Gå til innhold

Realmadridfan

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Realmadridfan

  1. @Realmadridfan: iPhone 4 koster heller ikke 7k, men 4890 kroner for 16 GB-versjonen eller 5790 for 32 GB. Den er uansett ikke den beste for alle (det finnes ingen telefon som er "den beste"), men om mange synes nok at iPhone 4 er det for deres behov. ;)

     

    Nja den prisen kan diskuteres (tenkte også på ringekostnader osv. Da blir det mer mot 7k etter ett år), men poenget mitt er at den er overpriset, så folk tenker at det er den beste :) Men det var uansett off topic :)

  2. Hvor mange iphone 4 er solgt? 15 millioner? La oss si 20% av brukerne bruker gjentakende alarm til å komme seg på jobb om mårran og at de i gjennomsnitt ble en halvtime forsinket. Da har Apples bug medført 1,5 millioner tapte arbeidstimer bare i dag. Det tilsvarer 167 ganger mer enn et helt 45-årig yrkesaktivt liv med 2000 timer arbeidstid i året.

     

    En halv time, for 20% av brukerne høres sikkert bagatellmessig ut, men når man summerer opp tapene for alle som er rammet av bugen så blir det ikke småtterier.

    Herregud Simen, er kunnskapsnivået ditt bunnløst?? Blir helt paff hver gang jeg leser ett av innleggene dine.

     

    HAha, hva er det du snakker i? Hva var så feil med utregningen?

     

    Off topic: Synes det er morsomt at folk automatisk tenker at iphone 4 skal være perfekt, og at den ikke kan ha noe feil. Selv iphone brukerne selv. Med en gang noe negativt kommer ut i media om den skal de alltid hive seg på og forsvare den (refererer ikke til noen spesielle i denne tråden).

     

    Bare fordi den koster 7k betyr det ikke at det er den beste !!

  3. Det er ganske komplisert ja. Kan ikke nekte for det. Men tar maks 30 minutter hvis du bare følger det videoen sier. Og nei, jeg skjønner ikke hva amobil mener med at Goldcard bare trengs vis du er operatørlåst, fordi jeg tror ikke det har noe med det å gjøre. Og det der med micro-sd kortleser: jeg hadde heller ikke en, men kjøpte det på Clas Ohlson for 45kr. Funka lett. Så du må nok ofre litt tid og penger, hvis du skal roote den.

     

    Men det er absolutt verdt det altså! Kjører EzheroROM + overklokking. Heroen flyr som en drøm :)

  4. Har nå prøvd begge versjonene du linket til.

    Kom et stykke under første forsøk - telefonen ble startet på nytt i en egen modus, og pc'en installerte ekstra drivere.

    Driver installasjonen krevde omstart av maskinen (kjører w7 64-bit), men jeg ventet for å se hva installasjonsprogrammet gjorde.

    Da installasjonsprogrammet feilet startet jeg maskinen på nytt og prøvde om igjen med den andre filen.

    Nå får jeg bare feilmelding 170: USB-tilkoblingsfeil, programmet finner ikke telefonen selv om HTC Sync finner den.

    Dette skjer nå med begge versjonene av installasjonsprogrammet.

    Ifølge readme filen kan jeg tilbakestille telefonen og kjøre RUU på nytt, men hvordan gjør jeg det?

     

    Usikker på hva det betyr, da jeg bruker Windows Vista 32-bit. Kan hende du må lage et goldcard, men det er en lang og kjedelig prosess. Først bør du prøve og laste ned AndroidSDK and drivers på dataen din, for så å prøve nedgraderingen igjen. Her(med video) er en fin guide som viser hvordan man gjør dette. Hvis detheller ikke funker, må du nok lage goldcard. Da bør du gå til denne guiden som også har en video som viser hvordan man gjør det. Les nøye og gjør det videoen sier, så er du sikker på at du får rootet den.

     

    Håper den er til hjelp.

  5. Hei.

     

    Har gjort et par forsøk til med å roote Hero'en min, men jeg står fast, så jeg kunne trengt litt hjelp.

    Har avinstallert Flashrec 1.1.2 og reinstallert det flere ganger og

    tør egentlig ikke å gjør så fryktelig mye utenom det som står i guiden i frykt for å ende opp med en ubrukelig telefon -

    uten at jeg vet hva som egentlig skal til for at sistnevnte faktisk skjer.

     

    Grunnen til at jeg så gjerne vil roote telefonen min er hovedsaklig mulighetene for full markedstilgang samt en raskere telefon med Froyo uten Sense Grensesnittet.

     

    Se tidligere post (side 2) for mer info.

     

     

    Takker for alle svar :)

     

    Som sagt stod jeg fast på samme sted som deg. Det du må gjøre er å nedgradere telefonen din til den originale HTC Hero RUU'en. Der det står at du har versjon 1.76.0001, betyr det noe annet. Så du må nedgradere, før du kan flashe/back up recovery.

    For å nedgradere, last ned denne og kjør den mens telefonen er koblet til pcen. Hvis den ikke funker (som i mitt tilfelle), så kan du gå til denne siden og last ned den andre originale RUU'en (den er linket til på punkt 20, så bare scroll ned dit).

  6. Det fareskiltet er i hver fall helt normalt på Legend. Jeg vet ikke helt hva som skal gjøres på Hero når den kommer, men har funnet denne tråden. MERK: dette er for CDMA-versjonen av Hero, men problemet kan være det samme. Sjekk at du har riktig fil, filnavn og plassering av filen. Hvis ikke dette hjelper anbefaler jeg deg om å spørre her.

     

     

    Takk : ) Fant ut at jeg flashet feil fil har nå rootet telefonen og installert Vanillain1.1 ROM. Men skulle gjerne byttet ROM til noe litt bedre. Har prøvd ROM Manager, men hver gang jeg trykker på Download ROM, så får jeg bare ett alternativ: CyanogenMod. Men når jeg trykker på det så får jeg jeg feilmelding. Får vel bare installere ROM's på den vansklige måten. Noen som vil anbefale noen ROM's?

  7. Ok, synd for meg.. Burde nok tenke litt lengre en som så ; )

     

    Angående det med live wallpapers: Jeg har sett videoer på youtube, hvor folk har lastet ned "uoffisiell" ROM. De har da lastet ned en type Android 2.1 som fungerer likt som den "ekte" Android 2.1.

     

    Men disse har jo støtte for live wallpapers. Betyr det at telefonen faktisk støtter det, men HTC har latt være å ta det med i updaten?

  8. Hvis prisen spiller en stor rolle bør i så fall iPhone 4 få en terningkast 4.

     

    Jeg har en mistanke om at Amobil bare sier det folk vil høre. Apple produkter har fått et så godt inntrykk på seg (alt for godt), at det blir upopulært å si imot. Har Amobil da lagt seg bakpå og bare sagt at dette er en telefon verdt terningkast 6, som er det "iPhone-lovers" liker å høre?

     

    I tillegg vil jeg bare si at det er latterlig hvor lett Apple lurer kundene. For meg virker det som at det bare er å selge en mobil til nesten 10 000kr, så tror alle at denne mobilen er den beste..

     

    HØRT OM ANDROID FOLKENS!?

×
×
  • Opprett ny...