stryker du på en ting var det rett ut sa hun som jobber ved Studieavdelingen, Opptak og rekruttering. Derfor var det lurt å være veldig godt forberedt. Av fjorårets ca. 3600 søkere kom 720 ish inn, mye som skal klaffe for at du kommer inn og det er mange som er motivert til å søke.

     

    Bare å gi gass! :new_woot:

  3. Så lenge de ikke har logga hva brukerne har lasta ned så blir det vanskelig for dem å bevise at din kompis var velvitende om megauploads ulovligheter. Premium medlem eller ikke, så var det ikke ulovlig å kjøpe raskere nedlastningshastighet fra en upload side som også hosta mange legitime filer.

     

    Dessuten så er det hovedmenne de hovedsaklig er ute etter, blir bare tull å gå etter the little fish, når de har the big fishes in custody. If you catch my drift.

     

    :p

  4. Monster er en overmarkedsførst "hype" der du betaler mye for selve merkenavnet. Jeg kjøpte noen Monster Beats spontant på en flyplass fordi jeg trengte øreplugger til en flytur. Men bare noen måneder senere ble de ødelagte. Jeg prøvde å reklamere på dem, men fyren bak kassa sa det ikke nyttet fordi de var kjøpt i utlandet. Han fortalte dessuten at ca 1/10 kom tilbake og reklamerte på øreplugger generelt. Disse betalte jeg 1500 for.

    Hvis du hadde ringt Monster i Norge hadde du garantert fått et annet svar, de råder deg faktisk å ringe direkte til dem istedenfor å gå til butikken. ;)

     

    Overmarkedsført "hype" eller ikke, så har de god kvalitet, men smaken er som baken, den er delt i to.

     

    Har forøvrig hatt både Sennheiser, AKG og Bose propper, men har aldri opplevd like god kvalitet som Monster sine Beats Tour propper.

  5. Karma brant ned

     

    Må si jeg føler med soldatene på Skjold i dag. Men nå får de heldigvis mer tid til å utforske Mauken ;)

    Brant no jæævlig i går, ingbn ble sendt bort for å hjelpe, mens 2bn dimmiterte. Karma brand dog ikke ned, men det gjorde brenneriet, som i og forseg er samma bygg :p de hadde jo akkurat pussa opp karma og greier for flere hundre tusen, syns synd på britt inger.

     

    og enda mer synd på neste års kont.

  6. Ja, settet ligger der enda, men brukes ikke. vi bruker bare reconpacks som vi har putta no greier oppi. Funker enn så lenge, men jævlig tungvint. Ja, det går ikke ann å gå langt med alt utstyret på ryggen, dør. Haha, under fotperasjonen fikk vi bare KP B til å bære ammokoggerne med "sand" for reelt øvingsutbytte! (KPB TRSJ som insja på det, ble jævla populære hos gutta kan du tenke deg :p) Brukte et annet nick her for noen mndr siden, da nevnte du at du kom inn i BK Troppen i TMBN, så sa du at du hadde vært i BK i fjor! Åssen går det der forresten? Koser du deg?

×
×
  • Opprett ny...