Gå til innhold

mikkels

Medlemmer
  • Innlegg

    139
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mikkels

  1. Hei

    Jeg forsøker å endre farge i en SVG fil, men står helt fast. 

     

    Ønsket er å dele opp de ulike kontinentene, samt ringen rundt i bildet, for å fargelegge dem individuelt. 

     

    Jeg har jobbet med paths, for å forsøke å isolere deler for å kunne fargelegge dem.

     

    *Hva er den beste måten å fargelegge denne filen på?

    *Hvis en ønsker å velge en path selection en har trykket vekk, hvordan får man den opp igjen?
    (Hvis jeg velger fem nodes, og trykker ut med et uhell, hvordan kan jeg velge dem igjen uten å trykke på dem igjen?)

    Ps: Blir gal her!

    Inkscape: 0.92 

    post-200905-0-96989700-1519653005_thumb.png

  2. Jeg kan kjøpe en billig asiatisk modell, det stemmer, men da får jeg ikke kvalitet. Telefonen skal brukes til å å dokumentere min reise. Da kan man ikke bare kjøpe søppel. Det er ingen vits å diskutere på det når personen som stiller spørsmålet allerede har gjort opp seg en mening ;-).

     

    Dessverre er det ikke så mye mange Sony telefoner å oppdrive i Thailand. Noen modeller her og der, men ikke den jeg vil ha. Av de kjente merkene er det Apple og Samsung det er mest av.

  3. Hei!

     

    Jeg har en Ipad air 2, 16gb. Jeg ønsker å bruke denne til å laste opp bilder til Google Drive. Jeg kjøpe en Ireader, og den kobles fint i. Det går fint an å åpne mappen, men ikke å legge ting over på google drive. Hverken med app eller nettleser. Jeg har for liten plass på IPADEN til å legge noe over på den først.

     

    Hva kan man gjøre?

  4. Hei.

     

    Jeg befinner meg nå i det store utland, og skal bli her i noen måneder til. Jeg trenger en ny telefon, og tenkte Thailand muligens var tingen. Jeg har lest i forskjellige tråder, men de er svært gamle.

     

    Vil en ulåst Thailandsk mobil kunne fungere i Norge og med norsk simkort? Hva må man se etter når en kjøper en mobil i utlandet? Jeg vil kjøpe ekte vare.

     

    Skal kjøpe Sony Xperia Compact Z5

  5. Heisann

    Jeg har en mobil av typen Sony Xperia Compact z3 som jeg har hatt i under ett år. Nå går dessverre internettstilkoblingen av og på kontinuerlig, uten at du har mulighet for å bruke nettet. Det begynte idag, og jeg la mobilen i lommen med 4g på, og mobilen ble ekstremt varm!

    Problemet med mobilen er også at jeg klarte å miste den i bakken og frontdekselet gikk opp. Den er ikke lenger fester helt, og du kan se rett inn i innmaten. Jeg teipet den godt slik at den skulle ligge inntil og ikke ta inn vann, men det kan være at det har kommet noe inn i mobilen.
    Du kan koble deg på wifi, og dekningen fungerer. Den går også litt mye opp og ned uten noen særlig grunn.





    Hva kan jeg gjøre for å finne ut hva som er feilen? Hvordan kan jeg fikse problemet, eller er mobilen kjørt?

  6. Hei

    Jeg har en xbox 360 som har fungert uten noen problemer til og med noen dager siden. Jeg saa paa Netflix, og tre ganger i lopet av en film fros skjermen, det kom gronne striper, eller merker, og den maatte restartes for aa brukes. Det samme skjedde med youtube, men jeg vet ikke om den er spillbar da jeg ikke har hatt sjansen til aa spille enda.  
     

     

     

    post-200905-0-11894400-1445356186_thumb.jpg

  7. Takk for svar.

     

    Jeg hadde ikke mega høye forhåpninger, men jeg håpet det skulle bli en liten forskjell å installere en SSD.

     

    Ja, PCen er treg men nå fungerer ikke nettverket på noen måte heller. Kanskje det er det beste å kassere PCen, men i utgangspunktet fungerer den, og derfor kvier jeg meg for å gi den opp. Hadde nettverket fungert bedre hadde den muligens vært brukbar til noe.

  8. Hei

    Jeg har en gammel Acer Apire one 722-C62kk

    Laptopen fungerer noenlunde. Per idag kan den bare brukes som en skrivemaskin, og klarer ikke for mange programmer om gangen. Tunge programmer tar en evighet aa laste opp. Jeg har installert en SSD harddisk, men den fungerer ikke veldig mye raskere paa grunn av dette. 

    All bruk av internett har ogsaa blitt veldig treigt. Den har store problemer med aa koble seg paa  traadlose nettverk. Den klarer aa koble seg til de fleste private nettverk, men ofte maa den restartes for aa fungere skikkelig. Offentlige nettverk har den store problemer med, spesielt aapne nettverk. Ofte fungerer det ikke i det hele tatt. 

    Jeg har testet PCen med kabel og traadlost paa ruteren hjemme, og begge gangene gaar det like kjapt. Muligens er PCen bare for treg, og gammel, til aa brukes skikkelig, men jeg vurderer aa skifte ut deler slik at den i hvert fall kan koble til alle nettverk. 


    Hva ka jeg gjoere for aa forbedre PCen, og hvordan finner jeg ut hva det reelle problemet er?


    Bruker chrome, har windows 8 paa maskinen. 

  9. Takk for rådet. Det var jo småkleint, men jeg tror problemet løste seg ved å fjerne extensionen. Det var det første jeg gjorde, før antivirus greiene, men da var ikke extentionen der. Kun de jeg bruker til vanlig var det, så jeg er ikke sikker på hva som har skjedd. Om det er sløvhet eller noe annet.

    Noen som vet hvordan en slik extention dukker opp på chromen plutselig? Kan jeg få mer trøbbel av det?

  10. Hei

    Mens jeg brukte chrome så jeg at nettleseren oppdaterte seg, slik som en side på nettleseren gjør når det kommer nytt innhold. Istedenfor nytt innhold på siden kom det plutselig masse blinkende reklame, hyperlinka ord med reklame, og åpning av et reklamevindu hver gang en trykker på en lenke. Jeg prøvde spybot, AVG, og et annet adwcleaner, men det går ikke vekk enna. Det ser kun ut til å affektere chrome, da Internet Explorer ikke har samme problem. Jeg prøvde en system restore fra et punkt noen dager siden, men ingenting skjedde.

    Hva gjør jeg?





    post-200905-0-49738800-1424384720_thumb.jpg

    DDS.txt

    checkup.txt

    Attach.txt

    post-200905-0-66693500-1424384860_thumb.jpg

    post-200905-0-94435800-1424384882_thumb.jpg

  11. Hei

     

    Jeg trenger å få internett til leiligheten der jeg bor med to andre. Dessverre er det ikke like enkelt som først antatt. Hverken Nextgentel ell Get kan levere til min andresse.

     

    Jeg vet ikke hvor lenge noen av oss blir boende, og da det er utfordringer med i det hele tatt å få bredbånd ser dette litt mørkt ut. Vi er tilsammen tre stykker, vi har ikke mye penger, og vi ønsker ikke bindingstid. Hva er de beste alternativene for internett da?

     

     

     

    Naboene har hatt powertech som leverandør, 15 mbit/s opp, som vi spleiset på. Fungerte bra.

  12. Jeg er ikke med i et fagforbund. Vurderer å melde meg inn i tilfelle.

     

    Rabatten er ikke nevnt skriftlig men den ble nevnt på jobbintervjuet. Ble et slags vilkår. Rabatten er på under 40%. Det var ikke videresalg som var problemet, men noen varer som det ikke skulle ha vært rabatt på, men som noen kjøpte rabattert allikevel. Dette grunnet en misforståelse. Det var ikke et direkte misbruk, men et uhell. Dette er en sanksjon som ikke går ut over de som faktisk kjøpte varen.

     

    Vi har et verneombud på jobben som jeg kanskje kan diskutere dette med.

     

    Er det noen lovskrifter som nevner dette? Skulle i hvert fall ikke være retroaktivt, og i hvert fall ikke ha blitt satt i aktiv bruk før om en stund. Hvis det dog ikke står noe i loven stiller jeg dårlig.

  13. Hei

     

    Jeg fikk nettopp beskjed på jobben min at de har kuttet rabatter for alle ekstransatte som ikke har jobbet der i et fullt år. I praksis vil det si at alle som ikke jobber fulltid får ikke rabatten.

     

    Bestemmelsen er retroaktiv så den rammer en del, og det rett før jul. Grunnen til at denne bestemmelsen kom er visstnok på grunn av en misforståelse og uvettig bruk av denne rabatten.

     

    Kan det være lov å bare fjerne frynsegoder på den måten? Hva kan jeg gjøre med saken?

×
×
  • Opprett ny...