Gå til innhold

LA_minator

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LA_minator

  1. Er ikke tilfeldigvis noen som har en Nissan skyline hard top 2000 GT-R(KPGC10) stående i garasjen som de tilfeldigvis har lyst til å bytte bort???

    MÅ ha den bilen!!! :p

     

    Den har jeg, men skal nok mye til for at jeg bytter bort den gitt, har for øvrig KPGC110 også.

     

    AAAAAAAAAARH :p er KPGC10 jeg må ha! husker jeg så KPGC110 veldig tidlig i spillet, men har aldri sett den andre! fant du den langt ute i spillet eller vant du den??

  2. Noen som har gull på alle lisensene enda? Tror jeg skal sette det som mål til over helga.

     

    Har gull på halvparten, dog blir fort kjedelig å gjøre alle lisensen på en gang, så derfor har jeg tatt litt og litt.

     

    Har gull på allt utenom S-lisensen, har såvidt prøvd meg på en og jeg regner med det kommer til å ta sin tid! Enig i at det blir kjedelig i lengden å kjøre alle på en gang. Hvertfall når du står fast på en og bruker mange timer på å kjøre inn til gull!

  3. først må jeg bare si at GT5 er tidenes spillopplevelse for meg på PS3, hovedgrunnen til at jeg har PS3, er Gran Turismo! Er vanskelig å konsentrere seg om eksamen nå!!

     

    MEN, har akkurat brukt 250 000 cr på en Toyota Corolla AE86 levin :p så skulle jeg endre girratio, men så gikk det ikke å stille hvert gir individuelt! noen andre som har vært borti det?? har kjøpt fully customisable transmission...

  4. Etter min mening har Microsoft gått på en gigantisk smell med nye WP7S! allt som var bra med windows mobile er nå tatt bort! blir jo deprimert av å lese på pocketnow om allt pisset microsoft finner på! fyfaen jeg er skuffet, ikke noen multitasking, låst til marketplace, ikke copy/paste, ikke mer filutforsker eller bruk som lagringsdisk osv osv.

    menmen, godt vi har android

  5. Jepp jepp, da var min omnia pro bestilt hos elprice. Betalte 4399,- og de skulle få den inn i butikken til tirsdag!

    Har hatt HTC det siste året og dette er min første samsung telefon så blir gøy å få den i hendene.

    Har du snakket med de, eller bare tatt det gjennom nettet? Litt utrolig at den går for over tusenlappen billigere enn Omnia II...

     

    jeg gikk ut å pratet med de, og bestilte den i butikken. jeg skjønner heller egentlig ikke hvorfor den er så mye billigere, skulle jo tro det var omvendt!

×
×
  • Opprett ny...