Gå til innhold

Lumpness

Medlemmer
  • Innlegg

    1 796
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lumpness

  1. og reklame er ikke noe man har rett til å tvinge andre til å se , bare så det er sagt. Jeg liker heller ikke reklame i postkassa . adblock er gulle verdt , samme med greasemonkey

    Når ble Hardware.no en menneskerett? Du er her av egen vilje, og om du ikke liker reklamen så er det bare å la være å besøke siden?

    Jeg regner med du angriper reklamen på Rema, Bunnpris, Elkjøp og andre plasser du besøker med samme motstand? :wee:

     

    yepp , jeg er faktisk ganske aktiv på den fronten . de får høre fra meg om jeg er misfornøyd

  2. vel , de copy paster 70 % av innholdet fra andre nettsteder , så jeg ser ikke helt nyttverdien av å henge på hw.no lenger. Jeg slo på adblock igjen idag etter over 2 uker med den av.

     

    Gidder ikke sånn påtrengende opplegg.

     

    Klarer meg fint med forumet og sider fra utlandet. mye mer utfyllende stoff.

     

    Det er ikke noe jeg absolutt vil , men de ber om det.

     

    Jævla synd

     

     

     

    Edit :

     

    og reklame er ikke noe man har rett til å tvinge andre til å se , bare så det er sagt. Jeg liker heller ikke reklame i postkassa . adblock er gulle verdt , samme med greasemonkey

  3. helt normalt , du kan også få endret farge på avføringen etter meget stort inntak av godteri. Som kattungen sier , så kan det være flere ting som er årsak.

     

    For mitt eget tilfelle , så tåler jeg ikke lenger å kjøre i meg en hel godteripose med mer , da skjærer alt seg

  4. Man må slutte å bry seg så mye om andre rett og slett. BRY deg om de du vil bry deg om, der du faktisk føler noe. Lat som du bryr deg om resten. Alle vinner på det. Selv om det føles jævlig å være falsk overfor drittsekker tjener man på det i lengden.

     

    Tenk at du er et overmenneske. Du skal takle alt bra. Det er bare bagateller som preller av deg, for du er et overmenneske.

     

    Enig med deg Hyperio , for min del er jeg ferdig med å vedlikeholde vennskap til en hel gjeng med folk.

     

    Får høre av andre at slik skal jeg ikke tenke , men jo faktisk , når jeg er den som tar kontakt eller ringer for å høre hvordan det går med folk og ikke får noe tilbake , da er det jo åpenbart at de ikke vil ha noe kontakt.

     

    Mennsker jeg har følt har vært mine beste venner i årevis , er ikke det lenger. Det sårer , men jeg blir mest sint og skuffa.

     

    heldigvis har jeg flere og velge mellom , en kompis sa til meg at han vil alltid være der for meg om det er noe, slikt liker jeg og høre, jeg sa det samme tilbake.

  5. Det var jo albuene som gjorde utslaget mot rashad, jeg er sikker på , at Jones har måtte levert fra seg dobbelt om ikke trippelt så mange slag for å sette ut rashad like mye som han gjorde med de albuene.

     

    Men ja, jeg ser hva du mener. Uansett så må de personene som mener de kan gjøre det bedre en nåværende tittelholder gjerne reise til usa og utforde han ;) hehe

  6. Der fikk headsettet mitt gjennomgå gitt , skurrende basstoner på høyreside sin feil. Aldri mer WESC, we are the superlative crap

     

    Forventet du noe annet da du kjøpte det?

     

    Forventet at elementene skulle være lenger en 1 år med vanlig bruk . men men , blir nok et dyrere headset med kvalitet denne gangen.

     

    Beyerdynamic DT770 :love:

     

    Virker som et godt valg, går klokkene helt rundt ørene , slik at de ikke klemmer ?

×
×
  • Opprett ny...