Gå til innhold

Vodoking

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vodoking

  1. .... titan?

     

    Som nevnt i artikkelen. Forklarer seg selv.

    "Selv ikke GeForce GTX Titan klarte mer enn nærmere 103 FPS da vi testet det, riktig nok med ganske gamle drivere ? som også er grunnen til at Nvidias ultimate monstrositet ikke er med i oversikten.

     

    Likevel, da vi testet alle skjermkortene på lageret vårt på nytt (Ekstra) fikk ikke GeForce GTX 780 mer enn et par FPS bedre ytelse ved hjelp av nye drivere. Det skulle tyde på at vi med dagens testkort faktisk har ytelse som slår selv Titan."

     

    Stakkars de som kjøpte Titan til 7-8 tusen, Nå får man et bedre skjermkort til halve prisen. :)

  2. Enig med AndersT2, litt misvisende bilde.

     

    Høres spennende ut, eneste jeg kunne tenkt meg med dette produktet var en slags "doc'ing" system. Sånn at den oppdaterte seg automatisk når du gikk inn i en Wi-Fi sone hjemme eller jobb. Der hvor enheten sjekker databasen opp mot sine egne filer og ser om det er forandringer. Men alt dette kommer antagelig i et software en eller annen gang, eller eksisterer allerede.

     

  3. Strømforsyning: Corsair AX 850W 1354,-

    Kabinett: Fractual Design R4 eller R3 (stilrent og helt ok termisk) 700/849,-

    Cpu Kjøler: Enten Noctua NH D14 (veldig stor) eller Corsair Hydro H100ip 843,-

    Cpu: Intel Core i7 3770K 2290,-

    Hovedkort: Asus Maximus V Formula 1728,-

    Ram: G.Skill DDR3-2133MHz 32GB 2175,-

    GPU: Nvidia Geforce 680 x 2 (SLI) (anbefaler sli framfor 690 pga støy) 6872.-

    SSD: Samsung 840 Series 500GB 2616,-

    HDD: Western Digital Caviar Black 4TB 2349,-

     

    Alt: Sum: 21 073 +1000 i frakt

    En Mindre 680, også kjøper du deg BenQ XL2420T

    Kan kutte ned på både ram hastigheten, SSD størelsen og HDD hvis du vil sette ned budsjette litt.

     

    Det som er lurt å vurdere er om du trenger

    - "større" strømforsyning.

    - Vankjølt 680's

    - Har i7 3770K virkelig bruk for 2133MHz rask ram, vil ikke 1600/1800 holde?

    - Se over at kabinettet og deler passer i hverandre.

    - Trenger du en optisk Drev?

    - HDD i raid, SSD i raid? ( 4x1TB HDD??) (256GB SSD = holder lenge?)

     

    Prisene er bare tatt rett fra Prisguide.no, så det vil si at det er en "million" forskjellige butikker. Er lurt å bestille flest mulige deler fra samme butikk slik at du slipper å betale 150,- for hver eneste del som du sender. Fordi det er trosalt 9-12 deler du skal ha og da blir det fort 1000-2000 kroner bare i frakt. Som du kunne brukt på annet kos isteden :)

  4. Nydelig, er selv ikke noe glad i apple produkter. men det apple gjør nå om dagen støtter jeg 100% Ved at de lanserer flere og flere modeller med såkalte "retina" skjermer så får de i gang markedet for å lage høyere oppløsning på skjermer. noe som de andre produsentene har vært lite interessert i å gjøre tidligere. Bare la oss håpe at dette smitter over og man begynner å lansere egne skjermer til stasjonære oppsett.

    • Liker 1
  5. Aldri hørt om det, så trailern nå. Erfaringer er at MMO må være gjennomtenkt, ellers møter det lite kunder uansett grafikk og stil. Selv har jeg aldri prøvd noen av spillene som bruker cryengine, men jeg har spilt World of Warcraft slik som mange har gjort før. Det jeg som oftest opplever er at de nye MMO spillene har mye fin grafikk og effekter, men på en bekostning at brukervenneligheten blir dårligere. Syns traileren til Planet Arkadia, så rett og slett ut slapp. ville heller ha sett mer landskapsbilder, sjarm, musikk og på en måte litt mer "sjel" i spillet enn det som ble vist i den traileren jeg så.

     

    Hva tenker dere?

     

    Sliter med litt profilredigering. Det eksistere vel ikke en side med hjelp? Hadde ønsker om å føre inn mer info/bilder osv. rett og slett redigere profilen min her. men finner ikke siden for å gjøre det.

×
×
  • Opprett ny...