Gå til innhold

arco3

Medlemmer
  • Innlegg

    410
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av arco3

  1. Dubious skrev (35 minutter siden):

    Du opptjener 0,5% av kjøpesummen i cashback på varekjøp gjort med kredittkortet ditt.

    Du får ikke cashback-opptjening på:
    Kjøp hos flyselskaper 

    Så Bank Norwegian er for de som skal reise, og bruker Cashpoints. 

    0,5 % opptjening på varekjøp  (Gjelder ikke flybilletter.)
    1 % opptjening på varekjøp når du er i utlandet
    2 % opptjening på elbillading
    2 % opptjening på kollektivtransport**
    3 % CashPoints på alle LowFare-billetter hos Norwegian
    4 % CashPoints på alle LowFare+-billetter hos Norwegian
    5 % CashPoints på alle Flex-billetter hos Norwegian

    Jeg fikk akkurat epost fra BankNorwegian med varsel om endring av vilkår.

    Nye vilkår:

    "Fra og med 1. januar 2024 justerer vi reglene for CashPoints-opptjening med Bank Norwegian-kortet.

    Det vil ikke lenger være ekstra CashPoints-opptjening ved elbillading, utenlandsbruk eller kjøp av kollektivbilletter.

    Du vil fortsatt få 0,5 % opptjening for vanlig kortbruk, og du vil fortsatt kunne tjene ekstra CashPoints etter gjeldende regler ved kjøp av flybilletter hos Norwegian.

    Cashback-opptjeningen endres ikke og vil være 0,5 % for vanlig kortbruk.

    Du velger selv om du ønsker å tjene CashPoints eller cashback, og du kan enkelt veksle mellom de to bonusprogrammene i appen eller på MinSide."

  2. Sltrx skrev (23 timer siden):

    Hei! Disse leilighetene i Lillo boligstiftelse som man får leid gjennom lokmann, hvor billig er disse? Og hvor store er de, og hvilken standard? Noen som vet? 

    Hei! Jeg har ikke bodd her selv, men har vært innom et par av disse. Andre som bor der kan gi et bedre svar. 

    Siste jeg hørte kostet de 5800,- i mnd. Mulig leien har økt i det siste. Usikker på om strøm er inkludert eller ikke. De er ca 40 kvadratmeter med en balkong på kanskje 4 kvadratmeter. Lite soverom uten dør. Lite kjøkken med plass til et vanlig kombiskap. Ikke mulighet for oppvaskmaskin. Vet noen har en oppvaskmaskin som står oppå benken, men vet ikke helt om det er etter boka. Ikke plass til vaskemaskin på badet. 

    Standarden kan nok variere. Vet noen ble pusset opp når jeg søkte for ca 6-7 år siden. Har derimot hørt om noen som fikk ei leilighet som var mugg i. Det har også mye å si hvilken leilighet du får tildelt. Det er stor forskjell på 1. etasje mot T-banen eller høyere etasje med utsikt mot byen. De fleste jeg snakker med trives veldig godt her. Har hørt om de som har bodd her i 15 år (før det ble maks leietid på 5 år som kontrakten sier nå).

    Lokasjonen er svært bra. God kollektivtilbud med tog, T-bane, trikk og buss rett i nærheten. Mye butikker, treningssenter og Storo storsenter rett ved. Gode turområder langs Akerselva også. 

    Når jeg søkte var det ca et års ventetid før man fikk tilbud om leie. Vet ikke hvor lang ventetid det er nå for tiden.

    • Liker 2
  3. Hei! Noen som opplever problemer med mikrofonen under samtaler? Virker som mikrofonen tidvis slutter å fungere under samtaler. Noen ganger går det helt fint, mens andre ganger så hører plutselig ikke den andre meg. Når mikrofonen slutter å fungere, så kan jeg slå på høyttalerfunksjonen og da virker alt som normalt. Det virker også dersom jeg er tilkoblet en bluetoothenhet. 

    Har prøvd å starte telefonen på nytt uten at det hjalp. Har ikke prøvd å tilbakestille telefonen og håper å unngå dette. Vet heller ikke om dette hjelper. 

  4. Noen som har handlet direkte hos Samsung og benyttet innbyttekampanjen? Når jeg la inn IMEI-nummeret, så gikk ikke det og jeg måtte velge modellen manuelt i listene deres. Fant riktig modell (Huawei Mate 10 pro) og fikk opp verdi på 1488,- + 1500,- på kampanjen. Jeg skjønner at verdien på telefonen er feil, men bytter inn for å få de 1500,- ekstra. På beløpet jeg betalte hos Samsung er kampanjen på 1500,- trukket fra, mens verdien for telefonen skal etterbetales. 

    På kvitteringen fra Samungrecycle står telefonverdi: 0,- og kampanje: 0,-. Betyr det at jeg ikke kan benytte kampanjen med denne telefonen hos Samsung? Hva står på kampanjeverdi hos dere andre som har benyttet dette?

  5. Rotteronny skrev (2 timer siden):

    Som med de aller fleste "gaming" -ting så vil jeg anbefale å ikke kjøpe det. Kjøp heller et hifi headset og en modmic, da får du udiskutabelt bedre lyd inn i ørene dine og de du kommuniserer med over nettet. 

    https://www.komplett.no/product/1160347/tv-lyd-bilde/hodetelefoner/hodetelefoner/philips-fidelio-x2hr-hi-res-over-ear-headphones

    Dette virker som et meget godt tilbud nå. 

    Må/bør man ha forsterker til disse eller fungerer de greit rett i PCen? Tenker da til musikk og film.

  6. edge skrev (46 minutter siden):


    Ja, det jeg er redd for. 4000 er jo ikke så halvgærnt da, så blir vel å gå for det om det ikke dukker opp et tilbud :)

    Skousen har 33% rabatt i butikk f.o.m. onsdagen. Dessverre ligger de godt over andre butikker i pris på Roborock. Jeg er ute etter S5 Max og den kommer på 3150,- hos Skousen med rabatt. S6 koster 3668,- med rabatt.

    Edit: Ser nå at S6 sort utgave er litt billigere. Kommer på 3551,- med rabatt.

  7. Jeg har Garmin 5s som jeg bruker sammen men Huawei P30 pro. Hadde litt problemer i starten. Etter å ha lekt litt med forskjellige innstillinger på telefonen, så har det fungert helt smertefritt i lang tid. Bruker å slå av bluetooth på natta og klokka kobler til automatisk så snart jeg slår bluetooth på igjen. 

    Dessverre husker jeg ikke alle innstillingene jeg var inne på. Blant annet har jeg under app-oppstart satt manuell styring på Connect-appen. Har huket av alle tre valgene manuelt her. 

  8. Rudde skrev (6 minutter siden):

    Åh! Sorry, var skranke det gjaldt fra utaksdato. Har de noen dags/ukes/måneds grenser på uttak fra minibank som du vet om?

    "Våre kredittkort har følgende grenser for uttak:

    • I Norge er den på 3 000 kroner i døgnet og 15 000 kroner i uken.
    • I utlandet er den på 10 000 kroner i døgnet og 30 000 kroner i uken."

    https://www.banknorwegian.no/c/kundeservice/?category=1484&subcategory=2267&levelTwo=1762

  9. Jeg har visakort fra Gebyrfri (Santander). Bruker det svært lite, men har beholdt det da det er eneste kortet jeg har som har inkludert egenandelsdekning for leiebil. 

     

    Fikk i dag epost fra de om at de spanderer medlemskap i Norsk Familieøkonomi så lenge jeg er kunde til en verdi av 780,- i året. Der inngår bl.a. ID-forsikring :)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...