Gå til innhold

stc887

Medlemmer
  • Innlegg

    180
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stc887

  1. Personlig så lå jeg bak en bil fra Statens vegvesen som lå minst 10 kilometer over fartsgrensen i både 50-, 60-, 70- og 80-sonen. De er mennesker de også, tydeligvis. :)

    Jaggu faen, minte meg på en ting. på vei til Kongsberg for 14 dager siden så jeg en vegvesen bil der vedkommende prata i mobilen uten handsfree.

  2. Hva er "riktig"? Det kan jo være det at merking i veibanen eller skilting i hans innkjørsel dikterte at høyre fil kun var for de som skulle til høyre(dvs inn der hvor du kom fra), mens venstre fil var for venstre og rett frem.

    Det veit jeg ikke er saken da jeg har bodd der i 10 år pluss

  3. hva er det med folk og rundkjøringer? sku til høyre i ei rundkjøring på østlandet her sist uke og ligger i høyre fil. se til venstre der kommer det sakte en bil som ligger innerst. jo altså for å svinge til venstre. så da kjører jeg seff til høyre. 1 sekund etterpå tuter han og gir meg fingern ser jeg i speilet for han sku tydeligvis rett fram.

     

    er jeg storforlangende at folk legger seg riktig eller blinker om de tenker bytte fil i ei rundkjøring?

  4. Første hybelen jeg leide var av en pastor. Opplevde en gang han tok seg inn i leiligheten uten forvarsel.

    Men det mest skuffende var at han ikke gadd å bytte låsen på ytterdøra som var herpet (var umulig å låse/vri om nøkkelen når det var kaldt)

    Samt at det kom mugg og la seg vann i vindukarmen pga vinduene var gamle og hybelen var dårlig isolert

  5. Isteden for å skrive bok kan du jo dele noen historier med oss? :)

    hehe ikke nok tid til det, men kort oppsumert på et min

     

    , drapstruet,sjekket opp av kunde (fin var hu au), fått klage fra en nordlending som ikke likte musikken vi hadde for å demonstrere lyd anlegg,blitt trua av en narkis pga mistanke at han hadde falsk legg for å få mobil abb,fått penger av en kunde for å teste en pc, takke kort fra ei "sliten" dame pga klarte å fjerne passordet på pc uten å slette alt på den, drittunge som knuste en glass tv-benk,

     

    som sagt nok til å skrive bok om. så om det er noen som tenker å søke jobb i elektro butikk. dere kommer til å ha det jævlig artig :green:

  6. Du ville blitt overrasket om du hadde sett alt som skjer i en butikk over et år. Enkelte burde ikke ha fått beholdt ungen sin.

    Fader meg ikke tull, Jobba 4,5 år på et av Norges største kjøpesentere. Jeg kunne ha skrevet en bok om det jeg har opplevd
  7. Ringer så en kjørelærer her i bygda, og blir fortalt at før jeg kan kjøre opp må jeg ha noen timer med han først - slik at han får se hvor god jeg er. Er ikke dette ganske urimelig?

    Nei, klart at når du flytter og får en ny kjørelærer at han vil bedømme deg om han syns du kjører bra nok til at han lar deg kjøre opp. Kjenner folk som har mista lappen i 3 mnd som må ha noen kjøretimer for at de skal være trygge på eleven.

  8. jeg kjenner meg godt igjen i dette sjøl. daffet hjemme fram til jeg var 18 pga sosial angst og mobbing på barne og ungdomskole. flyttet hjemmefra når jeg var 18 men 3 måneder ut i den videregående opplæringa møtte jeg veggen.

     

    løsninga min ble at jeg var så heldig at jeg bodde oss søstera mi og jeg fikk hjelp av NAV som utplaserte meg på en butikk. etter dette har jeg tatt den tverfaglige biten i det som het salg&service tidligere og jobber nå i en av de største bedriftene i Norge. og har brutt alt som heter bånd til det gamle hjemstedet mitt.

     

    her har du skjemaer for stønader og evt refusjon for reise i forbindelse med jobbintervju

    http://www.nav.no/skjema/Skjemaer/Privatpersoner/Uten+arbeid/Reise+eller+flytte+mht+intervju

     

    råder deg til å ta kontakt med ditt lokale NAV kontor fort som fy. av erfaring vet jeg at du blir mentalt ødelagt så just do it

    • Liker 1
  9. speaking of drittlukt. tidligere kollega av meg fikk inn en datamaskin på disse berømte forsikringsakene som tv2 hjelper deg og andre ikke anbefaler. Han fikk inn en laptop der noen hadde spydd over tastaturet på en fest. Nasty som faen.

     

    Men kunden fikk jo ny pc da

    • Liker 2
  10. Tre måneder og tre uker til jeg fyller, og lurer derfor på HVA skal jeg kline til med frem til da? Kjører hele tiden, både korte og turer på mange timer. Noe spesielt jeg burde være veldig oppmerksom på? Bare ett eller annet råd jeg kan få?

    Vikeplikt og myke trafikanter! Her er det flest som stryker. Utenom dette er det øving,øving,øving.
  11. jeg har noen spørsmål angående grensen mellom retten til bytte ut tingen kostnadsfritt går .

     

    Saken er at jeg har en eldre utgave av en dekoder tilknyttet altibox.

    for dere som ikke tjener til dette så leier man dekoderen samme med abonnementet for tv-kanalene

    man betaler lei fra og med dekoder nr 2

     

    Fra tid til annen kan den virke treg på responsen fra fjernkontrollen

    Det er også komme en del nye tjenester som den ikke støtter

    Likevel hevdes det at hvis jeg skulle bestemme meg for å bytte den så må jeg betal ca 400 kr

    Dette kaller de for oppgradering

     

    spørmålet er om det er en riktig måte å gjøre det etter loven ?

     

    3 ganger har jeg byttet dekoder fra altibox. betalt kr 0 hver gang. kan være du må betale x kr for f. eks PVR dekoder.

  12. Registerte meg som ny bruker her nå, i og med at jeg har lest igjennom så og si alle trådene her, og i tillegg hadde jeg oppkjøring idag på Risløkka i Oslo.

     

    Dessverre så strøyk jeg. Kan fortelle min opplevelse her.

     

    Startet med 2 timer oppvarming med kjørelærer som gikk perfekt, samtidig som vi gikk igjennom sikkerhetskontroll spm rett før sensor kom. Rett før jeg fikk nøklene av kjørelærern min og skulle til og hilse på sensor sa kjørelærern min: "Jeg har en god følelse ang deg idag". Dette gjorde meg mye mer MINDRE nervøs og jeg selv fikk en god følelse.

     

    Møtte sensor som var en ganske så hyggelig kar oppi mot 60 årene, hadde ingen problemer med denne mannen. Bra kar!

     

    Trakk spm ang ABS bremser som var null problem.

     

    Fikk kjøreruten ut til venstre fra biltilsynet, mot stovner --> gjennom grorud, furuset, stovner, lørenskog og tilbake til biltilsynet igjen. Perfekt rute faktisk, likte den ganske godt.

     

    Kjøringen min var feilfri, og sensor mente den var perfekt bortsett fra at jeg hadde 2 vikepliktsfeil på rad. (dette som gjorde at jeg ikke fikk bestått). Jævlig surt, men gjort er gjort dessverre. Sensor nevnte at jeg hadde bestått om jeg kun hadde hatt 1 vikepliktsfeil, men jeg hadde 2 på rappen, og det var i overkant. Jeg forsto poenget hans, og har ingenting å klage på, bare min egen observasjon dessverre.

     

    Så nå gjelder det for meg og vente til ny oppkjøring om en ca 4 ukers tid, og jeg håper veldig på at jeg får den samme sensoren, veldig trivelig kar, i tillegg så vet han nå at jeg er flink til å håndtere en bil, men bare må bruke øynene mine og observere bedre.

     

    Så jeg skal holde kjøringen min aktivt til neste oppkjøring, så får vi satse på at jeg består den neste.

     

    er ganske sikker på at du ikke kan få samme sensor om du stryker :hmm:

  13. Noen i teknisk telefonsupport som har opplevd at noen sier shibboleet, og virker det? :hmm:

    Nope, men har opplevd at kundene blir ekstremt overakset over fjenstyrt feilsøking. Hadde en samtale som gikk ca slik: Etter startet feilsøk på et modem

     

    Ja vet du hva? nå blinker alle lampene på modemet.

    Ja det jeg som feilsøker.

    Kan du gjøre det fra der du sitter? :confused:

    Ja. mens meg innvendig: :wallbash:

     

    Og en annen som kom på nett etter vi fikk resatt modemet; Hva er dette for noe trylling du holder på med a? :lol: Trylling ja

×
×
  • Opprett ny...