Gå til innhold

Kalaz

Medlemmer
  • Innlegg

    245
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. Kalaz's innlegg in [Løst] Glemmer jeg noe i denne builden? ble markert som svaret   
    Hei! igjen Ser ut som du har ordna deg et godt oppsett.
    Men bare noen veldig få ting jeg vil nevne på er. Det hovedkortet støtter ikke sli, kun crossfire x.
    Sli vil enkelt si at en kjører flere en et kort sammen og at de samarbeider, noe som også krever god kraft psu. http://www.webopedia.com/TERM/S/SLI.html Jeg vet ikke om dette er noe som kunne vært aktuelt for deg men bare nevner det like så godt!
    Men så lenge du ikke tenker og ha noen flere skjermkort (ekstra) i fremtiden. Men et flott
    hovedkort skal jeg tru!
     
    Ellers hva et litt bedre tastatur, det der er jo mer standard for en kontor pc? Kan komme med bedre tips om det er ønsket?
     
    Du har jo nevnt til meg tidligere at du trengte skjerm i konfigurasjonen har du denne skjermen: https://www.komplett.no/aoc-24-led-e2461fwh/774847?CKS=PCW Ble anbefalt av en jeg kjenner! Det står også her at det følger med vga og hdmi kabel (kan også legge til en ekstra i konfigurasjonen om det er ønskelig/nødvendig.
     
    Men som jeg nevnte per melding om trådløs netverk så lenge du klarer deg fint med kabel og ha trådløst tiljenglei ikke er et must, tenker jeg vi glemmer det!
     
    Angående kabinettet så ikke helt ut som det beste en kan få tak i(uansett godt til sitt bruk)...Men kan slenge forslag til et bedre *men litt dyrere* Det jeg tenker på da er et litt større kabinett (bedre plass, kjøleløsnings etc)
     
    Du glemte også cpu kjøler: https://www.komplett.no/corsair-h60-hydro-series-cpu-kjler/769223?CKS=PCW#!tab:reviews!review:3 Med tanke på at dette var et ønske fra deg, så skal denne være et godt kjøp (den finner du også i konfigurasjonene)
    Eller denn: https://www.komplett.no/corsair-h55-hydro-series-cpu-kjler/769187?CKS=PCW#!tab:reviews Men som du ser noen klager på støy andre ikke. For min del har jeg h50 den lager ingen støy kun i starten (men på hovedkortet kan jeg i bios endre vifte hastigheten enten full guffe eller 1000 rpm noe som fungerer utmerket. Disse "lukka vannkjølings" systemene godt verdt og gjør en meget godt jobb. Fins nok også mange gode vifte kjølte men i denne sammenhengen anbefaler jeg godt vannkjølt!
    NB: Alt jeg evnt har lista opp her finner du i konfigarasjonen på pcen. Tenker at pc oppsette er bra men at om du rom for forbedringer hadde vært ønskelig kommer jeg gjerne med noen forslag!
     
    Det var forsåvidt alt jeg hadde og komme med *akuratt nu* Så kan du titte gjennom og se hva du synes:
    mvh Heinza7
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Btw: Gjerne kom andre og rett på meg/forslag! Husk uansett ikke noe unødvendig diskusjon her...
×
×
  • Opprett ny...