Gå til innhold

314

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 314

  1. På not har jeg prøvd å finne ting som gjerne kan bli likt av velkledde personer, men som jeg ikke har den helt store sansen for. Jeg har da utelatt helt åpenbare ting som "sokkene nedi buksen".

     

    Hot:

    -Frakker med full lengde (nei, ikke ned til anklene)

    -Ekte pels (også på herrer)

    -Flanellbukser/flanelldresser

    -Mindre skinnvesker til herrer (ikke f.eks. store messengerbags)

    -Klassiske herresko

    -Bukser som er sitter høyt i livet

    -Markerte briller

    -Dobbeltspent

    -Når herrer går mot det androgyne

     

    Not:

    -Kortermede skjorter

    -For mye bruk av svart (og da tenker jeg ikke på å gå i bare svarte klær, heller at svart har en alt for dominerende posisjon i klesveien. Utenom til de mest formelle anledningene fins det stort sett bedre alternativer, f.eks. marineblå dress i stedet for svart dress)

    -Ullvester (Med mindre man til en hver tid har (dress)jakke over, noe som er svært sjeldent i våre dag)

  2. Nå føler jeg meg litt nybegynner, men hva er egentlig forskjellen på denim og rådenim?

     

    Fordi rådenim bukser(som ikke er sanforisert) ikke er behandlet.

     

    En stor del av poenget med rådenim er at det er ubehandlet...

     

    Rådenim er, som sagt før, ubehandlet.

  3. Det er ikke snakk om boligskatt, men formueskatt. Og det handler ikke om å straffe de som har betalt ned lånet sitt, men likebehandling. Du ser vel urettferdigheten i at en leilighet til en verdi av 2.000.000 gjerne har en ligningsverdi på 30% samtidig som at en til 5.000.000 har en ligningsverdi på 10%?

     

    Egentlig burde ligningsverdien på boliger være 100% i likhet med blant andre aksjer og bankinskudd, og en burde i tillegg innføre boligskatt. De skattemessige fordelene ved å investere i bolig fører desverre til overinvesteringer i bolig, noe som ikke gagner samfunnet.

    • Liker 1
  4. Angående det å ha dongeribukser i fryseren, så er det en svært midlertidig løsning, da fryseren ikke er i stand til å drepe bakteriene. Lukten kommer tilbake når bakteriene "våkner til liv" igjen etter å ha vært nedkjølt. Det jeg gjør for å unngå lukt og la det gå lengre mellom vask er å være nøye med lufting. Man vrenger da buksen og lufter den. Det er også mulig å sende buksen på rens, men det blir kanskje litt ekstremt for de fleste.

  5. Merkelig svar jeg ga deg, ja. Tenkte plutselig på vasking, nei, de andre klærne blir ikke skitne heller, men dem blir heller ikke så fort slitte ved mye vask, i motsetning til rå denim jeans osv.

     

    Rådenimjeans er svært holdbare, og tåler nok vask bedre enn penere bukser i bomull og ull, og selvsagt bedre enn for eksempel tynne ullgensere. Poenger er heller at man ønsker en naturlig slitt look med rådenimjeans, framfor en utvasket look.

  6. Nå går det jo mot vinter, og tid for å gå med varme frakker, gjerne i ull. Da tenkte jeg vi kunne lage en tråd for å hente inspirasjon. Selv er jeg nå på jakt etter en marineblå frakk, da jeg allerede har i svart og kamel, og ønsker å utvide med en mørk frakk til. Jeg er ikke så glad i svarte klær. Desverre er svart svært dominerende i landets klesbutikker, så jeg må nok vendet hodet mot det store utland. Frakken jeg nå vurderer mest er Crombie King:

     

    3253_1.jpg

     

    Crombie King

     

    Den kan selvsagt være litt vanskelig å bære opp, men den er svært pen. Jeg synes dobbeltspente frakker passer meg svært bra da jeg er veldig høy og slank. Jeg får da en bredere kroppsfasong, som ikke er å forakte. Ellers kunne jeg godt tenke meg en av ullfrakkene til Burberry. De er svært flotte.

     

    Hvilke frakker har folk tenkt å gå med i vinter? Jeg tenker nok å bruke min kamelfargede fra Ermenegildo Zegna mest, og supplere med den marineblå jeg nå tenker å gå til innkjøp av. Post gjerne bilder av flotte frakker.

×
×
  • Opprett ny...