Gå til innhold

st-gange

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av st-gange

  1. Hey!

     

    Jeg ble nylig den lykkelig eier av Star Wars Galaxies, og lurer på om det finnes noe særlig miljø for det i norge? har møtt på en del svensker men ingen nordmenn... hadde vært kult å finne noen å samarbeide med her.

     

    Mvh.

     

    Viper

     

    Bare et lite spørsmål? Spilte du AO tidligere og var medlem av en guild som het Omni-Tek Assasins?

  2. Velg Anarchy Online, hvis du ønsker action.

    Velg SWG hvis du ønsker å gå rundt å være sosial.

     

     

    Hm, har ikke allverdens med erfraing med hvordan SWG er nå, men AO har også en stor sosial spillerbase (og mange rollespillere).

    Så jeg kan så absolutt også anbefale AO hvis du er ute etter å ha det sosialt også. Jeg er selv hva jeg vil kalle en sosial spiller og bruker sikkert 80-90% av tiden online til å prate med folk.

    (Bare for å ta med en liten ting så er noe av deg jeg liker med AO alle de sosiale/rollespill tingene som finnes - klær, drinker, inventar til leigligheten din etc etc som ikke har noen annen funksjon enn å kunne lage et sosial miljø.)

    Tar du en runde på utestedene som Rompa bar, the Cup, Reets Retreat under et Gridstream party etc etc så finner du fort folk. Du må nesten bare kikke litt rundt...

     

    Ellers kan du jo ta en titt på linken i signaturen min ;)

     

     

    Helt enig. AO er også veldig sosialt. Men også action. Har vært med på mye gøy i AO. Veldig fine blider forresten også på siden din;)

  3.  

    La meg spørre deg om en ting. Kan du gå opp i lvl med kun å lage ting? Hvis de ikke har forandra systemet fullstendig, så er vel svaret nei. Man må ut å sloss for å få samlet mye XP.

     

    Jo det stemmer det. Får ikke mye xp hvis du ikke sloss.

     

     

    Uansett så tror jeg vi kunne fortsatt en slik diskusjon i evigheter. Dette pågrunn av at vi alle synes noe er best. Mitt forslag som jeg synes selv er helt konge :lol: Last ned trial versjon av spillene du vil spille. Test dem ut og se hva som passer best for deg. Dermed så får du muligheten til å sjekke hvilket spill som appelerer og hvilket du føler deg mest hjemme i. Regner med at vi er enige der??? :wink:

     

    Her er vi helt enige. ;)

  4. Kanskje litt å ta i at det ikke er en dritt å gjøre, men du har ihvertfall mye mindre action å ta deg til i SWG i forhold til AO. Du er også mye mer avhengig av samarbeid med andre for å klare å få til noe.

     

    Mindre action???? PvP overalt anyone?

    Mere avhengig av samarbeid????? Du kan jo klare å høste nesten like bra xp alene. Hvor langt kommer man ved å gå solo i AO????

     

    PvP greit nok, men ellers er det jo ikke mye... Eneste å gjøre i SWG er å gå rundt å prate med hverandre, kanskje ta en kaffe kopp sammen. Elller er du skikkelig gæren, kan du jo spille i et band.

    Kom ikke å si her at det ikke er utrolig viktig med samarbeid i SWG får å komme seg videre. Alt er nesten basert på lagarbeid. Er enig at du også i AO har en fordel av å teame sammen, men det er faktisk mulig å få til en del uten hjelp av andre...

  5. Si meg st-gange, forventer du at ting skal hoppe frem av seg selv?

     

    La meg si en ting og det er at det kan skje mye i spillet og det kan skje lite. Det kommer helt ann på hvordan du har lyst til å spillet. For å gi noen eksempler:

    - Crafting: Lage masse stæsj og få navnet ditt kjent i hele galaxen.

    - Drepa: Gå rundt å drepe fælinger.

    - Hunte: En scout trenger bein og skin for å lage stæsj

    - Danse og entertaine: Dette for å hjelpe andre folk til å få bort wounds

    - Helsepersonel: Er alltid bruk for helsepersonell :D

    - Fiske: Stå ved sjøen og kast og du kan få fisk som du kan bruke.

    - Join the Empire: Ta missions for imperiet og stig i rank der

    - Join the Rebels: Det samme bare for rebels.

    - Utforsk verdene

    - Etc

     

    Det er hva du selv velger å gjøre i spillet og la meg ikke minst til slutt si at du kan også melde deg inn i guild og dersom guildet er bra så arrangerer de gjerne raids og kule ting......phu.. :wink:

     

    Håper jeg fikk nevnt et par ting

     

     

    Kanskje litt å ta i at det ikke er en dritt å gjøre, men du har ihvertfall mye mindre action å ta deg til i SWG i forhold til AO. Du er også mye mer avhengig av samarbeid med andre for å klare å få til noe. Det er liksom ikke bare å logge seg på en times tid å få gjort noe. Skal du først spille SWG, må du sette av et døgn. Om ikke alle, så 90% av de som har spillt AO, og har prøvd SWG har kommet tilbake til AO. De syns det rett og slett er drit kjedlig i SWG. Nei folkens, AO med Shadowlands er tingen. Dropp SWG ;)

  6. Jeg er forresten med i Ragnarok guildet i AO.

    Kjempe bra guild synes nå jeg. Tidligere var jeg med i OTSEC som da gikk over til Mayhem. Var der en uke for så å hoppe over til Ragnarok hvor jeg har blitt siden.

    Så hvis du er en seriøs AO spiller så anbefaler jeg Ragnarok! :)

     

    Blir nok tatt opp i Ragnarok av Ozon eller en av de andre i løpet av ettermiddagen/kvelden i dag. Har fått godkjent søknaden jeg sendte inn i går..

  7. Du skal være velkommen til Java Corp hvis du vil også ..

     

    Hva kaller du deg i AO ? Jeg er Verwooks .. vi kan snakkes der vettu ..

     

    Jo takk for det.... Men blir nok med I Ragnarok. Lettere å forholde seg til en skandinavisk guild...

     

    Kommer helt ann på hvem jeg spiller av mine figurer, men enten Kollos (main char) eller Aylan eller Dreperen.

     

     

    Spiller du Clan eller Omni?

  8. Joa, stemmer nok det. Har hatt en lengre pause med AO nå og akkurat begynt å spille igjen.

     

    Cheers,

    Ellusion

     

    Har akkurat begynnt å spille igjen nå jeg også. Har flyttet og sånn, så jeg har først fått internet for en mnd tid siden. Begynnte på AO igjen for et par uker siden. Godt å være tilbake. Eneste var at hele min gamle guild var oppløst og det var da jeg ble anbefalt Ragarok av en tidligere kar som var medlem av samme guild som meg.

     

    Fikk installert SL og greier i går også. Fikk så vidt tatt en titt på det på morningen i dag før jeg reiste på jobb, men fikk ikke så mye ut av det, så nå gleder jeg meg sinnsykt til kl skal bli 16.00

     

    Vi kommer vel til å snakke en del fram over på guild chatten da tenker jeg...

  9. Anarchy Online (AO) er et spill som bør testes. I morgen kommer det også en tilleggs pakke som heter shadowland.

    I den pakka ligger hovedspillet + en tidligere tilleggspakke og den nyeste shadowland. Pakken vil vel koste rundt 300 kr, og det er jo ikke så ille for alle 3 pakkene.

    Spillet koster ca en 100 kr å spille i mnd..

     

    Jeg har spilt AO i nesten et år, og syns det bare blir bedre og bedere.

     

    Du kan også laste ned AO på hjemmesiden og prøve det gratis i 7 dager, men da får du ikke med den nye uvidelsespakken shadowland, men den kan du jo kjøpe i ettertid.

     

     

    SWG har jeg ikke prøvd selv, men høres jo utfra forumet her at det også skal være et godt spill.

     

     

    Ta en titt på denne linken også, kanskje du finner noe nyttig informasjon der http://forum.gamer.no/viewtopic.php?t=126843

×
×
  • Opprett ny...