Gå til innhold

nissen8663

Medlemmer
  • Innlegg

    84
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nissen8663

  1. Hei! Etter å prøvd TOR og lignende tilbydere kom jeg til det punktet at kanskje det å betale for en stabil tjeneste ikke var så dumt. Bruker nå http://www.banana-vpn.com/ noe som koster meg ca kr 700.00 året. Tjenesten leverer en helt grei hastighet slik at nettradio og nett-tv fra USA og UK funker fint. Ikke det raskeste for online spill, men for de fleste holder hastigheten i massevis.

  2. Hei! Du forteller ingenting om PC-en er koblet til trådløst eller med kabel. For å eliminere en del problemer, koble til med kabel når du feilsøker. Går utifra at du er familiær med command prompt (ledetekst). Gå til command prompt, skriv ipconfig /flushdns - enter, skriv ipconfig /all - enter, dette gjør du for å finne default gateway. Skriv ping 192.168.1.1* - enter, *du skriver selvsagt adressen til din egen gateway. Pingen skal komme tilbake med 0% tap. Kommer derimot dette: Reply from 10.0.0.18: Destination host unreachable, dette betyr at forbindelsen mellom PC og router/modem er nede. Skriv ping vg.no - enter, kommer pingen tilbake med 0 % tap har du kontakt med den store verden. Kommer den derimot tilbake med ex. 100 % tap skal du skrive tracert vg.no - enter, dette vil vise hvor signalet stopper opp. Stopper det opp på første hopp betyr det at du ikke kommer ut av egen router/modem Ex. Tracing route to vg.no [195.88.55.16]

    over a maximum of 30 hops:

    1 73 ms 99 ms 99 ms dsldevice.lan [10.0.0.1].

    Alt dette vil indikere hvor feilen ligger, primært sett er det som regel 3 ting som feiler: brannmur, nettverksinstillinger og router/modem-instillinger. Håper dette kan hjelpe deg litt på vei.

     

    NB! Åpner du command prompt som administrator får du tilgang på alle kommandoer.

  3. Hei! Denne ville jeg holdt meg langt unna. Fordi: telefonnummer er registert som hemmelig, firmaet finnes ikke i offentlig register, annet firma på adressen (Your Electronic Warehouse). Om "Your Electronic Warehouse" har gått konk og "Electronic Takeout" er tuftet på restene av dette vet ikke jeg, men styr unna... det lukter svidd på lang avstand.

    NB! Jeg glemte en viktig ting, en amerikansk butikk som ikke tilbyr visa/mc, men kun PayPal får meg til å undre... Normalt tilbyr selv den minste butikk kunden tilbud om å bruke visa/mc.

  4. Er det noen her som har tips angående et gratis program der man kan sette opp og leke seg med cisco rutere? Altså en slags simulator. Jeg har sett et slik program, men husker ikke annet enn at det hadde en verktøy linje øverst med play,pause og stopp knapp.

    Hei! Er du ny i Cisco-faget er det kun en ting som gjelder...Packet Tracer v5.2.1. Har du derimot kommet deg over begynnerstadiet så er det GNS3 som gjelder. Velkommen til den store nettverksverden! Linker finner du selv. :cool:

  5. Hei! Agp er helt ute i dette segmentet. Cpu tar max 24GB Ram DDR3 800/1066. HK tar max 23GB med 4GB pr. slot DDR3 800/1066.

     

    Det med AGP er jo greit nok, tross alt en pc fra 2003 som skal byttes ut.

    Men farten på rammen var jo ikke all verden, mener jeg leser om hastigheter på 1333mhz her og der?

    Hei! Det stemmer det, opptil 1600mhz. Om jeg ikke tar helt feil klarer ikke cpu/hk å utnytte dette når max ram er installert. Noe som betyr at den raske og kostbare rammen blir "klokket ned".

  6. Dette må vel duge

     

    http://old.prisguide.no/product.php?productId=93651&cat_id=30

     

    Så lenge jeg har dvi så holder det for min del. Nvidia har jeg knotet med i Debian også, så det skal gå knirkefritt.

     

    RAM da? Støtter hk og cpu rask ram egentlig? Kan det dukker opp en deal breaker nå

     

    Edit: De hadde ikke på lager selvsagt. Må være skjermkort uten vifte.

     

    Agp-spor på nye hovedkort er heeeelt ute det?

    Hei! Agp er helt ute i dette segmentet. Cpu tar max 24GB Ram DDR3 800/1066. HK tar max 23GB med 4GB pr. slot DDR3 800/1066.

  7. Sålangt ser det ut til at det blir dette:

    AMD PHENOM II X2 550 BE 3.1GHZ 6MB SOCKET AM3 BOX

    Seagate Barracuda 7200.12 500 GB

     

    Noe spesielt å tenke på med valg av hovedkort? Ångående minne blir det vel noe av det billigste for 4GB. Er det Radeon HD4670 eller HD5670 som gir mest for penga i 5-600 kroners prisklassen?

    Hei! Når det gjelder hovedkort kan du velge å vrake, bare pass på at du får et kort som har 4 minne-slots og støtter minst 8GB minne. Prismessig er det fortsatt litt å hente på DDR2-kort. Om du skulle gå for ATI, velg HD5670, men ytelsesmessig er det gamle Nvida GeForce 9800GT bedre på mange områder. Er du opptatt av strømforbruk er valget uten tvil HD5670.

×
×
  • Opprett ny...