Gå til innhold

matprat

Medlemmer
  • Innlegg

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av matprat

  1. En yngre mann på jobb fortalte meg at han hadde klart å få tak i 3 ps4 konsoller, som han også solgte til stor profitt. Sony må ta sin skyld for slike personer, hadde vært bedre å ventet 3 uker med lanseringen for å presse prisen ned på privatsalget ved flere konsoller i markedet som igjen gjør det mindre attraktiv å selge

  2. Her er microsoft den store vinneren etisk, sony burde jo skjønne at de skaper en såkalt "svartebørs" ved å gi oss et symbolsk antall ps4 i norge. Desverre så unytter vi feil i systemet som gir oss en fordel økonomisk og det vil vi alltid gjøre

    • Liker 1
  3. Tja.

    Det er jo blitt så mange spill i nyere tid at dette spørsmålet vil jo komme opp igjen om 10 år.

     

    "Hvis lyspære er oppfunnet, så er det ikke så mye annet å gjøre enn å videreutvikle på den eksisterende teknologien. Du kan jo ikke finne opp lys på nytt."

    Det blir jo slik vi ser tilbake på tidligere spill vi vokste opp med. Jeg kommer alltid til å huske 'Enemy Unknown' som det beste strategi spillet, alt etter blir for meg en spennende fornyelse.

  4. Har hatt xbox selv, savnet å spille med ekte venner enn randoms jeg hadde på vennelista. Denne gangen valgte jeg ps4 for å kunne spille med venner, synes kontrolleren var lett å kjenne. Eneste spillet jeg blir å savne er titanfall, ellers går det nok bra.

     

    Ps! Kjøpte faktisk xbox kun for bioshock, ser jo hvor eksklusivt det var.....

    • Liker 1
  5. Problemet er at de faen ikke stopper spawne, og alt er enklere med en cargobob.

     

    Finner dem overalt i free roam, men under missions er de borte. Så sykt irriterende. Jetfly overalt, men gud forby man skulle finne en cargobob.

     

    Missions er ikke morsomt når de aldri slutter spawne. Ødelegger muligheten til å soloe missions uten å bli selvskader.

     

    Er da ikke så vanskelig, du skyter alle ved vogna for å så kjapt hente traileren. Når du først er i traileren er det ikke så farlig at det kommer folk hele tiden?

  6. Tviler på at disse 500k er noe spesielt med på å holde på spillerne.

     

    Hvorfor skulle de ellers gi det? De mister jo spillere med masse problemer som har brukt 10-talls av timer med å spille opp karakteren sin. De taper jo mere på å ikke gjøre det, for det første ryktet sitt når det kommer til online spilling går det hardt utover. I lengden tjener de på å få spillere tilbake for å spille spillet sitt, de klarer å selge framtidige dlc ved å beholde spillere samt. selger flere gta $$$

     

    Jeg har f.eks sluttet å spille spillet, bruker heller tiden på å klage på en dårlig forvaltning av rockstar.

    • Liker 2
  7.  

    Men hvorfor skulle du bruke de 500K på noe annet enn å erstatte tapte ting? De 500K som vi får nå er jo for to ting, a) plaster på såret for innloggningsproblemer og lignende i starten (500K for dette synes jeg er mye, men folk har selvsagt hatt forskjellige mengder problemer. For meg hadde 50K vært nok), og b) for å erstatte ting man har mistet.

     

    Hvis en person har mistet 1-2 dager med spilling (imo 30-50Kish) og mistet verdier for 50K. Har man da rett til å få mer enn 100K, og har man da rett til å klage på de 500K man faktisk får? Jeg synes man skal huske på at man i utgangspunktet ikke hadde fått noe som helst, men at Rockstar er snille nok til å faktisk gi en erstatning på noe som de ikke trengte. (med mindre du har mistet penger du selv har kjøpt).

     

    De gir 500k for å beholde spillere

    • Liker 1
  8.  

    Er 77 missions for å få den aller dyreste bilen så ille da? Spillet må jo være lagd slik at de som spiller over gjennomsnittet har noe å strekke seg til de også.

     

    Spillet har vært ute under 20 dager, men er jo lagd for å vare i flere år. Jeg synes egentlig 500 K er alt for mye. Jeg fikk ikke spilt de 2-4 første dagene pga problemene, men synes ikke akkurat det er verdt 500 K. Nå er jeg level 20 og har 200K, med andre ord vil jeg har råd til den dyreste leiligheten allerede nå.

     

    For de som har hatt store problemer og mistet mye ting er 500K selvsagt mer passende. Men hvis man har mistet 2-4 dagers spilling og verdier for 100K så synes jeg det er rart å syte (sier ikke at du gjør det) for at man "bare" får 500K eller syte for at man har mistet ting (som man nå får erstattet).

     

    Det var 77 mission for den dyreste bilen ja, nå må det antallet økes x2. Det er snakk om 1 bil også, de som er hardcore gamere kan strekke seg etter alt som helikopter og slikt. Poenget var at de klarer ikke å holde på folk som meg ved å gjøre slik de gjorde det. "Du kan ikke sette opp prisen på melk med det dobbelte over natta, da slutter jo folk å kjøpe melka for de inflasjon kom for fort på oss"

    • Liker 1
  9. Halvering av nesten samtlige mission i lønn ødela spillet for min del, i hvertfall når du var vant med noe annet. Kunne spart meg for de 500k og heller fått den betalingen vi hadde. Vi får 500k + at vi tjener mindre? Er jo ingen belønning i lengden.

     

    Skjønner jo at rockstar presser oss til å kjøpe gta $$$ ved å gjøre det slik.

    Er lvl 70 og er ikke store variasjon av mission mere, eneste motivasjonen for å spille de rullerende x antall ganger var belønningen. Nå må jeg doble det antallet og da blir det alt for kjedelig

     

    Ser også at noen mener belønningen var absurd høye, men må alle være hardcore gamere for å få råd til å kjøpe respektable ting i spillet? Gjennomsnittsbelønningen lå på rundt 13k etter lvl 50, det vil si at jeg måtte spille 77 mission for å få råd til den dyreste bilen. Synes ikke belønningene var så høye da.

     

    Den gang heist updaten kommer, så legger de sikkert til ting som kommer til å være veldig dyrt for å skape en inflasjon

     

    Ps! Har p.perm, derfor jeg har hatt tid til å bli lvl. 70

    • Liker 1
  10. Også en mulighet å joine missions fra noen med høyere level... "Base invaders" gir 25000 og er barnemat! Så er det bare å trykke replay og replay og replay... Vips rik

     

    Det er vell slutt på replay nå etter updaten?

     

    Beste investering er skuddsikre dekk! Slipper å få punkterte dekk etter en liten tur på butikk eller i starten av et mission av noen som ikke vil ditt beste

  11. Updated 10/6/13: We are continuing to investigate the causes of the lost progress and what can be done to minimize the impact until a permanent fix is in place. Also, we have not forgotten about the requests for restoration. We are in the process of determining the options for addressing the issues for those players who have been affected. Please stay tuned for further updates here.

     

    http://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200435267-Loss-of-characters-rank-items-apartments-and-or-in-game-money-in-GTA-Online

×
×
  • Opprett ny...