Gå til innhold

Ny-Jeger

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ny-Jeger

  1. Ja, nå er det kun vi som er så "dumme" å ikke tror som skal diskutere her.

    Jeg vil spørre dere som har følgt meg i tidligere tråder, og selvfølgelig andre også.

     

    Hva er det beste beviset for at det ikke finnes en gud?

    Vil vi noen gang klare å bevise akkurat det, sånn at religion blir borte?

    Og hvem fant opp religion og alt som står der?

    Og livet ble til, la oss si det utvikla seg fra havet, så det ble til oss mennesker, men stoppet det der? Eller har det kommet flere skapninger etter oss? Som hva da?

     

    Jeg er veldig interesert i dette, så håper virkelig på mange gode svar!

     

     

     

    Hei gerrardo, jeg ser at du har postet X antall inlegg her inne og det går i det samme hele tiden så med all respekt så vil jeg si dette. det virker som om du sliter med tvangs tanker alle har vell opplevd en form for fortvilelse og frustrasjon ved å ikke få svaret på noe som man grubler over, men det virker som om du har gått over i det stadiet at dette har blitt en tvangstanke som har tatt kontroll over livet ditt. jeg vill oppfordre deg til å bruke mindre tid på å poste nye innlegg og heller oppsøke noen som kan hjelpe deg med de vanskelige tankene. men for all del så er det jo ikke noe galt i å prøve å finne svaret.og selv om du ikke finne noe svar så ligger de grunnleggende i alle relgioner, lev vell, gjør godt mot andre, respekter andre, hjelp en bror eller søster, osv. så selv om det finnes en gud eller ikke så har du iallefall gjort ditt. og det er vell i grunn det som teller?

  2. jada. du går innpå internett. "internet explorer", tools (på siden av favoritter og hjelp).

    så trykker du på DELETE BROSOWER HISTORY, så history. delete. men vist dette heller ikke går (noe som jeg synst er litt merkeligt) så kan du laste deg CCLEANER : http://download.cnet.com/ccleaner/?tag=mncol det er sånn som fjerner historien og alle de små spionene inne på dataen din. det er så enkelt å bruke at til og med mor kan gjøre det.

  3. dette er et problem jeg også har slitt med lenge og mange av mine kompiser også. eneste gangene det fungerer er vist du er i eit lan. jeg har brukt mange timer på å prøve å finne ut av det men det viser seg at det er mange som har problemet men ingen som kan fikse det, mange sier at det er dmz men når jeg opner DMZ så vil ikke nat fungere, jeg har opnet porter i ruteren, slått ned brannmur, det funket ikke hos meg men det er kansje en mulighet det gjør det hos deg. men vist du finner ut av det kan du gji meg en lyd?

    lykke til :)

  4. du har krav på å fortsette i firmaet etter du har dimitert. men å avbryte en lærling tid for å gå i frosvaret er bare idioti. du får har krav på å få utsatt Førstegangs tenesten til du er ferdig som lærling. vist du slutter i de firmaet du er i nå og går inn i forcen er der i 1 år for så å begynne i et nytt firma så har du enda de 6 månedene dine så du slipper å gjøre det om igjenn. men for all del vent med forcen til du er ferdig utdannet. :thumbup:

  5. ta å gjør verneplikten din du kan jo søke deg inn på befals opptaket menst du enda er på rekrutten.( er ikke sikker på hva det heter i hæren) men i sjøforsvaret der jeg tenestegjorde går du UBHH da får du opplæring i lederskap osv osv pluss at alle som er rekrutter når du er blodkvard frykter og hater deg. da kan du vell fortsette til du blir Løyntnant eller så er det kaptein Løyntnant/Rittmester, før du må på Sjø/krigs skolen. men mitt poeng er går i forcen å se hvordan det er så har du iallefall en innsikt.

  6. asså nå er ikke jeg noen love doktor da, men vist du e desperat så er det jo mulighet på noen online dating sider så det begynne å komme mange av nå, men du er jo bare 17 år ung da, så du har meget god tid på deg, vent til du blir 30 år og ukyst da skal du heller begynne å gruble litt :tease: men da er det jo også Russian Mail order brides "hehe" ta tiden til hjep så ordner nå alt seg skal du se :yes:

  7. Ingen av delene vil skje.

    Våpenforhandlere krever å se kjøpetillatelse før de i det hele tatt begynner prossessen med å selge våpenet til deg.

    For øvrig så er det ekstra strenge regler for kjøpe av håndvåpen, du må kunne dokumentere at du er en aktiv pistol(evt. revolver)skytter, og har vært et aktivt medlem i en skytterklubb de siste 6 månedene. Jegerprøve holder heller ikke til dette, du må også være over 21 år.

    Men hva vist jeg får en kompis til og bestille det for meg? en som har bevis og hele pakken. Kan han bli straffet for og ha kjøpt våpnet for meg?

     

     

    Dette er skremende. Hvorfor i allverden vil du ha eit våpen du ikke har låv eller bruk for?. er det enn planlagt skolemasaker som du har i tankene?. vist du er så jævligt gira på å skaffe deg eit våpen gjer det lovligt, ta jegerprøve/meld deg inn i skytte klubb, "men for all del skyt på blinker og jaktbare arter ikke han som har mobba deg". og vist du mot formodning har ein kompis som er villig til å kjøpe eit våpen til deg og han vet at du overhodet ikke er kyndig til å være i besettelse av det, så kontakt policen, eller skytter klubben hans, for sånne folk burde så absolutt ikke fått låv til å ha noe kraftigere enn softgunn.

  8. sier bare enn ting. SØK. de inkompitente folkene som sitter der, er 99% av de ubruklige! der er bare å søke på mange forskjellige skoler, det er nada problem. ring opptaks kontoret og få brukernavn og passord. så er det bare å ta seg ut. tror du ikke de jævlene tok i fra meg enn reservert fagskole plass som eg fikk reservert for eg MÅTTE inn i forsvaret, eg ringte 2 ganger og sendte 3 brev,fikk bekreftelse på at alt va greit og eg hadde skoleplass til høsten, når jeg var dimitert fikk jeg brev om siden jeg ikke hadde møtt opp på skolen så hadde jeg mistet plassen min. tungvint land! men fight on brother! det er altid håp. ;)

  9. Heisann! Jeg er kommet til et vei skille i livet. enten så fortsetter jeg den maritime utdanningen min å går inn på Teknisk fagskole og utdanner meg styrmann. eller skal jeg følge lidenskapen/hobbyen å drive med historie? er det noen som har erfaring innen å studere historie?. Jeg har altid hatt en lidenskap for historie det begynte med at jeg og min bestevenn begynte å spørre hverandre om andre verdenskrig, og entusiasmen ble ikke mindre da jeg fant enn Kriegsmarine offisers dolk i garagen til min gammle tante for mange år siden. ette det har jeg begynt å samle på alt av militær effekter som helst er fra forgje verdenskrig. plomberte våpen,unniformer,medalje, plakater, MM. men jeg forstår det slikt at det kan være alvorligt tungt å studere Historie for det er så stort fag, jeg skal ikke si at det ikke kommer til å bli noe dans på roser å studere maritimt på høyskole.så jeg lurer på om det er noen som har studert/vurderer å studere , som kan fortelle litt om det

     

    På forrhånd takk for svar. :)

  10. Heisan! jeg lurer på hvor mange våpen man egentlig kan ha? Jeg har fortiden bare 2 våpen. Min første kjærlighet Mauser.k98 kal.3006. og eit leketøy som hete Ruger Mini-14 "har forresten 20 skds mag og rødpungt til den så den er SEXY! vurderer å kjøpe ny stok til den ATI eller hva den heter, med inskyvbr kolbe". Men så kommer spørsmålet: Jeg har hørt at man bare kan ha 5 elle 6 våpen av ulik kal. jeg må ha meg en pumpe hagle selflgelig "SuperNova". så må eg ha ei kal.22, så har eg meldt meg inn i pistol klubb og må jo selfølgelig ha en pistol når den til kommer. men jeg har så mange våpen på ønskelisten, men naive Norge vill jo ikke la meg som enn lovlydig mann som har 100% ren vandal, som har gjort mitt for konge folk og fedreland i forsvaret, og har pr dags dato ingen planer om å gjøre noe mer kriminelt enn å snakke i telefon menst jeg kjører bil, ta meg 1 (2,3) pils om sommeren menst jeg er i båten og fisker, og kansje men bare kansje bade rett etter jeg har spist. så spørsmål er som følger. er det realistiske muligheter for meg å søke om å ha flere våpen? og blir pistol/revolver reknet med?

     

    På Forrhond Tusen takk for svar!

  11. Først og fremst vill jeg si Tusen Tusen takk for insane god info om all historien Gunfreak. jeg vil si at NTW er enn av de beste spillene jeg har spilt på lenge. selv forelsket jeg meg i ETW ingenting va kulere enn å regjere europa med stål hånd, jeg har altid har hatt sans for Prussia, "militær staten". jeg synst at NTW bli kansje litt for enkelt jeg spiller Verry hard-Verry hard. og det er ikke mye motstand. og dette er enn type som såvidt greide ETW på medium ;) . jeg har forresten funnet ein bugg. som gjør at du altid blir forsvarer "som er mye enklere å angripe" siden all militær logigg tilsier at angriperen må ha 3 gange mer enn forsvarerer. vist du har kanoner, så trykker du på "barage knappen" da går alle mann i angrep. det har funket hos meg og hos samtlige av mine NTW gaming kompiser. det er sykt at det kan spilles MP Campaing. jeg bare elsker det! men desverre er det ikke mange av mine kompiser som har tolmodighet til det, så vist du er enn type som vil spille MP Campaing med meg og har god tolmodighet så legg meg gjerne til steam nicket mitt er Zaele. jeg ser frem til de nye uppdatene til NTW. jeg kommer nokk til å være de første som kommer til å kjøpe de. jeg har noen idèr om nye TW spill, som vist det er interesse på linken for jeg godt kan legge ut.

     

    GAME ON FOLKS!

  12. Hei alle alt vitere!. jeg har en god stund tenkt å skaffe meg en hund, dette er ikke eit impuls kjøp jeg har tengt langt om lenge og lenger om langt. men hvilken hund passer for meg?? jeg er en mann i beste alder dvs 22, jeg er glad i jakt, og bor på landet,hovedsaklig så er jeg på "jakt" etter enn hund som deler samme interesser "fugle jakt", men jeg vill også ha ein kompis, jeg har aldrig hatt hund før, jeg har lest en del om oppdragelse av hund fremgangs måter i hvalpe stadie, mm. Men er det er selfølgelig bare enn brøkdel. er det noen hunderaser som er lett å oppdra,ikke har det "agresive killer instingte"? jeg har tengt på Jack Russell og beagel, men jeg tror sist nemte kansje blir litt i det meste laget ved tanke på at den ikke kan ta seg fri en lørdags kveld for å se på fotball forran tv`n, og jeg har også lest at de kan være meget sta. jeg vil helst ha enn liten hund pga min yngre bror er autist er liredd store hunder og hunder som lager mye lyd, og min jobb gjør at jeg må være borte i 3 uker om i strekk og da er den gode gammle mor som blir midlertidig matmor for den eventuelle hunden.

     

    vist du har god peiling på hund, og har lyst å dele dine erfaringer og tips/triks så hadde jeg vært takknemelig for det.

     

    På forrhond takk for svar

  13. Hei. jeg har eit souround-data anlegg fra Logitech, men bare de to front høytalerene fungerer. jeg har prøvd diverse instillinger på dataen men den skjer ingenting. bare bass, og høyre\venstre høytaler som vil gjo noe lyd i fra seg. i menst bakre høyre,venstre og senter er tottalt lyd løs. er det noen som har hatt samme problem? eller eventuelt hvet hvordan man fikser det? jeg er overhodet ikke noe data kyndig person så all hjelp er god hjelp

×
×
  • Opprett ny...