Gå til innhold

sissluss

Medlemmer
  • Innlegg

    272
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sissluss

  1. for å forklare litt bedre så er situasjonen sånn at jeg tror ikke jeg vil ta abort om jeg skulle blitt gravid, men igjen så har jeg spiral så sjansen er liten.

     

    tidligere så var det ikke tema at jeg ville ha barn, å var instillt på å ta abort om jeg skulle komme i den situasjonen da jeg ikke ville ha barn og heller ikke mulighet og kunnskapen til det..

     

    men plutselig nå når jeg er i et bra forhold med en som har onge fra før så har jeg rett å slett fått litt baby feber.. (men igjen da ikke noe plan om å ha barn i lang tid fremover)

     

     

     

    tilbakefall menes med at jeg har en diagnose som sier "tilbakefallende depresjon" å sjansen blir da større for det om jeg slutter på medisiner.

  2. du må fryse alt av sokker og sko (honklær og sengetøy) å fjerne alle vortene samtidig. å desinfisere bad og andre overflater hvor du har gått barføtt med klorvann.

     

    kommer de da tilbake så er vorteviruset i deg og eneste måte å kurere dem da er å gå til legen å stikke masse hår i vorta sånn at den får kontakt med blodet å ditt eget imunforsvar kvitter seg med vorteviruset å du blir da fri og imun mot vorter :)

     

    ei veninne gjorde dette, du er halt ei stund men det funker! hun stakk kun i ei vorte (den største) å den og alle de små forsvant :)

  3. jeg går på antideprisiva (efexor) og antipsykotikum (risperdal)

     

    jeg ble lovet da jeg begynte på medisiner for 6 år siden at det var snakk om 6 mnd å så et år å så har det bare balla på seg med forskjellige medisiner å prøving å feiling..

     

    jeg har lenge spurt om å få slutte, å virkelig mast om dette i mine gode perioder. men hverken lege, psykriater eller behandler vil dette.

     

    jeg og er klar over at jeg kommer helt sikkert til å bli dårligere av å slutte på de, men jeg har fått litt baby feber.. nei jeg er ikke klar for å prøve å få baby, men om jeg blir gravid fremmover så vil jeg ikke ta abort (har spiral). å jeg har lest meg frem til at mine medisiner kan være fatale for foster/graviditet/fødsel og amming..

     

    pluss at jeg har fått nye saksbehandlere på nav for jeg flytta å hun pusher å vil ha meg i fler aktiviteter å greier..

     

    å jeg risikerer jo at når jeg begynner å trappe ned medisinene så kommer jeg til å slite mer med angst å folk og depresjon før jeg lærer å takkle dette uten å være medisinert.

     

    SÅ- når nav og lege å behandlere ser at jeg uten medisiner fungerer dårligere evnt. får tilbakefall - kan de kreve at jeg skal gå på medisiner da? f.eks ikke gi meg trygd og hjelp lengre?

     

    det er veldig viktig at jeg får gode svar på dette for dere som svarer blir mine oppbakkere i evnt. krangling med nav å kommune

  4. da er det bestillt 20 forsjellige smaker i 3 forskjellige butikker, å postkassen blir sjekka ofte fra neste uke å fram xD har jo ny damper å to bestillinger på væske som ble sendt tirsdag jeg venter på og.. :) gleder meg til å få masse stæsj på plass å masse favoritt smaker.. til nå har jeg bare pimpa på den samme 30 ml med tobakk smak.. så blir herlig med mye nytt! :D

    • Liker 2
  5. ja det var det mine dampkompiser og sa.. :p

     

    så går jeg nok for den store med display og flere knapper neste mnd eller månen etter.. alt etter om jeg vil hamstre mer smaker eller ikke.. men vet heller ikke om jeg vil ha noe så stort å klomsite.. er litt glad i å handle dill å dall.. å starter jeg med en hobbi så vil jeg ha masse utstyr å shit.. så går en spennende å litt dyr tid i møte xD

     

    men lærte netop å ikke bestille fra USA da, så det er en start.. hjalp sikkert ikke på tollerene at jeg bestillte med cannabis smak xD

     

    men venter 5 væsker fra england og :)

  6. ble veldig overrasket over at det er så billig.. betalte nettop 110 kr for 20ml væske med frakt helt fra USA.. helt ufattelig :p

     

    men vil dere fortelle litt mer om dripping? var inne å så på den han over nevner å det koster jo bare 80 kr. å om man lett kan skifte smaker med den så anskaffer jeg meg og sånn tenker jeg :)

     

    bruker man ego batteri til den?

  7.  

    kunne det vert en tanke å lage en "bruksanvisning" på hvordan man vasker tanken? og evnt, annet vedlikehold*? som kan ligge under topic?

     

    dere har skrevet over 500 sider å jeg er ikke motivert til å scrolle gjennom det for å finne :p

    Jeg skyller tanker/drippere osv i kokhett vann rett fra vannkoker'n. Funker for meg hvertfall, og har aldri sprukket noe glass i tanker. Plastdeler skal man dog være litt mer forsiktig med. :)

     

     

    det hørtes effektivt ut :) venter på en del forskjellige smaker så da er det greit å få tømt den skikkelig så det blir rene smaker :)

×
×
  • Opprett ny...