Gå til innhold

YunaZ

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av YunaZ

  1. Hei!

     

    Jeg studerer andreåret av en bachelor i økonomi og administrasjon, og til våren skal jeg på utveksling til Barcelona. Jeg har nå begynt å se på mulighetene for deltidsjobb i vår og sommerjobb i sommer, da det både kunne vært lærerikt og spennende. Her er det en oase av sider på nettet å kikke på, men kanskje vel så interessant er personlige erfaringer og tips. Derfor lurte jeg på om noen her inne har relevante innspill ang. deltids-/sommerjobb i Spania og da primært Barcelona? Noen gode/dårlige erfaringer? Noen internasjonale bedrifter som jeg bør kontakte kanskje?

     

    I mitt tilfelle ville spesielt er f.eks. økonomi, sport og kommunikasjon interessant, men her er jeg svært fleksibel. Jeg snakker rimelig flytende engelsk, og kan gjøre meg fortstått på spansk.

     

     

    Ser fram til svar!

  2. Takker for svar :) Hørte fra en master-student på NHH som var på skolen for å orientere om skolen, at de forventet noe lavere poenggrense i år i forhold til i fjor.

     

    En svært aktuell plan B for meg, er å starte på en annen bacholer-grad i øk.ad., for deretter å søke på NHH på nytt neste år. Har selv vurdert samf.øk. m/matte på Universitet i Bergen i tillegg til å ta opp noen fag som et godt alternativ, både med tanke på at det ligger i samme by, og at læringsmiljøet og kompetansen virker bra. Noen som har noen meninger om dette, eller andre forslag? Ser forresten på BI som uaktuelt, da jeg ikke gidder å betale flere hundretusen for skolegang når jeg er svært nære å komme inn på en annen minst like bra, men tilnærmet gratis skole.

    Setter stor pris på svar!

  3. Vi får satse på at Bergen og NHH løser alle motivasjonsproblemer.. :)

    -"Jeg ville ikke ha tatt sjansen på at jeg "kanskje" kommer inn." Hvis jeg f.eks. ender opp med 1 studiepoeng for lite i år, og så bruker det neste året på å ta opp to fag jeg fikk 4 i, i tillegg til et årsstudium, så er det vel ikke feil at jeg da har 4 studiepoeng ekstra neste året + evt forbedring på de to fagene ? Da burde det holde!

    Et annet punkt som taler for NHH er studiemiljøet som jeg har hørt veldig mye bra om. I tillegg er det vel ikke veldig dyrt å bo i Bergen som student, eller vet noen noe om det ? :)

  4. bonaquasilver: Er såpass motivert for NHH på grunn av skolen, det sosiale og beliggenheten at jeg ikke har et stort problem med å bruke et år ekstra. Hva mener du med å bli ferdig med det, at det er et heftig slit? Folkehøyskole er uaktuelt ;) Som et alternativ, hva med samfunnsøkonomi på UiB? Er heller ikke særlig lysten på å bruke 150 k ekstra på BI når jeg er så nærme å komme inn på NHH.

     

    TiD: Aner jo ikke hvor nærme jeg er, men regner med at jeg ender et sted litt over 5 i snitt. Så får jeg håpe jeg ender høyt nok over! :)

  5. Hei! Lurer på akkurat det samme som nikko_tt spør om. Så kan noen hjelpe til å svare på hva beste måten er å sikre inntak på NHH hvis poengene er akkurat litt for lave? Årsstudium i et relevant fag, i tillegg til å ta opp fag? I tilfelle, hva og hvor? Noen relevante erfaringer? :)

  6. Hei. Jeg går nå siste året på idrettslinja på videregående, og vurderer å gå NHH neste år, der snittet for å komme inn ligger rundt 55 poeng et sted. Tror jeg ender på et snitt rundt 5,0. Da trenger jeg vel noen poeng til.. Noen som vet hvilke muligheter jeg har for å skaffe meg dette før neste høst ? :)

×
×
  • Opprett ny...