Gå til innhold

Marius Horten

Medlemmer
  • Innlegg

    216
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Marius Horten

  1. Hadde det vært rent vann hadde det vært mulig å redde det ved å la det tørke helt før du satte i batteriet igjen, men kaffe er noe grisete greier. Jobber selv på serviceverksted for bærbare pcer og sølskader er noe av det værste. Blir ofte dyrere å reparere enn å kjøpe nytt. Så har du ikke forsikring som kan dekke skadene betyr det nok slutten for kameraet.

  2. Har vel i grunn funnet ut at steget opp til D300s ikke er stort nok til at det vil svarer seg. Det ser heller ikke ut til å komme noen nye versjoner av hverken D700 eller D300s før neste høst igjen. Det blir nok da å kjøpe D700 når D90 med tilbehøret som ikke går å ta med seg videre blir solgt. Objektiver har jeg i dag vært og sett litt på, og kommet til at det mest sansynlig blir Nikon 24-70 f/2.8. Da er det bare å sette seg ned og spare da det mest sansylig blir å kjøpe nytt siden det nesten ikke er å finne noe brukt.

  3. Hopp i det og skaff deg et D700 - du kan bruke begge objektivene du har fra før, og supplere med f.eks. det nydelige, men dog ikke værtettede, Tamron 28-75mm f/2.8 (3400,-).

     

    Du kommer IKKE til å angre!

     

    Takk, er det jeg heller litt mot. Men sliter litt med å finne et kurant objektiv som ikke koster skjorta og en halv sokk med en gang. Har også sett litt på Sigma 24-70 f/2.8, men skal ta en titt på det fra Tamron og.

  4. Rolig nå snuppa. Er vel det jeg sier at jeg helst ikke vil bytte system.

    Flere fokuspunkter, større hus som er værtettet og mulighet for to minnekort får jeg allerede i D300s, men er det mulig å få et D700 med normalzoom til ikke veldig mye mer er jo dette også interessant, men også litt skeptisk da mer glass koster en god del mer til fullformat. D400 lurer jeg i grunn bare på når kommer og om det da er verdt vente på.

  5. Hei.

    Jeg kunne trenge litt hjelp med å bestemme meg her.

    Jeg er i dag i ferd med å selge mitt Nikon D90 kamera med en del utstyr, men blir sittende igjen med Nikon 70-300mm og 60mm macro. Da jeg primært har lyst til å holde meg til Nikon står det i grunn mellom nytt D300s, brukt D700 eller vente på et nytt D400.

    Det jeg savner eller ønsker forbedret er listet opp i prioritert rekkefølge med det viktigste øverst.

    Flere fokuspunkter

    Fysisk større hus for godt grep uten å måtte bruke ekstra vertikalgrep

    Værtetting

    Høyere oppløsning for å kunne crope mer

    Enda bedre ISO tåelighet

    Bedre skjerm. I dagslys er det vanskelig å vurdere skarphet, fargetemperatur osv.

    Bedre søker

    Bedre videomuligheter, i alle fall med autofokus. Hvis ikke kan det bare droppes.

    Mulighet for to minnekort

     

    Noen som har noen idè om når en arvtager til D300s kan komme? Jeg hadde i grunn tenkt å holde meg til crop sensor enda, men da de objektivene jeg har igjen også går å bruke på fullformat, får jeg et D700 med et normalzoom objektiv til omtrent samme pris som et nytt D300s med objektiv? Eller er det rett og slett bare å selge unna de to siste objektivene og gå over til et annet system? Hadde i grunn håpet å slippe det da jeg er godt fornøyd med Nikon og kunne godt tenke meg å holde meg til det.

  6. Ja, jeg hadde håpet på at det var litt mer. Var en stor skuff dette her. GPS er ikke så veldig viktigi en telefon, men er flere ting som er blitt endret så er andre telefoner som frister mer nå selv om jeg har gått og siklet ov ventet på denne siden jeg først hørte rykter om den siden juni.

  7. Maskinen min fungerer helt fint nesten hele tiden. Jeg kan skrive, gjøre det meste uten en eneste form for problematikk.

    Men 1 plass skjærer det seg og det er når jeg skal spille et litt mere "avansert" 3d spill.

     

    Jeg kan spille det opp til 10-40 minutter uten problemer, det varierer. Men en eller annen gang så går skjermen i vente modus, blir svart med følgende beskjed: "No signal detected"

     

    -GeForce Gainward 6800 LE, er skjermkortet mitt.

    Har en strømforsyning på 400W og det burde holde.

    Og ja , jeg har de siste driverne til skjermkorte mitt, hovedkorte og lydkorte.

    Har sjekket cabelene og de er plugget godt til der de skal være.

    Prøvde å ringe slike hjelpetelefoner som Komplett, Telenor , men disse menneskene vet jo ingenting.

     

    Jeg kunne spiller spillet; World of Warcraft, helt uten problemer, men alt dette skjedde etter at jeg installerte expansion packen "The Burning Crusade"

    Expansion Packen har ingen form for grafikk endring, så jeg skjønner det rett og slett ikke, hvorfor det ikke fungerer.

     

    Counter Strike, Call of Duty, Battlefield 2, har jeg samme problem med.

     

    Hvis du har svaret og det viser seg at det fungerer, så skal du ikke se bort ifra at det blir en liten belønning på deg som finner det ut :- )

    7735453[/snapback]

     

    Det høres ut som du har et deffekt grafikkort. Hva slags kjøler sitter på? Kan være at kortet rett og slett blir for varmt og. Har du ekstra vifter i kabinettet?

  8. Er du heldig er det bare en automatsikring på hovedkortet som er gått. Men siden den sto på er det stor fare for at noe annet er gått og. Men beste rådet er som alle andre her har skrevet og tørke den godt i flere dager uten noe strøm på hovedkortet, gjerne ta av BIOS batteriet og om du finner det. Også fare for at det vil komme feil senere selv om det fungerer ok nå. Blir baner på printkortet som blir som en motstand og kan svi av enkelte komponenter.

  9. Hei,

    Jeg jobber hos Compare Support som har service på disse maskinene i Norge og vet av erfaring at diss typisk "billig" ladere fra for eksempel Clas Ohlson ikke fungerer så bra. Ring heller hotlinen vår på 21502720 og spør om pris der eller sjekk f. eks. komplett om ikke de har noe av litt bedre kvalitet.

×
×
  • Opprett ny...