Gå til innhold

Aksel114

Medlemmer
  • Innlegg

    551
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Aksel114

  1. Er det viktig for deg å flytte filer enkelt mellom pc og telefon? Som feks mp3 filer så er ios ett mer lukket system. Kan være en stor turn off hvis dette er viktig.

     

     

     

     

    Bruker for det meste kun spotify.

     

    men bare for å spør: MÅ jeg ha itunes for å ha iphone/oppgradere?

    KAN jeg laste ned feks, utorrent, pdf reader, gmail osv osv? laste ned dokumenter generelt? Er veldig avhengig av mobilen har en form for PDF leser, noe som er veldig vellfungerende på android

  2. Skal du ha IOS, så er det vel bare 5S å anbefale. Når det kommer til android så bør du sjekke ut Lg G2, Samsung S4 4g+ Note 3 og Sony Xperia Z1. Jeg hadde sjekket ut de forskjellige i butikk.

    Hva er virkelig de STORE forskjellene? Er klar over at det er 2 helt, HELT forskjellige system. Tenker på fordeler/ulemper med IOS/ android?

    LG er uaktuelt. skal lese litt om S3 4g+, men er litt lei av "plastikk" følelsen. Leste litt om Note3 og får et meget solid inntrykk av denne. Det eneste jeg kan se for meg kan bli et problem er at jeg ikke greier og skrive med en hånd.

  3. Hei, nå har det seg slik at S3en min nærmer seg kvelden. Dette var en telefon jeg likte svært godt! Har alltid hatt Samsung, men lurer på om det er en ide å prøve noe nytt.

    Iphone gjerne? tenker da 5S isåfall

     

    MEN nå har det seg slik at jeg ikke helt har hatt gidda til å følge med i mobil markedet.

     

    Lurer egentlig på hva som er "best" Om det er noen som skiller seg ut akkuratt nå?

     

    Har egentlig ingen spesielle krav. Max skjermstørrelse er 6 tommer. Max pris, ca rundt 10000.

  4. Hei :)

     

    Idag våknet jeg av ekstrem smerte i nakken. Jeg greier ikke bevege hodet mitt i noen retning uten om litt til høyre uten at smertene griper inn. Venstre armen min er også ute av drift, dvs med engang jeg beveger i venstre arm fucker nakken seg. Smertene sitter først og fremst der nakke og skulder møtes (venstre side)

     

    knasker på paralgin forte for hva det er verdt.

     

    Aner ikke hva dette kan komme av.

     

    noen som vet hva det kalles? er dette en "skink"?

     

    beklager for rotete innlegg, vil få det posta fortest mulig da jeg bare skriver med høyre hånd på telefonen.

     

     

  5. Hei! :)

    Har lyst på nytt systemkamera og er relativt lite oppdatert og har ikke så mye kunnskap innenfor området. Har veldig lyst til og bli bedre med fotograferingen da jeg syntes det er en morsom, spennende og ikke minst utfordrende hobby.

     

    Eier fra før av et canon Eos 600D, men er litt lysten på et "systemkamera" i tillegg. Lurer på om noen har erfaringer med kameraet som er på Linken? Er det stort utvalg av objektiver? Hva bør jeg vite og tenke på ved kjøp?

    Tenker meg noe i 3000kr klassen. Var også litt stilig at det følger med en tab :)

     

    http://www.netonnet.no/art/foto-og-video/hybrid/samsung-nx100020-50mmgalaxytab/188900.5609/

  6. Hovedjobben din er egentlig bare å holde det rent og fjerne skorper, det er nok ingen fare om du ikke har renset det til nå. Men det er lurt å begynne nå som du er oppmerksom på det :) Grotid betyr bare hvor lang tid det tar før det ikke lenger er et sår, og det har lukket seg fint rundt piercingen. Det skal jo ikke gro helt igjen når du har i piercingen, det gror bare igjen slik at det ikke lenger er et sår.

    (...)

     

    dvs at når det er ferdig "grodd" så kan jeg skifte piercing ?

    hva gjør jeg om en eventuell infeksjon skulle oppstå?

     

    takker for svar igjen!:))

  7. Vask hendene godt før du er borti piercingen. Piercingen vil væske under groprosessen, som er helt normalt. Litt hevelse og varm og rødlig er også normalt. Sårvæsken størkner når den kommer i kontakt med luft, og hovedjobben din er å fjerne denne skorpen. Q-tips brukes for dette, eller bomullsdotter som ikke loer. Bruk lunket vann og klorhexidinoppløsning som man kan få kjøpt på apotek. Rengjør piercingen 1 - 2 ganger pr. dag. Vri også litt på smykket sånn at alle deler av smykket blir renset. Vær nøye med å vaske ordentlig da såperester og lignende vil irritere det og infeksjon kan oppstå.

     

    Piercing i brusk bruker lenger tid på å gro enn andre steder, og også lettere å få infeksjon. Men så lenge du er nøye med å rense så går det nok greit. Ikke helt sikker på grotiden egentlig, men det kan man jo finne lett ut ved å gjøre kort søk på Google. Vil tippe hvertfall et par måneder :)

     

    takker for svar! ble overrasket over hvor oftes den må rengjøres. Har ikke gjort det en gang til nå(4dager) så takk for at du gjorde meg oppmerksom på dette :) men grotid? det er den tiden hullet bruker på å gro regner jeg med. hva har dette og si for meg? etter det har grodd må jeg ta hull på ny? og mens det gror kan det fortsatt komme infeksjoner?

  8. Hei, tok hull i toppen av øret i utlandet. Jeg fikk egentlig fint lite informasjon ang rengjøring osv. Det eneste han nevte var at jeg ikke kunne skifte den før om 2 uker.

     

    dermed så lurer jeg på hvordan jeg rengjør det, hvor lang tid det tar før det gror, hvor ofte jeg skal rengjør det og hva som skjer om jeg får en eventuell infeksjon.

  9. Hei, nå nærmert det seg snart avreise for meg og min kjære til Chaniakysten - Hellas/Kreta, nærmere bestemt Sandy suites hotell. Dette blir vår første reise utenlands ilag, og reisemålet er nytt for oss begge.

     

    Lurer egentlig bare på om det er noen som har erfaringer og dele med reisemålet vi skal til? Aktiviteter, severdigheter, resturanter, vær, ol.

  10. Det er delefilteret, og du skal da koble høyttalerledningen fra spilleren inn på inngangen til delefilteret, så diskant og mellomtone på utgangene fra delefilteret ;)

    og dette delefilteret legger jeg også inni døra regner jeg da med?

     

    Følger det kabler med som går fra delefilter til høyttaler tror du? i denne

     

    haha, beklager er ganske noob på innenfor dette, takker for svar folkens! :)

  11. nei, men de bør isåfall bli drevvet av en ok+ spiller, som pioneer eller alpine. disse kan være tingen, bare finn riktig størrelse, de har 4", 5.25", 6.5":

     

    http://www.autodesig...aden-m-line-130

     

    de har en lavere impedans enn standard høyttalere,så du får mer lyd direkte fra spillern.

     

    så kan du kjøpe denne basspakken :)

     

    http://www.judysbils...bud/basspakke-3

     

    overstiger budsjettet ditt med en tusing ens, men da har du utberda ganske greit

    nice, men forstår meg ikke helt på den der lilletingen som ikke er en høyttaler er, hvordan den skal koples og ligge osv..

  12. Fra mitt synspunkt hadde jeg startet med forsterker og utbytting av høyttalere i dørene FORAN. Om du derimot er en av de som liker mer bass enn annen lyd, hadde jeg startet der. Alt handler om preferanser, men det er kjedelig å ha en sub som overdøver alt annet.

    I tillegg er det jo kjekt å spare litt bagasjeplass i en liten Golf ;)

     

    Treger jeg forsterker viss alt jeg skal gjøre er å bytte ut høyttalerne i dørene foran, `? :hmm:

  13. Hei, kjøpte meg en 2001 Golf igår. Dette er da altså min første bil!

    Har planer om å oppgradere musikkanlegget.

     

    Var en OK spiller i den fra før av, med AUX og fjernkontroll, men jeg vet ikke hva denne heter per dags dato.

     

    Har minimal erfaring med bilstereo.

     

    Har da som mange ungdommer planer om og oppgradere bassen, men trenger ikke å være noe ekstremt.

    Budsjettet mitt er også stramt (2-4k)

     

    Lurer på hva som er minst jobb, og lønner seg best. Legge opp forsterker og sub i bagasjerommet, eller bytte ut alle originale høytalerene som ligger i dørene?

    Noen som har anbefalinger og erfaringer med montering og høytalere?

  14. forskjellen på LED tv og LCD tv er at lysstoff bakgrunnsbelysningen er byttet ut med lysdioder.

    Siden LCD bakgrunnsbelsysningen er "på overalt" hele tiden vil dette ikke gi deg et helt svart bilde. Mens LED punkentene lyser bare der det skal være bilde. Der det er svart skrur punktene seg av.

     

    Jeg ville gått for LED

     

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=764705

    ^ billig men ikke full hd

     

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=745645

    ^en lapp dyrere, men ville fortsatt kjøpt den i stedefor den ovenfor

  15. Så et nytt øl i butikken og måtte smake det. Kan absolutt anbefales. Flott og dyp smak, fine malt-aromaer og flott balanse. Mer enn nok smakskarakter for at ølkjennere vil like det, men samtidig lettdrikkelig og leskende også. Vil nok bli kjøpt igjen.

     

    hvilken butikk var dette? har aldri sett den før i mitt distrikt vertfall! Har fått litt "avsmak" på kjøpe ale, da jeg for det meste drikker selvbrygget. Men må gi den et forsøk!

     

    Er det slik med dere og? at dere nyter øllet mer når det er selvbrygget?

×
×
  • Opprett ny...