Gå til innhold

szku

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av szku

  1. Men hva om jeg hadde kjøpt noe virtuelt utenom de draktene? la oss si noen spillere for fifa 11 ultimate team eller noen wow accounter. Hva da?

    edit: Eller hva hvis jeg allerede hadde betalt toll for de andre pakkene som jeg allerede har mottatt?

  2. Takk for svar. Så nå at jeg hadde glemt å fjerne subtotalen på kviteringen. Jeg kjøpte nemlig en del klær av en på ebay. Jeg ble nødt til å betale alt i en engang pga noe kluss da jeg krevde en total sum på alt. Jeg fikk han da til å fordele klærene på 3 forskjellige pakker for å minske tollen. Her er bilde av kviteringen: vedlegg2.JPG

     

    Jeg har allerede mottatt de 2 andre pakkene, mens den siste som inneholder 5 stk fotball drakter gjenstår. Jeg regner med at de kun kan kreve toll for innholde i den pakken og ikke for hva det var jeg betalte han (noe som det ser ut som de har gjort)? Dette gjelder forresten den med 1673 Kr i toll (pakkelapp 1 med andre ord).

  3. Hei, jeg kjøpte meg noen klær på ebay til en verdi av: 2 029 kr. Nå har jeg mottatt hentelapp fra posten hvor det står så mye som:

    Pris fortolling (inkl. MVA): 217

    Utlagt MVA: 1050

    Utlagt toll/avgifter: 406

    Betaling ved utlevering: 1673 kr.

    Hvordan i alle dager er det mulig?

    Har også en til jeg lurer litt på, gjelder også klær til en verdi av: 1 019 kr. På denne hente lappen står det:

    Pris fortolling (inkl. MVA): 217

    Utlagt MVA: 314

    Utlagt toll/avgifter: 121

    Betaling ved utlevering: 652 kr.

    Tollvesenet krever altså over 75% av varens verdi på den ene lappen og over 50% på den andre.

    Noen som har noen tips om hva jeg kan gjøre?

  4. Hei, jeg sitter på en Windows XP SP 2 maskin. Når jeg forleden brukte fraps en del til å ta opp videoklipp så kom det fler video filer i mappen enn det skulle, disse video filene kunne ikke spilles av eller slettes. Jeg prøvde også å slette noen andre video filer men fikk opp samme error. Når jeg restarter maskinene kan jeg slette filene og mappen, men om jeg laster ned en ny video fil vil samme tingen skje og jeg må da restarte for å kunne slette filen.

    Feilmeldingen jeg får opp er: Ingen tilgang, kontroller at disken ikke er full eller skrivebeskyttet og at filen ikke er i bruk. dette er da gjort, har også lukket alle slags video programmer. Filen det gjelder for øyeblikket er av Xvid format.

    Begynner å bli ganske så plagsomt.

×
×
  • Opprett ny...