Gå til innhold

movo

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av movo

  1. Overrasker meg litt at så mange dømmer en evt 22MP sensor nord og ned før vi har sett hva den kan utrette. Det er tross alt ca 3 år siden MKII kom ut så for alt vi veit så kan sensoren være kraftig forbedret. Både med tanke på bildekvalitet og høy iso ytelse.

    Hvis de andre ryktene også stemmer, som f.eks 61 soners AF og nesten 7 fps så er jo dette en stooor forbedring fra MKII og fullt på høyde med D800.

    Canons listepriser må vi vel også ta med en klype salt da disse normalt sett er mye høyere enn butikkpris.

    • Liker 1
  2. Stadig fler rykter og jeg vil tro den vil bli annonsert sist i februar...

     

    Announcement date of February 28, 2012?

    I have received lots of emails saying that’ll be the announcement date. I cannot confirm it to 100% certainty, so for now it’s just a guess.

     

    Specs?

    All the same specs are coming in. 22mp, 61pt af, 6.9fps

     

    http://www.canonrumors.com/

     

    Hvis det viser seg at ryktene vedr specs er riktige så ser dette kameraet veldig spennende ut. Vil også tro at Canon ikke kan prise dette noe særlig høyere enn det Nikon har gjort med D800.

    Skal ikke se bort ifra at det kan bli fullformat på meg :)

  3. Interresant det du skriver Thomasehlol. Min følelse er også at autofokusen er meget treffsikker og en god del bedre enn på 40D kameraet mitt.

    Vedr innstillinger så har jeg sett at under C.Fn III, -1 AI servo sporingsfølsomhet, -2 AI Servo bildepri og -3 AI servo AF sporingsmetoder så er det egentlig et utall muligheter til å tweake autfokusen til å jobbe slik du vil.

    Iflge teorien i manualen så ser det ut som en justering AI servo sporingsfølsomhet kan hjelpe.

  4. Gjorde det som en vane å bruke den lille lcd skjermen oppe på kameraet da jeg hadde 40D. Den er mindre, men jeg syns det funker veldig bra.

    En kan vel ikke bruke antall bilder tatt som en målestokk på hvor god batterikapasitet de nye kameraene har. Hvis en tar en del video ser på disse etterpå og bruker live view til f.eks macro så er det jo skjermen som tømmer batteriet og ikke antall bilder....

  5. Mener å huske at det var en bruker tidligere i denne tråden som engstet seg for batterikapasiteten på kameraet da han bare klarte 300 eksponeringer før han måtte lade.

    Som flere sa så er nok ikke dette normalen.

    Jeg har nå tatt ca 550 bilder + noe video. Bildene er hovedsaklig tatt med objektiv med IS.

    Ifølge batteriindikatoren er det nå igjen 20-49% av batterikapasiteten.

  6. Har akkurat det objektivet du ref til og må bare bekrefte det som blir sagt. Dette er et allround objektiv og vil ikke nå helt opp til de mere "spesialiserte" objektivene på skarphet, men det er jo et veldig anvenlig objektiv. Jeg har brukt det mye på reise.

     

    Objektivet er i metall så byggekvaliteten er god. Da minste blenderåpning er 6,3 ved 200mm vil jeg på det sterkeste anbefale utgaven med OS. Min erfaring er at dette er en stor fordel.

  7. Vil ikke tro det er så store forskjellen på disse og bildene fra 50D. Det er jo tross alt bare 3Mp forskjell. Dette er bare min antakelse, har ikke prøvd 50D.

    Merkbart bedre enn 40D ivertfall, men det burde det jo også være.

     

    Ikke sikker på om dette bildet gir et godt inntrykk av iso egenskapene på 7D, men jeg tok dette bildet med iso 1600 da jeg satt i sofaen og prøvde litt.

    Det er en 100% crop fra et ubehandlet jpg bilde. "Høy iso støyreduksjon" sto som default standard.

    post-201743-1254583734_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...