Gå til innhold

civdez

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av civdez

  1. Hei!

    For 1 år siden mistet jeg førkortet pga fyllakjøring, fikk 2 års utsettelse... Også leste jeg en plass at man kunne søke om å få tilbake førerkortet før 2 år er gått, Men da jeg logget inn på statens vegvesen står det at jeg fortsatt har førerkort til både bil og moped, og det er da ingen måte å søke om det heller, siden ifølge dem har jeg fortsatt førerkort.. Lurer egentlig bare på om jeg da kan fere til dem og bestille nytt førerkort? og om de da skulle ha printet ut et midlertidig førerkort, hva ville politiet si til det? x)

    post-201188-0-56924500-1430440651_thumb.png

  2. Hei, lurer på om det er noen her som har efaring med nuf selskap angående lån og kreditt.

     

     

    Har fortstått at det er vanskeligere å få lån osv med et nuf selskap enn et AS, men det er vell ikke umulig?

     

    Det jeg lurer på er om det er mulig for et ny startet nuf selskap å få invilget lån eller kredittkort på beløp som 5 000 - 10 000 - 20 000 - 30 000, uten noen form for sikkerhet? Jeg ønsker å høre fra folk som har erfaring etter å faktisk prøvd dette.

  3. Er det noen her som vet hva "kunst og håndverk vk1 og vk2" heter i dag? Formgivningsfag heter "desig og håndverk" men jeg finner ikke det "gamle" kunst og håndverk...

    Og er det noen som vet om man kan ta dette over nettstudier?

     

    ehm trur nok ikke det er et fag på vgs lenger, du kan sjekke på vilbli.no hvilke fag som er på diverse linjer på vgs

  4.  

     


    Hei.

    Jeg er ei jente på 20 år som trenger flere øyne og tanker rundt det virrvarret som går rundt i hodet på meg nå.

    For å gjøre forklaringen så kort som mulig; min far eier en ganske stor bedrift sammen med sin bror nå. De er leverandører til frisører i Norge, og bedriver også kursvirksomhet for frisører. De kjøper inn produkter fra distributører, deretter selger og leverer de ut til kundene. Dette er blitt en ganske stor bedrift etter det har blitt bygd oppover av min farfar og deretter min far og onkel.
    Jeg har muligheten om jeg ønsker å jobbe og etterhvert overta dette firmaet (hvertfall min fars halvdel), og sitter nå i tankeboksen hvilken studie jeg bør velge for å kunne bidra best mulig til dette firmaet.
    Min onkel er revisor, og er økonomisjef. Min far har egentlig ingen relevant utdanning, men er nå salgssjef.

    Jeg er helt grønn på hvilken utanning jeg burde gå. Ledelse? Økonomi/administrasjon? Revisor?
    Jeg har btw generell studiekompetanse, men går nå lærlingetid i et helt annet fag, noe jeg bare ser på som "tidsfordriv" før jeg finner ut hva jeg burde gå videre på.
    Er også litt interessert i å ta det ved internettstudie, hva tror dere om det?

    Håper på litt hjelp her :-)


     
  5. For rundt 10 måneder siden kjøpte jeg ny PC jeg bygde selv med minnebrikkene Corsair XMS3 DDR3 1600MHz 8GB. Jeg har funnet ut nå at jeg trenger mer RAM, men vil oppgradere på mest gunstig måte. Vil oppgradere til 16 GB men kan jeg velge noen andre RAM-brikker en de jeg har installert (de nye brikkene blir selvfølgelig i tillegg til de gamle). Kan jeg for eksempel kjøpe én 8 GB RAM brikke? Hvilken da?

     

    Er vell en fordel å fortelle hvordan hovedkort du har?

  6. Damn høy inntekt for alderen. Er det et veldig intimt spm om jeg spør hva du jobber med?

     

     

    ^

    overnevnte tror jeg er riktig vei

     

    Jobber på et fiskemottak, og det er akkordarbeid, som vil si at jo fortere vi arbeider jo høyere timelønn får vi. Så ja det er en rimelig fin årslønn :)

  7. Det er mest sannsynlig ikke noe galt med verken musen eller tastaturet, det kan være filer som er skadet i Windows cd'en din, om det ikke funker etter at du har prøvd en annen cd, kan det også være noe galt med harddisken din. Det kan du sjekke med å trykke F og ett ellr anna tall, også velger du "Sjekk HDD" kommer ann på hvordan pc du har

  8. Hei.

     

    Jeg er i fast jobb, har en årlig brutto inntekt på 420 000 kr.

    Jeg fyller 18 4.september i år, akkurat nå bor jeg hjemme, men det er ganske slitsomt siden jeg har veldig mangen yngre brødre. Jeg bor i en liten bygd og det er svært vanskelig å finne hus/leilighet til salgs og enda vanskeligere å finne noe til utleie, men nå har det kommen opp et hus til salgs til 1 mill, og det er stor interesse for dette huset men jeg kjenner personen som selger huset, problemet er at jeg kan ikke ta opp et lån før jeg fyller 18 år...

     

    Jeg er fylt klar over loven som sier at en mindreårig ikke kan påta seg noe form for gjeld. Men er det noen som vet noen omveier rundt loven? foreldre som kausjonist?

     

    Jeg har snakket med faren min om dette og han kan godt stille som kausjonist, men han vill ikke ta opp hele lånet før meg siden da har han ingen sikkerhet for at jeg blir å ta over lånet når jeg fyller 18 år.

     

    Jeg er åpen får kreative forslag, hva med å etablere et Aksjeselskap?

  9. Hei, jeg har fjernet plomberingen i eksos anlegget. Det ble veldig stygg lyd hørtes ut som om man bare fjernet eksospotten. er det noen måte å dempe lyden mer på? uten at det skal gå ut over ytelsen?

     

    Mitt andre problem er at når jeg gjer full gass i f.eks 3 giret å får høgt turtall, bynner mopeden å dø ut, da må jeg gire ned for å kunne kjøre mer, men i første giret kan jeg gi full gass uten problem, kan det være at jeg har for liten dyse?

  10. Hei.

    Jeg kjøpte meg en peugeot 405 gld som dele bil hos en fyr fra Litauen for 500 kr, etter en stund med skruing fant jeg ut at det ville bli billigere å fikse den bilen jeg kjøpte for 500 kr.

     

    Mitt problem er at jeg finner ikke deler til peugeot 405 gld, jeg prøver å søke på google etter navnet, men det er nesten ingen eller ingen ordentlige resultater, finner bare 405 mi16, t16, gri, glx, osv men ikke gld. noen som vet hvorfor? :hmm:

  11. Hva mener dere jeg burde ta for dette?

     

    Jeg har satt opp et lite system til en lan side.

     

    Det inneholder:

     

    Et påmeldings script - med skjema som må utfylles.

    Et script som viser alle påmeldte.

    Et script der man kan enkelt slette påmeldte fra databasen.

    En del små script, som f.eks: viser hvor mange billetter som er igjen, viser ca for mye dem vill tjene på inngang om alle kommer.

     

    er litt usikker på hvor mye penger jeg skal ta for dette. :hmm:

  12. Hei,

    Jeg kan ikke spille noen spill online på internettet her i huset, ikke på pc, ikke på ps3.

    Jeg kan heller ikke bruke webcam eller se andre sitt webcam på msn. Jeg har prøvd port forward på routeren, men finner ikke det noen plass på kontroll panelet til routeren. brannmuren tokk jeg av for å teste, å det var ingen forsjell. upnp er på.

     

    Modemet er THOMSON ST780, har hadd et annet thomson modem, å det var samme problemet på.

     

    Internettet er levert av Telenor.

     

    Håper på sjappe svar :)

  13. 16 desember åpner påmeldingen til senjalanet, håper at det kommer mye folk. Vi tar 200 kr inngang.

    Mer innformasjon http://www.senjalan.com

     

    Det er lakt opp fiber kabler, og det er fiber til bygdningen der lanet holdes.

     

    Det blir ikke bare ett lan, det blir noe forr en hver smak :) du kan komme hit for å spille eller bare være sosial. Dere kan ta med snowboard eller slalomski osv. vi har en lang bakke med skitrekk som kan brukes under lanet. Svømmebassenget og gymsalen blir også åpen ;)det er også en fotball hall og skvosh og kafe i ei bygning 10 min unna lanet :)

     

    Så håper alle melder seg på 16 desember :D

     

    Aldersgrensen er mellom 13 år og 20 år

×
×
  • Opprett ny...