Gå til innhold

Tronuk

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tronuk

  1. Har nettopp fått min nye Multicom Kunshan P150S og skal innstallere Windows 7 på maskinen for første gang.

     

    Jeg setter inn windows-plata, slår på maskinen beskjeden "press any key to boot from CD" kommer opp, jeg trykker enter, "Windows is loading files" kommer opp, deretter kommer "Starting windows" opp, men her fryser det helt, ingenting skjer.

     

    Hva kan jeg gjøre?

  2. Har også sett på denne,

    http://www.multicom.no/Kunshan-P150E-15e6-Full-HD-Matte-Intel-Core-i7-3610QMe-16GBe-120GB-SSD-500GB-harddiske-AMD-Radeon-HD-7970Me-HDMIe-USB3e0e-Uten-operativsystem-Multicom/cat-p/c100561/p10619558

     

    Usikker på skjermkortet her (AMD Radeon HD 7970M), er det noe bra? SSD-disken samt 16gb ram og Intel Core i7-3610QM høres jo ut meget bra ut. Så at den var testet i april 2012, og fått terningkast 6. Er den utdatert?

  3. Min asus XJAA kortsluttet for ikke lenge siden, og jeg skal kjøpe en ny laptop. Budsjettet er på ca 12.000. Jeg er ute etter en PC med høyest mulig ytelse.

     

     

    http://www.multicom.no/Xishan-W370E-17e3-Full-HDe-Intel-Core-i7-3610QMe-12GBe-750GBe-GeForce-GTX-660M-2GB-GDDR5e-BTe-HDMIe-USB3e0e-nVIDIA-Optimuse-Uten-operativsystem-Multicom/cat-p/c100560/p10619982

     

    Fikk øye på denne, som for meg virket veldig billig med tanke på specs. Den kommer uten operativsystem, og jeg vil helst ha en PC som har ferdig innstallert windows. Er det noen PC'er på markedet som kan matche slike stats innenfor et budsjett på 12.000?

     

    På forhånd takk!

  4. Denne evnt.. http://www.elkjop.no...cd-tv-42pfl3606

     

    Men husk at frakt på slikt koster endel...burde regne med alt fra 300-800kr i frakt...varierer fra butikk til butikk...om du skal kjøpe online vel å merke.

     

    EDIT: Bah...var jo 42" det der...ja ja..om du har plass så er det jo like greit. Og bra lyd kan du bare glemme i slike billig skjermer....tilogmed dyre skjermer har elendig lyd somregel.

     

    Ja kunne nok fått inn en 42", så for meg 32" i utgangspunktet. Et spørsmål, hvor viktig er oppløsning på en TV som hovedsaklig skal spilles på? Er det slik at bildet blir veldig mye "kjipere" om man ikke har full HD oppløsning (1920x1080)?

  5. Hei! Jeg skal kjøpe ny TV til rommet mitt. Jeg har bestemt meg for å kjøpe 32" flat-tv. Prisklassen min ligger på alt under 3500 ca. TV'en skal brukes til å se film via HDMI fra PC'en min, samt Playstation 3-spilling. Er viktig for meg at TV'en har god lyd. Jeg kom over en TV på nettet jeg syntes var aktuell. Noen meninger om denne ? Hvis dere har noen andre forslag vil jeg mer enn gjerne lytte!

     

    På forhånd takk! :)

  6. Du har fått tildelt en gyldig ipadresse. Gatway og DNS adressene er også riktige så det kan være problemer med dns oppslag som gjør at du ikke får kontakt når du prøver en webadresse.

    Du kan prøve å blanke ut adressefeltet i en browser helt å skrive ipadressen til f.eks www.vg.no som er 195.88.54.16

    Hvis du får opp vg da så ville jeg prøvd å slette dns tabellene med å åpne et cmd(ledetekst) vindu og skrive

    ipconfig /flushdns slik at maskinen må bygge opp dns tabellene på nytt.

     

    Du kan jo prøve å pinge vg via cmd også med ping www.vg.no, hvis det ikke funker prøv ping 195.88.54.16

     

    Hvis du ikke får svar på www.vg.no men får svar på 195.88.54.16 så er det definitivt et dns problem.

     

    Takk for svar

     

    Ingenting av det du nevnte fungerte. Jeg prøvde å skrive ip i adressefeltet, men fikk samme beskjed. Prøvde "ping www.vg.no" Og får beskjeden "ping-forespørsel kan ikke finne vert www.vg.no". Når jeg pinget ip'en via cmd kom det opp "Forespørsel avbrutt. Forespørsel avbrutt. Forespørsel avbrutt. Ping-statistikker for 195.88.54.16: Pakker sendt = 4, mottatt = 0, tapt = 4 <100% tap>

     

    Noen andre tips?

  7. Skriv cmd i "kjør" feltet i startmenyen. Skriv så ipconfig /all i det sorte ledetekstvinduet som popper opp.

    Noter deg hvilken ipadresse trådløskortet har fått og hvilken ipadresse gatewayen har, skriv resultaten i denne tråden.

     

    Peisa på med hele greia!

     

    Windows IP-konfigurasjon

    Verstnavn... Stian

    Primær DNS-suffiks...

    Nodetype... Nei

    WINS proxy aktivert... Nei

     

    Ethernet-kort Trådløs nettverkstilkobling 2

    Tilkoblingsspesifikt DNS-suffiks :

    Beskrivelse .... Dlink Airplus G DWL-G122 Wiereless Adapter<rev.E>

    Fysisk addresse .... F0-7D-68-18-3C-CC

    DHCP aktivert... Ja

    Automatisk konfigurasjon aktivert: Ja

    IP-adresse...192.168.0.179

    Nettverksmaske... 255.255.255.0

    standard gateway... 192.168.0.1

    DHCP-server... 192.168.0.1

    DNS-servere ... 192.168.0.1

    Leasingavtale mottatt .... 28. oktober 2010 20:16:34

    Leasingavtale utgår ... 28. oktober 2010 20:17:34

  8. Hei, jeg har koplet opp min "gamle" stasjonære pc opp til et trådlåst nettverk via en usb adapter. Routeren og adapteren er Dlink. Ettersom jeg har innstallert driveren og programvaren fra CD'en som fulgte med, har jeg koblet meg opp til det trådløse nettverket, og får FULLT signal, men når jeg åpner mozilla firefox eller internett explorer, får jeg beskjeden "Tjener ikke funnet". Har prøvd å restarte router og pc'en uten hell. Jeg kommer meg på internett på min andre pc, men altså ikke på denne stasjonære.

     

    Takk på forhånd! :)

  9. Du kan lagre så mange profiler du orker på det trådløse nettverkskortet ditt. Det er jo svært få trådløse nett som er like slik at en profil som passer i hjem 1 ikke vil funke i hjem 2 pga forskjellige SSID(Nettverksnavn), kryptering(WEP,WPA,WPA2 passord) etc.

     

    Så lag deg profiler på begge nett så kan du bare velge det du ønsker å bruke for å koble deg til avhengig av hvor du er.

    Takk for kjapt svar.

     

    Hvordan profil mener du? Hvordan går jeg fram for å lage en slik profil?

  10. Ok, så jeg har en bærbar PC, en ASUS X77J, som jeg flytter annenhver uke mellom mora og faren min. Hos min mor fungerer internettet alltid og har aldri opplevd noen problem der. Når jeg tar den til mitt andre hjem derimot, får jeg kun en gul trekant nede i høyre hjørne, som sier at jeg ikke har nettverkstilgang. Fullt signal og alt, men ingen internett. Har prøvd alt av restart maskin, reset av modem og router, slå av alt og på igjen, men får den samme beskjeden.

     

    SÅ, restarta jeg maskinen en siste gang, i håp om at det skulle fungere denne gangen, og plutselig ser jeg at jeg har fått internett, bare at i stedenfor nettverksID'en som har stått før (Dlink) står det nå "Dlink 2".

     

    Lurer på om hva som har skjedd her, i tillegg til hva jeg kan gjøre for å unngå dette problemet fremover.

     

    På forhånd, takk!

  11. Hei hei alle sammen, ser det har blitt stor fuzz over denne PC'en etter at jeg sist sjekka innom tråden jeg startet! :)

     

    Så til spørsmålet; Kan man i teorien slette all "Tilleggsvaren" som kommer med PC'en? Legger merke til at når jeg blar opp "C:\Program Files (x86)\ASUS" ligger det jo hele 18 mapper, av disse er den eneste jeg kjenner igjen "SmartLogOn" som er fjesgjenkjenneren på innloggingsskjermen. Vil sletting av disse programmene påvirke PC'en? Er det noen av de som faktisk er grei å ha, eller som forbedrer ytelse osv?

     

    På forhand takk! ;)

     

    Dere må unnskylde meg om dette spørsmålet er blitt stilt på forhånd, har ikke tid til å bla gjennom de ca 20 sidene som er blitt opprettet siden jeg sist sjekka innom! :)

  12. Hei! Jeg skal til USA på utveksling til sommeren. Alt papirarbeid er gjort og jeg venter kun på å få tildelt familie.

     

    Spørsmålet mitt er:

     

    Må man søke fagvalg I TILLEGG til å søke skole? Har pratet med rådgiver, og mener å huske at han sa at jeg KUN skulle søke skole og vente med fagvalg til jeg vet hvilke fag jeg har mulighet til å ta i USA. En i klassen min skal til Østerrike, og hun hadde fått beskjed om å søke fagvalg også. Rådgiveren er ikke tilgjengelig akkurat der, og derfor kommer jeg hit.

     

    Takk på forhånd! :)

  13. Har da fått min ASUS X77JA , og kan med engang si at dette er en knallgod PC. Brukte veldig kort tid på å konfigurere windows, og når jeg var ferdig var PC'en klar til bruk.

     

    PC'ens design er bare helt uslåelig. 'Smoothe' kanter og behagelig tastatur, samt en knakende god skjerm.

     

    Har prøvd noen spill på den, og så langt er jeg blåst over ende. Den kjører både WoW og COD:MW2 på ultra grafikk med full oppløsning. Nå vet jeg at disse ikke er de mest krevende spillene, men jeg prøvde også grafikktunge Crysis, hvor jeg på Medium/high fikk en FPS på 26-32, noe som er fabelaktig for en PC til 8000.

     

    Jeg er glad jeg var rask å bestemme meg, fordi det ser nå ut til at de går fort som svinn.

     

    Konklusjon: PC'en passer perfekt for meg med skilte foreldre, kan ta med en PC med høy ytelse uten problemer (PC'en er veldig lett og lavt støynivå). Kunne ikke bedt om en mer perfekt PC for mine krav. :D

  14. Har lest review'en din, ble relativt imponert, men ja ble også litt nervøs når du fortalte om nettverksfeilen. Håper det er kun noe feil med akkurat den og som ikke vil være hos flere PC'er.

     

    Har du prøvd denne PC'en i noen spill? Hvordan resultater har du fått der osv.?

     

    Takk

     

    Nei, returnerte den etter to dager, så fikk kun kjørt 3dmark osv.

     

    Ok, ringte komplett og der sa de at PC'en lett ville takle spill som COD:MW2 og WoW på ultra uten problem!

  15. Har da så og si bestemt meg for å kjøpe denne pc'en.

     

    Følgende specs:

     

    ATI Mobility Radeon HD 5730 (1 GB)

    Intel Core i5 430M ( Dual-Core )

    4 GB DDR3 SDRAM - 1066 MHz ( 2 x 2 GB )

    500 GB - Serial ATA-150 - 5400 opm

    17.3" TFT 1600 x 900

    Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit Edition

     

    Totalpris: 7.995,-

     

    PC'en skal brukes først og fremst til spilling, siden jeg allerede har en skole laptop som brukes til skolearbeid osv. I tillegg skal jeg har mest av musikken min på denne PC'en, derfor bra med stor harddisk. Synes også skjermen er flott til spilling, har alltid hatt lyst på en 17".

     

    Etter hva jeg har forstått utifra benchmarks og tester, vil denne PC'en ta spill som COD:MW2 på høye detaljer med spillbar FPS, Crysis er spillbart på Medium/low. Dette høres veldig greit ut for meg.

     

     

    Har egentlig et budsjett på ca 9500, men om jeg velger en billigere med akseptabel ytelse er det flott for meg.

     

    Vil gjerne høre tanker og andre synspunkter på denne PC'en. Den skal altså gå mest til spilling av WoW og COD:MW2.

  16. Nei under oppstart var det flere programmer/prosesser, men Avast er det programmet jeg har innstallert i det siste (2 uker siden ca)

     

    Ok avinstallerte Avast og nå ser alt ut til å fungere. Kan ha noe å gjøre med at norton trial fortsatt var innstallert da jeg innstallerte avast. Uansett, tror jeg skal prøve å skaffe en ordentlig antivirus så snart som mulig.

     

    Takk for hjelpen!

×
×
  • Opprett ny...