Gå til innhold

strufab

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av strufab

  1.  

    Jojo, men 4k er da en naturlig oppgradering slik som 1080p var for 720p osv.

    Spesielt når TVene blir større så bør jo også oppløsningen bli høyere.

    Er enig i det, men dette krever at forholdene prosessorkraft/batteri/størrelse/varme etc er gode nok for håndholdte enheter.

    De færreste bruker vel Switch for å oppleve den mest blennende naturtro grafikken, men heller for sosial og enkel spillbarhet. Foreløpig synes jeg dermed fokuset er fornuftig. På en liten switch-skjerm vil jo uansett 1080p være mer enn bra nok.

     

    Evt. måtte man hatt en egen prosessor i dockingen som kun ble brukt når man kjørte det opp på stor skjerm. Men dette ville økt prisen ganske mye, og Nintendo ønsker nok å holde prisen lavere enn de andre "fullblods" konsollene.

    Switch-skjermen støtter ikke 1080p.

    • Liker 1
  2.  

    Hva med Intel NUC7 i3 da? Den har riktig generasjon, men ikke i5. Jeg får opp HDR-logoen i Netflix-appen, men jeg har en Samsung-tv som ikke viser om den kjører i HDR-modus eller ikke (JS8005, første serien til Samsung med HDR). Den funksjonen som aktivt informerer om HDR-modus kom på modellen året etter....

     

    Hvis du trykker "Control+Alt+Shift+D" mens du spiller av noe i Netflix på PC så får du Audio og Video stats overlegg, usikker på om du finner ut der om du streamer i HDR. Man ser ihvertfall oppløsning, bitrate, etc. Man trykker forøvrig samme kombo for at overlegget skal forsvinne :-)

    Takk for tipset Super-Stian. Nå ser jeg virkelig kvalitetsforskjellen på Netflix i FireFox kontra Edge. 1280x720 i FireFox vs 1920x1080 i Edge + en dobling av video bitrate. Jeg vet Tek har skrevet om dette før, men greit å få se tallenes tale så tydelig.

  3. Ikke et ord om lydkvaliteten. I hvert fall ikke på minijacken. Dere bør teste og eventuelt informere folk om at minijacken ikke er i stand til å gi god lyd/bass på et par hodetelefoner av bra kvalitet. Jeg byttet bl a min Yoga 500 pga dette. Lydvolumet gikk til og med opp og ned når jeg beveget musepekeren over skrivebordet...

  4. Muslimene drar til Mekka, Kristne drar til Vatikanet. Jeg vil til Fry's! :xmas:

     

    Det er katolikker som drar til Vatikanet. Tilhengere av Den Katolske kirke. Om de foretrekker å bli kalt kristne vet jeg ikke. Bare man forstår forskjellen på protestantisk kristne (som det er flest av i Norge) og katolsk kristne. Forskjellene går mye dypere selvfølgelig, for de som vil sette seg inn i det.

  5. hei alle sammen

     

    Jeg underklokker av og til min Pentim D prosessor når jeg bare skal bruke den til lite krevende aktiviteter.

     

    Da sparer jeg litt varme og dermed også litt viftestøy, men er det noen her på forumet som vet om jeg også sparer noe strøm på å gjøre dette?

     

    (Det jeg pleier å gjøre, er å underklokke fra f eks 200 megahertz til 180 eller 160 megahertz på prosessorens fsb. Prosessoren går da fra standard på 2,8 gigahertz ned til f eks 2,5 gigahertz på 180 megahertz fsb.)

     

    Takknemlig for alle seriøse svar. :)

×
×
  • Opprett ny...