Gå til innhold

M4Kval

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av M4Kval

  1. Beste måten å flytte bilder fra mobil til pc eller motsatt er å koble i usb å dra over fra mobil til pc eller motsatt via windows explorer eller Finder på mac. Med mindre du gjør som blouberg sier å laste ned en nettsky applikasjon å logge inn på både mobil og pc der den automatisk laster opp og ned tilnpc og mobil.

  2. Jeg likte godt M7, men jeg har fått inntrykk av at de har blitt mindre og mindre populære. Men de har jo sine lojale fans, så de gjør sikkert noe riktig.

     

    Jeg var en av de lojale fansene, men etter M9 og i løpet av sommeren har jeg bare blitt mer og mer lei. Kjøpte meg en 6P etter nyttår. Er selvfølgelig veldig fornøyd. Alltid likt Sense, men stock android er så bra og sense har bragt med seg så lite de siste generasjone at det skal litt til for at jeg kommer tilbake. Med mindre HTC bringer noe nytt å revolusjonerende til bordet, en flott design.. noe som helst egentlig. Tviler jeg mer og mer på at jeg kjøper en HTC igjen :(

  3.  

    Det her var skuffende tek! *

     

    Ser ikke helt problemet om..

     

    Greit da, var kanskje litt kjapp på "trykkærn".

     

    Litt usikker på om jeg faktisk fikk med meg at det stod at 4G+ markedsføres som (for jeg tviler på at de har endret på det i ettertid). Men jeg står forsatt delvis på det jeg skrev. Jeg synes i hvert fall at de kunne ha brukt LTE Advanced i steden for 4G+ senere i artikkelen. Da snakker de om NetCom, 4G/LTE og Telenor om hverandre.

     

    At de bruker 4G+ i ingressen og ting som har med Telenor å gjøre har jeg forsåvidt ikke noe i mot. For da snakkes det om et "Telenor produkt".

  4. Det her var skuffende tek! Jeg trodde dere viste bedre, det er jo ikke noe som heter 4G+! Det er snakk om LTE Advanced CAT 6. Eller vent, dere vet jo det. Håvard Fossen som står som forfatter på denne og artikkelen om Netcom sitt 4G nett, en som forøvrig var bra, informativ og interessant. Mens her tar dere i bruk tullte og dum Telenor reklame gimmick for sitt "4G+" nett. Det synes jeg blir for dumt! Dere skal tross alt være en objektiv informasjons kanal. Ikke nyhetskilde som "promoterer" en leverandør mer enn en annen.

     

    Helt greit at Telenor bruker det uttykket selv om jeg synes det er fordummende og idiotisk og "lage" sitt eget "produkt". Men det fungerer (kommer til) nok bra, på lik linje med Apple sine promoteringer. Noe nytt og revolusjonerende gammelt, helt unik og eget som er lik alle andres.

    • Liker 3
  5. Hvis vi velger å se bort i fra det dummeste i saken, at pengene skal gå til norsk film, som i seg selv stort sett er elendig. Selv om det er unntak. Så er dette noe som faktisk truer noe mye viktigere enn pengene våre. Om dette hadde blitt innført så hadde det truet nett nøytralitet i stor grad, noe som er mye verre. Nett nøytralitet er jo noe som er mye i fokus på andre siden av dammen (Atlanterhavet).

  6. Hvis hva dere sier er rett. Om at det er DisplayPort 1.2 så er ikke freesync støttet. Om jeg ikke tar feil så tror jeg det må være støtte for DP 1.2a eller 1.3 for at freesync kan i det minste ha en mulighet for og bli støttet.

     

    Dere skriver at den har støtt for HDMI og DVI, stemmer det? Er det ikke sånn at G-Sync er en erstatning for den vanlige skjerm oppdaterings modulen (er det riktig ord/del). For i så fall så er det jo bare støtte for DisplayPort. Har de evt to moduler (eller hva det skal være)?

  7. Henrik: Jeg er ikke helt enig. Alle bærbare i billigsegmentet leveres med skrekkelig lave oppløsninger som 1366*768. De burde jekkes opp til 1920*1080 som absolutt minimum.

     

    En annen ting: Hvilke skjermkort-serier støtter HDMI 2.0?

     

    Ingen enda så vidt jeg vet. Det var jo lansert for en stund tilbake men ingen som har integrert det i produktene enda for det ikke har vært vist? Kan hende at det er feil og at det ikke har vært mulig før nå? Men jeg forventer vel nesten at neste generasjon med grafikkkort får HDMI 2.0, det vil da si nVidia 800-serie, og AMD R300-serie (?).

     

    Du kan jo bruke DisplayPort da, er på en måte som en avasert og beefa opp HDMI.

  8. Det har overhodet ikke blitt skrevet ut en hodeskalle, ikke vær den søpleavisen dere har blitt !

     

    Deler av hodeskaller har blitt skrevet ut i ÅREVIS! men hw.no er selvfølgelig mange år etter og behandler leserne sine som idioter.

     

    Dette er som når VG finner frem en eldgammel visjonærsak fra illustrert vitenskap og poster den 10 år etter den har hatt sin blest. "FLYTENDE BY PLANLEGGES I STILLEHAVET!", så var det bare noe skrot fra en søpleartikkel i illustrert vitenskap for 10 år siden..... huff så trist hw.no er

     

    Tror de har sett på denne http://www.lfpress.com/2014/03/26/woman-gets-new-3d-printed-skull

     

    Forresten hvis du ser på videoen der så ser du faktisk hjerne og en del av skallen, er nok ekkelt for noen.

×
×
  • Opprett ny...