Gå til innhold

Crabs

Medlemmer
  • Innlegg

    172
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Crabs

  1. Jeg har viderekoblet min Zyxel-router til min D-Link DIR 655, og jeg streamer og laster ned med fulle hastigheter rundt i hele huset. I begynnelsen, før jeg fikk D-linken, var internettet veldig ustabilt og hadde dårlig rekkevidde og dårlige hastigheter. Anbefaler virkelig å drite i Zyxel-routeren din når det kommer til det trådløse.

  2. Det følger med en fjernkontroll til maskinen, og den er av helt standard Windows Media Center-format. For dem som pleier å sitte flere meter unna sin 15-tommers bærbare PC, er kanskje dette et nødvendig ekstrautstyr, men vi ser på det mer som en unødvendig ekstrakostnad. Vi hadde satt mer pris på en ekstern mus for eksempel.

    Fjernkontrollen er nyttig når du bruker HDMI-porten til PCen opp til en TV. Da slipper du å sitte med hele PCen i fanget.

  3. Jeg er en psykopat. Har aldri følt kjærlighet, har ingen empati for andre folk og er veldig ufølsom, min hverdag går ut på sette opp et skuespill for andre personer og prøve å få det slik jeg vil, og jeg føler på ingen måte ansvar for mine handlinger.

     

    Der var min hemmelighet.

×
×
  • Opprett ny...