Gå til innhold

afromanjohan

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av afromanjohan

  1. Er nok flere gode spill jeg ikke har spilt, men her er noen av de jeg har kost meg mest med og eller spilt mest:

     

    CoD MW2: har spilt alt for mye

    FIFA 2010: var heldig og fant en ganske god klubb der jeg spilte x antall kamper med virtual proen. Må nesten nevnes at jeg også satt i flere dager å levlet proen min så han skulle bli best mulig.

    James Bond 007 Nightfire: fantastisk underholdende spill brukte veldig lang tid på å klare enspillerdelen da engelsken min ikke var allverden men hadde sinnsykt mye moro med kamerater på besøk og dette spillet.

    Mario Kart Double Dash: Enormt irriterende og enormt underholdende.

     

    Har også noen andre titler jeg har brukt en del tid på SSX (1,Tricky,3)

    FIFA 2003: mitt første FIFA spill, husker man kunne sklitakle keeperen.

    Så er det selfølgelig Pokemon Blue, Yellow (og krystall)

     

    Timesplitters 1: hadde det aldri selv men spilte det helt latterlig mye hos en kamerat da jeg gikk i 2-4 klasse. Håper inderlig at det kommer en 4. Husker dette spillet hadde en mapmaking mode og muligheten til å spille mot opptil 16 ellnz CPUer og man kunne velge våpen som skulle ligge rundt på mappet.

    Det samme gjelder Street Fighter 2

  2. Jeg liker achievementsene veldig godt, er ikke slik at jeg sitter i timesvis for å få alle, men er dem evig takknemlig.

    Uten dem hadde jeg kanskje aldri kommet meg rundt å fått fullført Mass Effect 2 og Assasins Creed 2 som lenge hadde vært på "litt treige i starten, kommer tilbake til dem senere" lista endte med at det nå er de to spillene jeg har flest achievementpoints på.

×
×
  • Opprett ny...