Gå til innhold

akselme

Medlemmer
  • Innlegg

    286
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av akselme

  1.  

    Tror sangen er svensk eller på en norsk dialekt, blitt spilt mye på radioen (p4).Husker at refrenget starter med "jag känner dig", ihvertfall nesten hundre prosent på at refrenget starter med "jag känner". Tror jeg har sett musikkvideoen til denne sangen før hvor det er en gutt og jente som går til en slags hytte og begynner å kline, og en av dem har noe i munnen (rød tyggis/kule?) som de swapper mens de kliner.

    Dette er en longshot, men det aller første som slo meg var Kent - Kärleken Väntar.

     

    Refrenget begynner med "visst känns det". Det er også en gutt og ei jente som kliner, og det er også en rød tyggis med her.

     

     

    Yesss, det var den :) Jeg som husket teksten feil, imponerende at du fremdeles fant det ut :) takk

  2. Tror sangen er svensk eller på en norsk dialekt, blitt spilt mye på radioen (p4).Husker at refrenget starter med "jag känner dig", ihvertfall nesten hundre prosent på at refrenget starter med "jag känner". Tror jeg har sett musikkvideoen til denne sangen før hvor det er en gutt og jente som går til en slags hytte og begynner å kline, og en av dem har noe i munnen (rød tyggis/kule?) som de swapper mens de kliner.

  3. Har kjøpt en Logik l24fe12n som hovedsaklig skal brukes til å vise innhold fra pc'en. Når jeg kobler til HMDI-kabelen mellom tv og pc skjer ingen ting.

     

    Har prøvd fire forskjellige kabler, så det kan ikke være problemet. Går inn på skjerminnstillingene på pcen men det står bare "1" istedet for "2" når hdmi kabelen er koblet til.

     

    Har også satt skjermen til duplikat men ingen ting skjer. Har også hovedsaklig prøvd å sette på hdmi 2 på innstillingene for tv'en som er riktig i forhold til hvilken hdmi inngang den sitter i.

     

    Veldig irriterende når det eneste formålet med denne tv'en var å bruke den til hdmi med pc'en. Hele greia er stort sett ubrukelig nå. Noen som vet hva som er galt?

  4. Har plugget inn en hdmi kabel i både tv'en og pc'en min, men jeg får "no signal" på tv'en. Har prøvd å sette skjerminnstillingen til duplikat uten at det hjelper. Jeg er også på riktig hdmi kanal. Har prøvd både hdmi 1 og 2 uten at det hjelper.

     

    Søkte på nettet og fant denne guiden: http://www.intel.com/content/www/us/en/tech-tips-and-tricks/dave-taylor-hdmi-article.html

     

    Når jeg går på skjerminnstillinger så kommer det bare et alternativ, 1, og ikke 2 slik som du ser i bildet på guiden.

     

    Noen som vet hva jeg gjør feil? Tv'en er ny, denne her: http://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/tv/L24FE12N/logik-24-led-tv-l24fe12n

  5. Heisann!

     

     

    Jeg har lenge letet etter en dokumentar. Har nå sendt mail til National Geographic i håp om at de vet hva jeg snakker om, men poster her i god tro alikevell.

     

     

    Dokumentaren handler om befolkningsvekst. Den viser i fremtiden og hvordan verden vil se ut i fiksjon, og hvor mange som er i live.

     

    Den tar for seg noen scenarioer som jeg husker.

     

    Det første er at i Kina (evt. Hong Kong/Singapore) så bygger de superskyskrapere, som kollapser pga dårlig struktur. Dette er tidlig i dokumentaren. Men de får det til etter hvert.

    Det viser også hvor trangt det blir i de største byene.

    Tror faktisk dokumentaren viser helt frem til år 2100.

    Den viser typisk hvert 5-10år i begynnelsen, også blir det større tidsrom.

     

    Det andre scenarioet jeg husker er fra Los Angeles. Hvor det var sinnsykt mye folk som bodde i trange skyskrapere som var omgjort til hybler/leiligheter. Disse var bygd i utkanten. Det var helt SYKT hvor mange som bodde på hvert rom (omtrent 10-15 folk).

     

    Jeg har letet etter denne dokumentaren/filmen lenge nå! I flere år. Har prøvd å googlet veldig mye men finner ingenting. Håper noen andre også har sett denne. Og nei, det er ikke "How many people can planet Earth hold" av David Attenborough.

     

    Takker for hjelp!

     

    http://abcnews.go.com/Technology/Earth2100/ ?

  6. Barnefilm, antageligvis fra 90-tallet. Ganske sikker på at karakterene var ville dyr. Et dyr, husker ikke hvilket, finner veien til en bavian (tror jeg) sitt hemmelige "paradis" hvor det er hengekøyer av blad og vanndammer etc. Men så finner noen slemme dyr (tror det var hyener + mammaen deres) ut om dette paradiset og ødelegger det.

     

    En scene jeg husker er at et dyr går via noen fjellvegger og vi hører masse ekko fra hyenene.

     

    Tipper det er en semi-kjent barnefilm.

×
×
  • Opprett ny...