Gå til innhold

passionpit

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av passionpit

  1. Hm, det er jo veldig individuelt hva som fungerer, kommer helt an på kjemien og. Min første og beste date med en fyr var på kino. Han hentet meg med bilen sin, vi pratet hele veien til kinoen, under filmen og irriterte alle andre i salen :roll: Så satt vi bare hele natten i bilen og snakket om alt mulig. Min beste og mest koselige date, og til tross for kino ble det nok av prating.

  2. Jeg vet akkurat hvordan du har det, er utrolig irriterende til tider. Er selv en ung jente. Har heldigvis truffet en fyr der vi er blitt enige om "no strings attached" så det funker fint for meg ;) Kun litt redd for å få følelser for fyren, der problemet ligger om man bare skal være friends with benefits. :/

  3. Det hørtes da ut som om det startet i går. Omgangssyken varer vell omlag tre dager, så jeg regner med at dersom du er bedre i morgen, er det nok enten omgangssyke eller matforgiftning.

     

    Dersom det vedvarer ville jeg anbefalt deg å komme deg til legen.

     

    Ok, takk for svar. Men startet nok på lørdag, var da jeg begynte å spy og være kvalm. Eneste dagen jeg egentlig har spydd til nå. Har hatt diare og.

  4. Hei.

    Lørdag ble jeg akutt kvalm på ettermiddagen etter en kopp kaffe(vet ikke om det var den koppen som gjorde utslaget, men..)

    Jeg spydde tre ganger, klarte ikke spise, og hver gang jeg prøvde så spydde jeg det opp igjen. I går låg jeg hele dagen uten å spise, prøvde å spise men ble utrolig kvalm. Spydde ikke denne dagen. I dag klarte jeg å streve meg på skolen pga at jeg ikke hadde spist noe ennå, så kroppen var ikke i så veldig ulage som tidligere. Kom hjem i firetiden og fant ut at jeg burde spise noe så jeg ikke ble svimmel, men med en gang jeg spiste ble jeg utrolig kvalm igjen. Nå ligger jeg her, på randen til å spy hele tiden, selv om jeg ikke klarer. Bare venter på at det skal komme.

    Noen råd for å bli bedre? :(

    Er det bare vanlig spysyke?

    Det er kjipt ihvertfall, 13 år siden sist!

  5. Etter et veldig dårlig forhold og en lang prosess med kjærlighetssorg, nyter jeg nå singeltilværelsen!

    Har det bedre enn noen gang, skolen går fint, mange nye venner, og flere gutter som viser interesse for meg enn jeg trodde var mulig :D

  6. Ja, det går nok fint skal du se. Mange sier at saftis og yoghurt hjelper å spise etterpå, men for meg sved det bare i halsen. Druer og moste bananer funket ihvertfall fint.

    Har operert mandlene selv, og det var veldig vondt første uken, men langt ifra så ille som jeg trodde!

    Du må ha masse lykke til med operasjonen! :thumbup:

  7. Etter tre år med vold, utroskap, løgner, avvising og rett og slett bare blitt behandlet jævlig, er det nå endelig slutt mellom meg og han jeg trodde var den rette.

    Jeg har nå fått øynene opp etter at det ble avsluttet, og ser at han var så altfor langt ifra den rette som han kunne bli. Syns helt ærlig synd på den nye jenta hans, som er betydelig yngre og mer umoden, noe som sier litt om hans mentale tilstand.

     

    Jeg har kommet meg videre, selv om det er mye bitterhet og sinne i bildet. Han avsluttet forholdet, kastet meg ut fra leiligheten vi kjøpte sammen og ødelagte alt. Alt dette er forbi nå, men jeg føler ikke at jeg klarer å akseptere at han skal komme godt ut av dette.

    Han har ikke engang vært lei seg, bare drukket mye og hoppet rett til en ny "babe", som forresten er relativt mindre pen :tease:

    Det jeg ønsker nå er bare en hevn som svir, som gjør at jeg kan føle meg litt bedre.

    Og nei, dette gjør meg ikke til et dårlig eller svakt menneske, jeg ønsker bare ikke at han som har behandlet meg dårlig skal komme seirende utav det, imens jeg sitter igjen og ikke klarer og komme meg over den siste "kneiken" uten at han også skal ha det litt vondt. Bare noen enkle tips, trenger ikke være grove? Vær så snill! 0:)

  8. Jeg fikk 5000 kr pluss lappen. Og rundt 3000-4000 til sammen av resten av slekta. Stor frokost med hele familien og fest og gaver med venner på kvelden.

    Nei, jeg er faktisk ikke bortskjemt, bor for meg selv og har ikke krevd en eneste krone av foreldrene mine i løpet av de to årene jeg har bodd for meg selv nå.

    Så jeg må si jeg fikk relativt dårlig samvittighet når jeg fikk alt det. Derfor jeg måtte få med at jeg ikke er bortskjemt til vanlig, ikke i det hele tatt! :)

    Men ble storfornøyd da, så jeg var vel veldig heldig!!

  9. Heisann. 18 år gammel jente. Jeg har det ikke til vanlig hjemme eller på skole, kun på jobb. Jobber i butikk, og når jeg står i kassen får jeg det hver gang. Selv om jeg ikke holder meg får jeg det, og det er ikke kun snakk om noen dråper, det er så mye at jeg må gå med bind hver gang. Det skjer spesielt når jeg må holde meg lenge pga mye kunder, og det er veldig slitsomt.

    Har jobbet der i ett år nå, og har i løpet av den tiden fått store smerter i nyrene. Da får jeg så vondt at når smertene oppstår, klarer jeg ikke stå oppreist i flere sekunder.

     

    Noen med erfaring som kan svare meg på hvorfor jeg får så vondt i nyrene?

  10. vannkokeren slår av strømmen i hele leiligheten

    Er det hovedsikringen eller jordfeilbryteren som kobler ut?

     

    når vi har på vaskemaskinen går strømmen i varmtvannsberederen hvert minutt

    Er det kun kursen for varmtvannsberederen som kobler ut? Ligger varmtvannsberederen og vaskemaskinen på samme kurs slik at strømmen på vaskemaskinen også forsvinner hvert minutt?

     

    Trenger litt mer info for å vite hva som egentlig er årsaken til problemet.

    [/quote/]

     

    Det er jordfeilbryteren som kobler ut når vi har vannkokeren på, og bryteren som hører til varmtvannsberederen. Varmtvannsberederen har sin egen bryter. Vaskemaskinen har sin egen bryter, derfor synes jeg det er litt rart at den stopper helt opp når varmtvannsberederen går..

  11. Vi leier en eldre sokkelleilighet i en halvdel av ett hus. Et par med to små barn leier i overetasjen, som vil si at leietakerne ikke bor her, men ca 20 min unna.

    Problemet her er at strømtilførselen er altfor dårlig. Dette sier både de som leier oppe og oss.

    Nå nettopp drog jeg ut alt av kontakter, slo av alle lys, ja rett og slett alt, for å kunne vaske klær. Dette gikk da altså ikke. Det er to ting i leiligheten vår som slår ut på strømmen; vannkokeren slår av strømmen i hele leiligheten og når vi har på vaskemaskinen går strømmen i varmtvannsberederen hvert minutt(ja bokstavelig). Jeg orker ikke stå i to timer og slå av og på bryteren til varmtvannsberederen, og er desperat etter hjelp fra dere.

    Hva kan jeg gjøre med dette problemet?

    Syns det er urimelig å betale 7000 i mnd for en 50 kvm leilighet der vi såvidt har strøm engang.

    Burde vi gå sammen med de oppe og klage til husvertene? I så fall, hva kan de gjøre med dette, og hvilke rettigheter har vi?

     

    Beklager for langt innlegg :)

  12. Men tror dere ikke at om vi ber om kvittering, så går det greit?

    Er litt redd for at om vi ber om faktura, så tar de det dobbelte, pga de er ganske lure her.. Mistenker at han tar en litt mindre pris og ikke har fortalt det til noen så han kan putte pengene i lommen.

    Heller det enn at han tar det dobbelte, eller enda verre.

  13. Samboeren min fikk akkurat en telefon om at han spydde i en av taxiene i går(uten at han husker det selv). De sa han fikk bot på 800 kr, og måtte komme innom kontoret med dette og merke konvolutten med et navn jeg ikke nevner her.

     

    Er dette lov?

    Taxiselskapet er ganske lite, men burde de ikke sende en regning ihvertfall, istedenfor å kreve at han kommer innom med en konvolutt med pengene?

    Og er 800 kr en rimelig pris for å spy i en taxi?

  14. Gratulerer med "snart" samboerskap! Jeg og min kjære var like gamle som dere er nå da vi flyttet sammen. Vi har nå bodd sammen i ett halvt år, og det har vært litt av en tur(positivt altså!). Vi bodde på samme sted, der var vi kjærester ett halvt år, før jeg flyttet bort for å studere. Da hadde vi avstandsforhold i ett år, før vi flyttet sammen nå i sommer. Det har fungert kjempefint, men det kommer helt an på hva dere legger i det selv. Det tar en stund å tilpasse seg det å skulle bo sammen med kjæresten, og jeg vet ikke hvordan det kan bli med tanke på at dere går i samme klasse i tillegg. Vi gjør akkurat som før, lever ett helt normalt liv, bare at vi bor med hverandre. Sørg for å finne på litt ting sammen også, slik at dere ikke bare blir sittende med hver sine ting hver dag.

    Sexen vår er blitt MYE bedre etter at vi flyttet sammen, for da fikk vi mer tid til å utforske og bli kjent med hverandre. Vi har sex flere ganger for dagen, og dette er ikke noe problem for oss :-) JIPPI.

     

    Økonomien er vel det som har blitt det største problemet. Vi har ingen problem med å betale husleie og slik, men han tjener mer enn meg, i og med at han jobber og jeg studerer(jobber ved siden av). Dette gjør sitt til at av og til strekker ikke pengene til alt, derfor bytter vi på å betale mat på den tiden jeg får lønn og han får lønn. Vi har også en fast konto der vi setter inn til husleie og strøm(selvfølgelig en variabel, men greit å ha det i tilfelle økonomiske nedturer).

    For å gjøre hverdagene litt mer spennende, har vi blitt enige om ting vi ønsker oss ilag, f. eks tur, tv osv. Vi har en sparebørse der vi sparer til det felles målet ved å legge på småpenger når vi kan.

     

    Kranglingen har det blitt mer av, men vi har allerede forsikret oss mot en del krangler, slik som husarbeid. Vi har forskjellige oppgaver, jeg gjør de jeg lker best å gjøre, og han gjør de han liker best. Sånn får vi det ihvertfall til å fungere. Å vise den andre oppmerksomhet og kjærtegn er viktig, ikke ta henne for gitt, for all del!

    OG husk; hvis dere krangler og du vet det er din feil, men nekter å gi deg, så gi deg. Det hjelper verken å kverulere eller fortsette bare fordi du er sta.

     

    Og en siste koslig ting dere må prøve å få gjort; spise middag sammen, UTEN tv'en. På den måten får dere pratet sammen og fokusert på hverandre.

  15. Jeg er en jente på 18 år. Er 170 cm høy og 60 kg, bare for å få med litt informasjon.

    Problemet mitt er at jeg har så unormalt høy puls blandet med hjertebank. Til vanlig kan jeg få høy puls bare av å gå normalt fra stuen til kjøkkenet, hvilepulsen min er alltid over 85, har vært helt oppi 110. 3 forskjellige leger har reagert på dette, og lyttet på hjertet mitt, men ingen av de har tatt det seriøst. De trodde det var pga jeg var nervøs for å være der.. Flere ganger har jeg våknet opp om natten av at puls, blandet med hjertebank har steget noe voldsomt, så blir jeg svimmel, og det gir seg i løpet av noen sekunder. Når jeg trener kommer jeg fort opp i høy puls, rundt 200 hver gang.

    Blodtrykket mitt er alltid helt normalt, ingen hjerteproblem i familien heller som jeg vet om. Kun min mor og bror har høyt blodtrykk, men siden mitt alltid har vært fint regner jeg med det ikke har noe med dette å gjøre.

     

    Hva kan det være? En form for sykdom?

  16. hvis det dogger på rutene er det for høy luftfuktighet.. gi beskjed til utleier at han må skaffe en avfukter: http://www.miba.no/avfukter_177.html

     

    om det mangler ventiler så har du hele grunnen der.. ta vekk listene og sjekk. prøv å tørke klær ute. har dere ventilator til komfyren? om ikke må det også gjøres noe med..

     

    edit; det beste er å bare flytte derfra fortest mulig, det er IKKE deres feil at det er sopp der med mindre dere har stengt alle ventiler og dusjer med lukket vindu, lager mat uten ventilator på, tørker klær inne osv, mao ting som skaper høyere luftfuktighet.. om utleier ikke har innsikt nok til å forstå dette er det bare å komme seg derifra..

     

    Takk for svar. Han tror problemet blir løst om han skifter vinduene, kjøper tørketrommel og vasker vekk soppen med salmiakk. Jeg sa til han at vi burde ha ventiler, og han sa ja til dette, men har ikke hørt noe mer fra han etter at han skjelte oss ut, så nå er vi i gang å lete etter leilighet :thumbdown:.

    Problem solved.

     

    Men om vi får oss en ny leilighet, og det er en uke til vi kan flytte inn der, kan vi da bare si til han at "nå flytter vi", siden vi ikke har noen kontrakt i det hele tatt?

    Da må det vel være mulig å flytte på dagen?

  17. Hm.. Nå er situasjonen slik at utleier ikke slutter å påstå at det er vår feil, han blir sur i tillegg. Vi fikk vite at det har vært sopp her før, og begynner å mistenke at det var derfor han som leide før oss plutselig flyttet ut. Utleier dukket opp på døren med skrubbekoster, kluter, hansker og salmiakk, som vi skulle vaske vekk soppen med. Jeg har vasket den bort, men det er grå flekker igjen i vinduene, + bak dusjkabinettet er det sopp langs hele veggen. Det er tydelig at det har vært sopp her før.

    Vi har måttet sove i stuen i en halv måned nå, og sa til han at vi ville ikke betale full husleie for denne mnd siden leiligheten har redusert kapasitet og er egentlig helsefarlig å bo i. Han ble sint og sa at det var ikke hans feil at soppen var kommet, det var vår feil, og vi måtte se til å bli kvitt det med en gang. Han har sagt ja til å kjøpe tørketrommel til oss, noe han gjentatte ganger nevner for å få frem hvor snill han er. "Jeg kjøper faktisk tørketrommel til dere, vær nå glad for det, jeg gjør det bare for å være snill", var argumentet hans for at vi ikke skulle betale redusert husleie.

    Vi føler vi står uten spor, vet ikke hvordan vi skal gå frem nå. Vil ikke bli lurt av en ung utleier som egentlig bare tenker på seg selv. Eneste løsningen vi har siden vi ikke har kontrakt, er å bare flytte ut raskt som mulig. Er ganske sikker på at dette kommer til å komme tilbake da det har vært her før. Leiligheten er gjennomgående i dårlig stand, dårlig konstruert hus og fuktighet utenfra kan ikke være vår feil. Både broren min og kjæresten min er snekkere, de vurderer å ta vekk listene på soverommet for å se om det faktisk er mer sopp bak der. Vi vasker og lufter alltid, men når vi må tørke klær i stuen og det ikke er noen ventiler i det hele tatt, hvordan kan vi da unngå sopp?

    Er så lei nå, vil bare bort herfra :-(

×
×
  • Opprett ny...