Gå til innhold

rema100

Medlemmer
  • Innlegg

    218
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rema100

  1. Hei , jeg var akkurat og byttet til noen nye bak pærer på bilen. Men de funger ikke som dem skal, det virker som det er dårlig kontakt de lyser men med en gang jeg slepper dem så lyser dem ikke og når jeg vrir dem inn på plass da funker de ikke. Det er riktige pærer det er jeg 110% sikker på, men jeg lurer på om sporene på pæren må smeltes ned eller noe sånt? Så det på de gamle at de var smeltet ned.

  2. Hvorfor i alle dager fant politiet en kniv i bilen din? Det er relativt sjelden at politiet går til ransakelse av kjøretøyer uten skjellig grunn til mistanke (om en straffbar handling som kan føre til....).

     

    Bagasjerommet er et godt sted å oppbevare gjenstander som rammes av våpenlovgiving om man må transportere de mellom forskjellige steder.

     

    Kjørte på natta mitt i byn så fikk jeg plutselig blålys bak meg, har sikkert noe med at bilen skiller seg ut tenker jeg. De hadde fått ordre om å kjekke folk og kjøretøy for våpen fordi det har vært brukt mye kniver i vold osv i byn

  3. Det burde du være forsiktig med. En clutch som slurer må du belaste svært, svært forsiktig, fordi den lager mye varme, og mye varme i det området kan ødelegge oljetetninger som ligger der i området (heldigvis kan disse byttes enkelt hvis man først har ute clutchen, så lenge det bare er de som er ødelagt).

     

    Det er alltids en mulighet for feilen kan ligge i overføringen til clutchen. Siden du sier at problemet oppsto i forbindelse med feilet burning regner jeg med at du har drevet og sluppet clutchen veldig fort. Det som kan ha skjedd er at justeringen for slitasjekorrigeringen har køddet seg til eller noe lignende.. Hvis dette er tilfelle så burde du i vertfall forsøke å få det sjekket før du ødelegger både clutchen, tetningene, osv. med varme av sluring.

     

     

     

    Bilen min kostet 5000 :p, takk for det bra svaret :)

  4. Det som er feil er at når jeg gir på fra 1 giret og girer til 2 så hopper plutselig turtallet opp til værs , skulle trudd at dette er en porche men d er d ikke . når jeg kjører i 60 og har i 5 og turtallet er rundt 1500 omdreininger og jeg gir bånn gass så hopper turtallet helt opp til 6000 omdrenieger og går ned igjen . Når jeg har i 2 og gasser på og girer til 3 så holder turtallet seg på 5000 omdreingner hele veien mens farten går tregt opp. Og når jeg låkker opp pansret og lokter som brent plast . Den har oppført seg sånn i en uke nå etter at jeg faila i burning

     

    Hva har kjedd med bilen? :-S

  5. Gjelder dette multiverktøy også?

    Gjelder alt som kan brukes som våpen med mindre du ikke har en kniv blad i den

     

    Er boten større for å true enn å bære? Kjenner en som fikk 8000 i bot for å true. Jeg har bare hatt den i bilen. Da regnes det som jeg går med kniv

  6. Nå skal ikke jeg si noe sikkert, men dersom du kan påvise at du samler på kniver, og søker om tillatelse for å frakte disse, bør ikke dette ha noe å si?

     

    Eventuelt ha dem i et låst skrin, som m0ffe anbefaler.

     

    Det hjelper i alle fall ikke å ha 20 kniver liggende løst i setet ved siden av deg, uten noen form for tillatelse.

    Vis jeg har knivene i oppbevarings rull og legger det bak i bagasje rommet og legger rullende oppi en sekk . Det er bare å frakte knivene fra a til b ettersom jeg bor 2 steder

  7. Just because you're paranoid

    Don’t mean they're not after you

    Ble stoppet her om dagen og de tokk kniven min på 2000 kr fordi jeg hadde den "tilgjenglig" Så jeg vil gjerne ha et bedre svar jeg !

  8. Hei , hvor mye kan boten være vis politiet finner en kniv i bilen? Vis. Den er lett tilgjenglig. Og jeg lurer på en ting til jeg samler på kniver jeg transporterer rundt 40 kniver fra a-b noen ganger hva skal jeg gjøre for at politiet ikke skal ta knivene? Ha dei bagsje rommet? Jeg har knivene oppbevart i samle sekk hvor man kan putte knivene i. Kan jeg risikere at de tar dem? Jeg passer på å ikke kjøre på kvelden mitt i sentrum ettersom det er mer risk

  9. Hei noen har ripet opp hele bilen min, hva skal jeg gjøre nå? Er helt ned i metallet nesten. Er matt lakk dyrere enn vanlig?

     

    Hva tror du? Har du kasko? Meld skaden. Anmeld forholdet.

     

    Hvis det er dype sår, må det mattes ned, og lakkes på nytt.

     

    Har ikke kasko :( er store skader, så skjedelig att folk finner på sånt , hvor mye kan helakering av bil koste ? 15-20 tusen?

×
×
  • Opprett ny...