Gå til innhold

olspal

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av olspal

  1. Skaffet meg NVIDIA Shield TV tidligere denne måneden. Gikk rett i retur... Var skuffende greier. Den kommer pre-bundlet med Plex og likevel så slet den med frame-drops / lugging når jeg spilte av ting som Westworld via Plex. Har aldri opplevd hakking/frame-drops i Plex noengang, og jeg skaffet Shield TV egentlig utelukkende for å få en god YouTube og Plex 4K opplevelse på min nye LG OLED65B6V og den skuffet stort.

     

    Samboer var ikke videre imponert over YouTube-appen heller som hun følte at hadde et ganske så idiotisk UX-design sammenlignet med appen til Apple TV. Hun abonnerer på bøttevis med folk, og på YouTube-appen til Shield TV så listes alle i en endeløs rekke/kolonne av runde ikoner/bilder nedover langs siden, mens på Apple TV så har du faktisk en liste som gir deg oversikt også i bredden så hvor hun per linje på NVIDIA Shield TV fikk ikon for en person, så hadde hun en linje med seks personer på Apple TV. Når hun først abonnerer på godt over 40-personer så sier det seg selv hvilken løsning som blir mest logisk og effektiv.

     

    Da må du ha gjort noe galt, eller fått en skada shield.

    Har selv to, og mener selv den er det beste du får av tv bokser på markedet. Apple tv vil jeg ikke akkurat skryte mye av, og etter å ha prøvd den utallelige ganger hos venner, så synes jeg den virkelig ikke når opp til anklene en gang.

    Men, nle mp det ha vært som fikk din til å hakke og styre. Min ene har kablet, og min andre ser i andre etasje med semi god dekning. Begge gær så det griner.

    Når det gjelder youtube, så abonnerer ikke jeg mye, men finner akkurst det jeg vil ha, ved at den har lært meg å kjenne. Så alt kommer pent og pyntlig...og bare gasse på.

    Burde gitt den en sjanse til :)

    • Liker 5
  2.  

    Android-spillere er det bare å holde seg unna så lenge de ikke støttes av innholdsleverandørene. Ingen apper for HBO, Viaplay eller Sumo :-(

    Kjøpte meg en Apple TV til stue TVen og en Nvidia Shield til sekundær TVen. Shielden støver ned og jeg endte opp med å måtte kjøpe meg en Apple TV til.

     

    Dette er ikke android-tv slik som Nvidia shield. Denne kjører vanlig android og en kan bruke apper fra Google play.

    Har 2 nvidia shield selv, og vil heller anbefale den enn minix og crappletv.

    Kjører hbo via chromecast til den, og samme med viaplay. Ikke prøvd med sumo, så aner ikke.

    Funker som fjell, og drar av video som er koblet til. Android tv er et pluss, og bruker heftig plex/kodi, netflix, youtube, google music, spotify over bt. Og geforce now er jo sweet for streaming:) 4k og hurra-boks

  3. En herlig jungel av ulike standarder...

     

    Har man flere telefoner/nettbrett i en husholdning, må man nesten ha flere streaming bokser også.

     

    Chromecast dekker faktisk det meste, og kan streame det som måtte være. Støtte for speiling av pc med enten hele grensenittet eller bare en enkelt chromfane(dersom man vil begrense), samt speling av android; skal visstnok fungere bra med ios og windows telefoner også, men ikke sjekket selv.

     

    Enkelt å sette opp og funker som fjell.

    Skal kjøpe nexus player selv snart, som igjen har innebygd chromecast.

     

    Airplay blir for locked in

    • Liker 3
  4. Vizio Co-Star er genial for å overføre alt av media :)

    Den har en del send-to-tv innebygd. På min Galaxy s3, kan jeg:

    - Titte rundt på Youtube, og starte avspilling på telefon, eller sende til TV

    - Titte rundt på bilder/video tatt med kamera på min telefon, og sende over til TV. Det funker forresten også å bla blant bildene på telefonen mens man ser det samme på TV

    - Titte rundt på min lokale nettverks-stasjon etter videoer, starte de opp og sende de til TVen.

     

    Nå kan man uansett gjøre all den jobben direkte på fjernkontrollen til co-star, men viser hvor lett det er å sende fra telefon til tv.

     

    Boksen er genial, og det ligger allerede Netflix (VPN for amerikansk konto), vudu, Mgo, Amazon prime m.m på boksen installert.

    Alt jeg har installert er PleX, es file explorer og noe andre greier.

     

    At den har hdmi-passthrough og muligheten til å erstatte alle dine fjernkontroller (get-boks og philips tv her) gjør at den har blitt sentrum i stua :)

     

    Bare synd Ouya ikke kommer med hdm passthrough, for da tror jeg det hadde blitt min nye boks :)

  5. Telltale har jo bare r***kjørt Monkey Island og Sam&Max. To av mine absolutt favoritter i sin tid, som er overkokt av 3d-objekter og styr.De gamle gode slagerne var rett og slett slagere på grunn av to ting:1) humor2) stemingenHumor har Telltale klart å legge på - til en viss grad - , men stemningen uteblir totalt for min del når man pøser ut disse 3d point&click spillene.De gode gamle 2d-designene var så mye mye bedre, og gjorde at det ga en viss stemning ved å spille dem. De burde heller satse på å utvide scumm-engine til å takle tettere pixler, enn det å gjøre alt så veldig flashy.Er så lenge lenge siden jeg har spilt et godt point&click spill.Gledet meg en god stund tilbake som en liten unge når jeg hørte Full Throttle 2 skulle komme. Men, når jeg se concept art og 3d-mikkmakk så er jeg glad at prosjektet ble lagt dødt. Venter enda på en god oppfølger. If it aoint broke, don't try to fix it. Man MÅ ikke lage noe helt nytt, dersom det gamle fungerer. Oppdater med penere linjer, IKKE 3d, og sats på god gammeldags humor.Har forøvrig spilt Sam&Max, Day of the Tentacle og Full Throttle på min Android telefon via ScummVM, så det var et par timer med lykke :)
    fatter ikke helt hva du snakker om egentlig.. i sam&max så er det 3d i 2d if you get my point... er ikke snakk om noe 3d fps her.... tror nok du må slutte å ha på deg de retro brillene med rosa glass. ellers så får du bare holde deg til året 1988-1994 og bokkere allt annet av nyere tid.

     

    Du skjønner nok hva jeg mener om du legger god-viljen til, i forhold til bruken av betegnelsen 3d her.

    Se bare screenshots av Full Thottle, og så den kansellerte oppfølgeren; så ser du helt klart et skille.

     

    Er ikke ute etter noe pixel-mania, men den stemningen man klarte å få frem slik det var før er nærmest fraværende i dagens point & click spill.

     

    The Journey Down ser forøvrig ut som et friskt pust. Slik jeg ser det har man her nærmest tilnærmet seg kvaliteten slik det var før i tiden, men da forbedret grafikken

    • Liker 1
  6. Telltale har jo bare r***kjørt Monkey Island og Sam&Max. To av mine absolutt favoritter i sin tid, som er overkokt av 3d-objekter og styr.

    De gamle gode slagerne var rett og slett slagere på grunn av to ting:

    1) humor

    2) stemingen

     

    Humor har Telltale klart å legge på - til en viss grad - , men stemningen uteblir totalt for min del når man pøser ut disse 3d point&click spillene.

    De gode gamle 2d-designene var så mye mye bedre, og gjorde at det ga en viss stemning ved å spille dem.

    De burde heller satse på å utvide scumm-engine til å takle tettere pixler, enn det å gjøre alt så veldig flashy.

    Er så lenge lenge siden jeg har spilt et godt point&click spill.

     

    Gledet meg en god stund tilbake som en liten unge når jeg hørte Full Throttle 2 skulle komme. Men, når jeg se concept art og 3d-mikkmakk så er jeg glad at prosjektet ble lagt dødt. Venter enda på en god oppfølger. If it aoint broke, don't try to fix it. Man MÅ ikke lage noe helt nytt, dersom det gamle fungerer. Oppdater med penere linjer, IKKE 3d, og sats på god gammeldags humor.

     

    Har forøvrig spilt Sam&Max, Day of the Tentacle og Full Throttle på min Android telefon via ScummVM, så det var et par timer med lykke :)

    • Liker 3
  7. Sprint Instinct HD når kommer denne ut i norge?den så kuuuuul ut

     

    Ja, jo, kult og kult. Telefonen er jo egentlig bare en nedskalering av omnia HD. Det som ER bra, er at den og kjører symbian s60 v5. Det vil med andre ord si - kan i hver fall håpe- at Samsung må være flinkere til å komme med både firmwares og oppdateringer generelt til OS'et.

    Siden Nokia sine oppdateringera og apps ikke uten videre fungerer på Samsung sin S60; gudene vet hvorfor de da har klart gå for symbian, bortsett fra at hd filmstøtte var tilgjenglig.

     

    For hver bidige applikasjon som er lagd for nokia, må man resignere hele greia, og som oftest går det bare skeis. Selv den nye java versjonen 2.0 er ikke ment for Samsung, selv om det er det faktiske samme systemet som ligger i bunn.

     

    Virker virkelig som om Samsung begynte med en bitteliten bommert med valg av OS,,, som med et bittebittebittelite håp klarer å ungå en kjempesmell, om de da velger å gi forbrukerne mer oppdateringer, mere applikasjoner, og sørger for at det blir et tettere samarbeid på selve symbian plattformen.

    Skal jo og sies at Nokia gjør det noe spesielt på sin side og da, ved å ikke kunne kjøre enkelte apps på tvers av modeller. Skjønner logikken i å tjene penger, men ikke når det danner ser et hav av forbrukere som er misfornøyde.

     

    Samsung:

    Gi meg enten MER oppdateringer og applikasjoner,,,,eller en mulighet til å installere telefonen med android, eller windows for den saks skyld.

×
×
  • Opprett ny...