Gå til innhold

TVmario

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TVmario

  1. Jeg har ikke lest igjenom alle kommentarer, men lest igjenom artikkelen der du nevner noe gode programmer. Har kanskje hørt dette, men anbefaler å invisterer noen få kroner på CLEANMYMAC program: http://macpaw.com/ og OnyX: http://www.macupdate.com/app/mac/11582/onyx.

     

    Tenker etter å installert mange programmer, flyttet på filer o.l. kan du tjene på å kjøre disse programmene for å rydde litt på selve macen. Kan hende den går kjapere også. Ville bare nevne det, men kanskje hørt dette tipset før.

  2. Til Breni.

     

    Vet det er ca en mnd du skrev, så kan hende du har funnet ut noe mer selv. Tipser deg likevel. Jeg har bl.a. samme kamera og blitz som deg. Jeg har finni noen som er billigere enn RadioPopper og PW. Denne her Pixel Knight TR-332 triggersett til Canon. Den støtter high speed sync. Les mer om den her hvis du har tid. Og andre steder hvis du vil bli kjent med den før du evt kjøper den.

     

    Funger fintfint for min del.

  3. Tar opp litt denne tråden. Nå for en liten stund siden skjedde det at www.scandinavianphoto.no linket automanisk til fotovideo.no. Vet de har gått inn for samarbeid og greier.

     

    Enkelte varer o.l. var billigere på scandiaviaphoto.no enn på fotovideo.no, så veldig synd at vi ikke lenger kan bestille varer på scandiavianphoto.no. Siden scandiavianphoto eier mye av fotovideo, så bør vel fotovideo ha samme priser som scandiavianphoto.no hadde? Det undres jeg på. Noen ting var dyrere, men mange ting var billigere.

     

    Går det ann å bestille fra den svenske siden eller blir det da mye toll og moms da?

  4. Var litt kjap i stad. Glemte å si at jeg vet at jeg må slå på blitsen på high-speed sync. Jeg formulerete meg litt dårlig i forrige innlegg. Den linken var fin, jeg har lest den før. sammen med denne: Min lenke Det er noe her jeg også er ute etter. Da har det kanskje ikke noe med TTL. Eksempel: Når jeg setter på blitsen min på kamera og setter på high-speed sync knappen, så "snakker" de sammen og blitsen skjønner at nå har kamera kjapt lukkertid og blitsen må stille seg etter det + de andre innstillingene jeg stiller inn. Jeg vet åssen det fungerer men greier ikke å forklare det. Det jeg vil frem til at blitsen får all data og signaler fra kamera når den er på kamera eller på en Canon Flash-off kabel :)

     

    Min cactus V4 greier ikke å gi all den infoen, og selv om jeg trykker inn high-speed sync knappen på blitsen, så fungerer ikke den funksjonen.

     

    Jeg vet med PocketWizard o.l. så fungerer dette. Så Bare lurte på om det utstyret jeg linket til i forrige innlegg er i noe samme sjanger. Trenger bare noe som er greit, men mulighet for å gi mer info til blitsen enn det rimelige Caktus V4 og V5 gjør :)

  5. Hei. Jeg har Canon 50d og Canon 430EX II. Jeg har cactus V4 som er fint. Men jeg trnger trådløs system som greier å gjøre slikt at blitsen/kamera mitt greier raskere lukker enn 1/250. For at disse kan snakke sammen bør en ha et system som takler TTL. Vet at jeg ikke får tak i billige systemer, men finnes det noen rimeligere enn PocketWizard sine ting? Hva med denne, gjør disse samme nytten? Min lenke De har ihvertfall noe TTL løsning.

     

    Har lest mye her på forumet og skjønt meg noe rundt dette med trådløs system til blits. Men jeg har ikke finne så mange med efaringer med de jeg linker til.

×
×
  • Opprett ny...