Gå til innhold

lars-frr

Medlemmer
  • Innlegg

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lars-frr

  1. Hei. Har gått til innkjøp av en flatskjerm Tv og en kabel slik at jeg kan koble pc n til tv. Men får det ikke til, er sikker på at jeg har koblet riktig, men på tv står det "ikke noe inn signal" Har prøvd å gå inn på skjerminnstillinger, der kan jeg velge mellom 2 skjermer, den ene står det flatskjerm på. Regner da med at det er den jeg skal bruke, men får ikke noe signal. Pc n er en Packard Bell. Noen som har noen tips her `??

  2. En venn av meg har trådløst netttverk hjemme, nettet har fungert helt fint inntill nylig. Han får perfekt signal fra rommet sitt som er kanskje 10 m unna routern, men nå kommer han ikke på internett. Det står at han får forbindelse , men alikavell kommer får han "siden kan ikke vises". Jeg mistnker at dette skyldes at det er mange nettverk i bygget, og at det blir en slags konfilkt ?? Jeg vet ikke. Totalt får han kontakt med 3 nett. Men kommer ikke på nett fra noen av de.. Men det rare er at det internett fungerer hvis han tar med pc n i stuen.. Noen tips til å løse dette ??

  3. Hei..

     

    Jeg sitter på et trådløst nettverk 2mbit der jeg bor, deler dette sammen med 3 andre. Av og til opplever jeg nettverket som ufattelig tregt, har målt hastighetetn da nettverket er tregt , den blir målt til 100 kbit.. Men når det går normalt er hastigheten på omlag 2400 kbit.. Hvorfor er nettet så ustabilt , skjønner jo at hvis alle de jeg bor med nedlaster masse så vil det gå saktere . Men uansett hvis jeg laster end på 2,5 mbis , kan jeg fett spille cs og surfe uten at det går noe spess sakte. Det er hvis folk uploader at det går sakte.. En annen ting som jeg har opplevd i det siste er at pc n mister internett forbindelsen , når dette skjer må jeg søke etter nettverk for så å logge meg på .. Dette er veldig irriternde når man laster end . JEg pleier å ha mellom 30-50 % i signal strength. Vet heller ikke hvorfor dette skjer .. Kan det være et virus som gjør alt dette , eller er det mest sannsynligvis at det er naboene som laster ned pr0n 24/7 ? Jeg skal spørre naboene imorgen .. MEn tips mottas med glede :)

  4. Hei.

     

    Naboen min deler ut nettverk til 3 andre som bor i blokka, Adsl 2mbit. Men jeg sliter med at nettet er ustabilt, mens de 2 ander som deler har meget stabilt å bra nett. Vet at det kan ha noe å si at han bor næremer osv. Men i luftlinje er jeg ikke mer 10-maks 15 m unna , det burde jo gå greit eller hva ? Får low som beste signal. Mens de ander får very good hele tiden. Dette er jo engentlig greit , jeg får jo gjort det jeg skal . Men det som suger er at, pc plutselig ikke finner nettverket. Kan sitte å spille , bzzzzzm NO SIGNAL .Så må jeg trikse å mikse for at det skal funke igjen. Jeg har et Jensen Wlan kort. har det noe å si hvilken vei antetnn peker ?

     

    Trenger tips her ,,

  5. Dette kan virke offtopic , men er ikke det . Etter at jeg formaterte pc n så kjørte den ikke på maks hastighet så jeg forhørte meg litt på forumet. En sa at jeg måtte gå inn i bios og sette fsb eller noe til 133 da 100 var standar etter formatering. Det gjorde jeg , men da ble pc n skikkelig ustabil . Så jeg tenkte at jeg skulle sette den på sånn 120 får å sjekke pc n da . Men da ville den ikke starte. Pc n starter , men får ikke noe skjermbilde og det virker som pc liksom ikke vil loade i begynnelsen dvs cd rom blir funnet så skjer det ikke mye mer . De vanlige oppstartlydene er ikke der .. Hva er galt , er hele dritten herpa ? Får jo ikke gjort noe ...

     

    PC n:

    AMD XP 2000

    512 mb ram

    Msi Ks7 hovedkort

  6. Hvordan får man et tall/Bokstav til å stå som veldig lite på linjen eller høyt oppe på linjen. F.eks i CO2 - toen skal stå som liten mellom denne linjen og neste linje. Hvordan får man talle elelr bokstaven til å stå oppe på linjen mellom linjen for og den du skriver på som f.eks i matte når du skal opphøye et tall i et annet. Kan noen fortelle meg hvordan man gjør dette i Word. Uten å si at det bare er å ta mindre str på 2`ern i f.eks CO2. Tusen takk for hjelpen

     

    Vet jeg kan skrive Co2 med 2 tallet i font size 3 eller noe , men skal skrive det mange ganger , så det blir veldig tungvint og bytte str hele tiden. Er det noen enkle metoder for dette ??

     

    Setter pris på hjelp ..

  7. Skal formatere Xp nå , men støter på problemer hver gang . Jeg kommer meg til det punktet der jeg skal formatere , og når formateringne foregår så komme det bluescreen :( Det står forskjellig ting hver gang ( Irq not equal , Nvsp.dll .... ) Osv . Har testet å ta ut en ram brikke for å se om det er den som er syndern . Men kommer meg ikke videre ... Hva kan da være galt ??

  8. Hvilket lydkort har du ?

    Hvis du skal bruke 5 kanaler til å høre på musikk er det bare lattis , blir jo mongo lyd. Selv i spill syntes jeg det er bedre med 4.1 da ingen spill støtter DD 5.1 . Senter kanalen blir alt for senter med 5.1. Har du Audigy lydkort kan du skru på noe som heter cms eller noe , den simulerer 5.1 lyd , men det blir helt ræva syntes nå jeg .

×
×
  • Opprett ny...