Gå til innhold

andersen91

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av andersen91

  1. Jeg bestilte fra nettstedet www.urbanchic-boutique.com og betalte via paypal og greier.

     

    Når jeg skulle inn dit for å sjekke hvor langt orderen min var kommet på vei hit til Norge så kommer jo ikke nettsiden opp men en webmaster side istedet og "suspendedpage" i adresselinja, hva faen??

     

    Hva skjer a? Hva med varene mine og det jeg har betalt? :confused::hm:

  2. Jeg har en venninne som bor like ved meg og hun jobber i byen vi bor i men allikevel er jobben hennes en 5 minutter eller litt mer å kjøre til.

    Og jeg slutter på jobb klokka 3 og hun slutter noen ganger halv fire og kvart over tre og slik. Men det har skjedd at jeg har måttet vente på henne og hun skal innom butikken etter jobb og slike ting.

     

    Problemet er det at når jeg er ferdig på jobb så er jeg sliten og/eller vil faktisk bare sitte hjemme. Men jeg har liksom vanskelig å si nei til folk og når hun spør om jeg kan hente henne etter jobb så har jeg liksom ikke noen god unnskyldning til å ikke hente henne.

     

    Hvordan si nei på en måte som er snill når hun skriver "kan du vær så snill hente meg på jobb idag, er så sliten!".

    Og også, jeg har kjørt henne en god del ganger nå og ikke sett en eneste krone i bensin, og det er jo ikke bare bensin som blir brukt for de som har bil selv her, det er jo slitasje på bil og km-teller og slike ting også og jeg har jo vært på jobb selv i forkant og vil hjem og slappe av.

    Hun må da gå hjem om jeg ikke svarer ja, men hun tjener trippelt så mye som meg og jeg må faktisk bruke av mine penger for å vente på henne i bilen og bli ferdig på jobb, for så og kjøre henne hjem eller vente utenfor butikken og levere henne hjemme og kjøre ned til meg.

     

     

    Det er ikke de lengste avstandene det handler om men jeg kjenner det irriterer meg at hun når gratis kjøre og sjåfør og ikke engang slenger en krone i min retning, i og med at jeg vet hun er veldig gnien på pengene sine.

    Hun kan spørre når hun jobber kvelden også sånn i ni ti tiden om jeg kan hente henne da, og jeg har bare begynt å si at jeg da sannynligvis er i seng..

    Men noen som har noen gode forslag til meg?

     

    Hun tar med seg ting ra jobben og gir meg noen få ganger, men jeg er faktisk ikke interessert i å få klistremerker, gammel tyggis eller en lipsyl eller kluter og såper som hun har fått gratis fra jobben. Hun tror nok at det likesom skal være betaling.. Men jeg kan faktisk ikke fylle tyggis på tanken.

     

     

    Og hvor mye skal jeg ta da om hun sier "greit, hvor mye skal du ha da?"

    Det er som sagt i byen der vi bor så føler at jeg ikke vet hvor mye jeg burde tatt i tilfellet.

    • Liker 4
  3. er ei venninne av meg som liker ta bilder og tagge folk på face, og jeg hater det! Hun tagget meg for 20 minutter sida og jeg måtte forte meg fjerne det før neon så det grusomme bildet av meg, men alle andre kan jo se det på andres profiler og det irriterer meg.

     

     

    Finnes det en måte der man kan gjøre slik at ingen andre får se bildet selvom jeg er tagget der? Ba henne pent om å ikke legge ut bilder av meg eller tagge meg og slette det bildet hun la ut, håper virkelig hun gjør det. Syns sånt er ekkelt.

     

    Jeg har innstillinger på personvern under "tagging" der det står "maksimal profilsynlighet" at det er kun meg som ser, men gjelder dette bilder også?

     

     

    Ps. fant ikke ut hvor denne posten skulle hen jeg, syns det er så vanskelig finne frem på dette forumet at jeg gir opp. Så en moderator får plassere dette hvor enn det skal.

  4. Sorry men jeg aner ikke hvor jeg kan poste ting om facebook her, klarte ikke finne ut hvor haha så bare flytt denne dit den hører hjemme :) Takk! :D

     

    Jeg lurer på om det går an å få skjult profil på facebook? Hvis ikke, funnes det en måte å få fjernet seg fra å bli foreslått til andre venner av venner igjen? Jeg har kun de vennene der jeg vil ha, jeg ønsker ikke at andre egentlig skal få se min konto eller vite at jeg er på facebook i det hele tatt.

     

    Håper det finnes en måte!

  5. Dusten meg la mobilen min i en pose sammen med vannmelon idag. Når jeg kom hjem og tok den opp av posen så var det bare svart skjerm. tlf fungere som den skal ellers, jeg hører at jeg mottar meldinger og slikt, men skjermen er altså svart.

     

     

    Finnes det noen måte å redde tlf på? Evt, erfaringer fra andre her som har hatt lignende problem?

     

    OM jeg skulle gått for å reparere den, hvem går jeg til? Har aldri hatt sånt problem før. Jeg har masse bilder og video.opptak der inne som jeg gjerne skulle hatt ut og :(

×
×
  • Opprett ny...