Gå til innhold

Thomasehlol

Medlemmer
  • Innlegg

    154
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Thomasehlol

  1. Tatt fri fra jobb - check

    Kjøpt inn grandis - check

    Barnefri - check

    Nok drikke til å holde ut lenge - check

    Fifa 12 - ........ NOT CHECK

     

    Gud jeg kunne drept CDON, fikk bekreftelse på søndag om at spillet var sendt, forventet å ha det Onsdag, ingen ting, idag BURDE jeg ha hatt det.... ingen verdens ting. Hører med CDON hva som skjer og får svaret:

    Det har vært så stor pågang på Fifa12 så vi har ikke fått sendt ut alle, du er dessverre en av disse. Jeg forhåndsbestilte med en gang det kom ut for preorder hos CDON. Jeg får heller ikke avbestille fordi den er merket som sendt, altså må jeg betale porto tilbake. Så om jeg nå går å kjøper å Lefdal ender jeg opp med å betale 399,- + 119,- porto tilbake til CDON. FML

    • Liker 2
  2. Dette er jo hyggelig og bra, men det er, som det nevnes her, en verdiløs funksjon om man reiser utenlands.

     

    Bruk denne en dag i USA og du vil nok komme bedre ut om du kjørte taxi på tvers av USA økonomisk

     

    Om du har wifi på hotellet så skriver du bare hvor du skal i appen, så laster den ned kart for hele ruta! Evnt. enabler roaming så den får lastet ned kart du trenger på veien! Voila! Du bruker ca. 2MB på en rute på 50mil, noe jeg prøvde selv under tur i Sverige!

  3. Spilte igår for å sjekke, og torres var fortsatt på Liverpool :thumbdown: Endte med at jeg stilte:

    Reina

    Kelly-Carragher-Agger-Johnson

    Cole-Meireles-Lucas-Maxi

    Gerrard

    N'gog

    Endte med en herlig lobb fra N'gog, som bare sveipte over Cech og et enkelt mål fra Lucas :D Jeg flirte godt etter på :)

     

    Nå er jo ikke akkurat Suarez den dårligste man kan putte på Fifa laget sitt ;)

    • Liker 1
  4. Det var nemlig ikke slik på FIFA 10 derfor er det uvant at pasningene ikke alltid går som de burde.

     

    Det er jo der problemet ditt ligger, det var ikke sånn på Fifa10!

    Jeg har spillt en del Fifa11, helt greit spill, ny måte å spille på, kult. Legger jeg merke til alle whinebugs? NEI! Ja jeg legger merke til noen bugs her og der, men jeg river meg ikke i håret å begynner å gråte fordi et spill har bugs.

  5. Spiller stort sett med Villareal. Om noen velger Barca velger jeg Real eller Chelsea. Om noen velger Chelsea velger jeg Real. Om noen velger Real, finner jeg ny match...

     

     

    Jeg spiller stort sett med 4 eller 4,5* lag. Samma hvilke for jeg har en del å ta av og jeg elsker å tilpasse meg lagtaktikken og spillerne. Men det er helt håpløst mot Barca, Real og co, akkurat som ifjor. Tror jeg får ta tilbake taktikken med å velge samme laget når folk bare skal spille med Barca, Real og co..

     

    Bare å velge Milan :-) 4 Bautaer i forsvar, OK midtbane og 2 taktikkere/sprintere på kant samt Zlatan på topp, som ifjor også var rimelig uslåelig :)

  6. Klag på spillet, du har tydeligvis fått feil versjon. Sleng på at du krever ertatning også, gjerne et gratis spill.

    Ja, ser også at bak på spillet står det EASPORTS.CO.UK/FIFA

     

    regner med dette betyr jeg fikk amerikanske versionen.

     

    om det er 360 du spiller på er det meg bekjent ikke norsk?

    .co.uk er forsåvidt et britisk domene, så nei, da har du nok fått den britiske utgaven som også er utgaven som er i Norge

  7. Vil bare uttrykke min skuffelse over FIFA 11. Grafikken er bra, bevegelsene er bra og alt. Men spillet virker så jævlig forutsigbart. Spillte en kamp, Mancester City - Tranmere. Og når tevez og adebayor ikke klarer å løpe forbi forsvarspillerene til Tranmere er det noe galt. Forsvaret til motstanderen er mye bedre på dette spillet, og når motstanderlagene kommer i angrep bommer de uansett om de står 5 meter fra mål og målet er åpent(Det har skjedd flere ganger) og der kommer forutsigbarheten inn i bildet.

     

    Synes det virker som EA Sports har forhastet seg. mer realistisk kan noen si, men er ikke mye relisme i at Tranmere kjemper med nebb og klør i 90 minutter, greit jeg vant kampen 2-1 men vurderingen av kampen var at motstanderlaget var utrolig gode i forsvar, og rævva i angrep.

     

    Samme skjedde når jeg spilte Ac Milan mot Juventus. Vant kampen 4-0 overlegent, men jeg hadde nesten ikke noe av spillet fordi Juve tok fra meg ballen hele tiden. Så da er spørsmålet, er det realistisk?

     

    Follo slo RBK, er det realistisk?

    Dårligere lag vil være bedre i forsvar enn angrep mot et bedre lag. Og når du først klager, hvilken vanskelighetsgrad?

  8. Er dette billig?

    De pleier vel gå for en 14-17k, så ja - det er billig.

    Meeen - "pressebrukt" er ikke nødvendigvis en god ting - kommer an på slitasje.

     

    Da det er jeg som selger det :-)

    Pressebrukt har ingen ting å si, dette er noe jeg ønsker å opplyse om da det står VG under kamera, det var tatt 16k eksponeringer når jeg kjøpte det, nå tatt 21k shutteren skal vel tåle godt over 100k?

×
×
  • Opprett ny...