Gå til innhold

landisize

Medlemmer
  • Innlegg

    94
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av landisize

  1. Skulle skylle skjermen for å få bort fett i går. Etter noen minutter blir venstresiden av skjermen "skyggelagt". Den lever et eget liv før skjermen blir "noisy" med fullt av forskjellige farger. Umulig å se hvor jeg er på mobilen. Har hatt den i omtrent 9 måneder nå. Har jeg en god sak om jeg leverer den inn?

     

    Slenger med bilde av skjermen:

     

    post-200684-0-64912100-1428138259_thumb.jpg

  2. Snapchat skal visst ikke være så enkel å lage som en skulle tro. I Windows Phone skal det i følge flere utviklere være umulige å få varsle at screenshot er blitt tatt. Det skal visst bli mulig med GDR 3, og muligheten for en Snapchat app blir nok høyere med den oppdateringen.

    Angående Google. "Bare" å lure alle vennene deres til å bruke Bing som standard søkemotor. Here Maps som kart og andre lignende løsninger. Jeg gjør det i alle fall. Men det vil nok ikke virke.

  3. Her er iallefall et knall abonnement for de som bruker mye data, men tilbudet varer bare denne uke 39, og kan kun fås i Elkjøp sine butikker.

     

    http://www.elkjop.no/cms/s-NJesGQVwkCAAAAFBfUgmZTof/supertilbud-tele2-fastpris-xl-199?intcid=int1002

    Hvordan er hastighet og lignende på Tele2? 4G?

    Ser det står at det er lik pris i Sverige. Betyr det at man kan surfe likens som man gjør på den norske siden av grensen, uten tilleggspris?

×
×
  • Opprett ny...