Gå til innhold

Shadowstep09

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shadowstep09

  1. Ser etter andre særiøse spillere på DayZ, å spille sammen med. Om du har erfaring, eller er helt ny og ikke kan stort, så er ikke det noe problem, og spiller ikke så mye rolle. Jeg hjelper gjerne til, og begynner å kunne det meste som er verdt å vite for å overleve. Men vi vil gjerne spille med noen litt eldre, hvertfall 18+ (er selv 22).

     

    Jeg spiller allerede sammen med 1 irl venn, og vi liker å gå rundt i villmarken for å finne loot, drepe zombier osv. Vi har holdt oss unna de største byene mens det er mange online, men har begynt å spille mer og mer nærme andre spillere i det siste, nå som vi har bedre våpen, og som regel har bedre loot enn det vi finner i byene.

     

    Hva vi gjør fra gang til gang avhenger helt av hva vi har lyst til, men fram til nå har det gått mest i å finne utstyr, og prøve å ikke bli drept :) Men når vi møter på spillere, så tar vi de gjerne ut, og vi er begge veldig glad i realistiske skytespill, og det taktiske aspektet ved DayZ. Derfor spiller vi ofte veldig entusiastisk og militærpreget, siden vi begge har en fortid ifra forsvaret. Men vi kan fortsatt spille for gøy, av den grunn ;)

     

    Så om du syntes dette høres gøy ut, skriv gjerne et svar her, eller send meg en pm.

  2. Pirater mener at det ikke har noe og si pga at ingen fysisk kopi kommer bort, men da bør vell det samme sies om noen hacker en norsk bank og stjeler digitale penger, de er ikke fysiske. men det påvirker oss og banken. samme som at utviklere blir påvirket av å miste en kunde.

     

    Det var et skikkelig dårlig eksempel, med tanke på at pengene blir stjålet av andre kunder/forbrukere, mens piratkopiering ikke fysisk skader noen, hverken bruker eller distributør. Med fysisk skading, mener jeg at de i teorien ikke taper noe om en person piratkopierer om han ikke hadde planer om å betale for spillet uansett. (Og merk deg bruken av "i teorien" før du svarer. Vet at noen har litt vanskelig for å skjønne sånne ting.)

     

    Personlig er jeg imot piratkopiering, men når utgiverne gjør det vanskeligere for de som har kjøpt spillet, enn de som skaffer seg det via piratkopiering, syns jeg det er til pass for dem. Da skulle jeg gjerne piratkopiert spillet 1000 ganger, bare for å vise dem et poeng. Se på minecraft. Utrolig lett spill å piratkopiere, men likevel har det skyhøye salgstall. Jeg kan innrømme at jeg hadde den piratkopierte versjonen først, for å teste det ut. Men kjøpte det etter omtrent 10 minutters spilletid, fordi jeg ble forelsket. Slik gjør jeg med flere spill. Er det verdt mer enn 1 times spilling, kjøper jeg det. Om ikke, sletter jeg det. Noen er kanskje imot det, men det har gjort at jeg har kjøpt mange spill jeg ellers ville oversett. Så det finnes positive sider ved piratkopiering også.

    • Liker 2
  3. Nå veit jeg ikke helt hvordan det er med Valve-spillene som Half-Life serien, og de nyere CS versjonene etc, men alle andre spill utgitt av andre selskaper kan man jo velge om man ha på Steam, eller om man vil velge bort denne tjenesten.

     

    Igjen, så kan jeg ikke si at jeg har så altfor mye erfaring med Valve spill på Steam/over nettet, for på den tiden hvor Half-Life og CS var stort, så hadde vi ikke fått internett-tilgang på heimen her enda :p

  4. Men at man ikke kan starte spillene uten disse plattformene til spillutviklerne er noe annet, og om denne trenden fortsetter, kommer vi til å måtte bruke 5+ forskjellige plattformer, hvor man ikke engang husker hvor alle de forskjellige titlene ligger. Om man piratkopierer spillene derimot, vil man slippe alt dette tullet, og det er mye lettere. Istedenfor å jobbe så fryktelig hardt for å stoppe piratkopiering og bruk av andres spillplattformer, burde man kanskje heller fokusere på å gjøre det mest mulig lettvint for spilleren. Jeg har piratkopiert flere spill etter at jeg har kjøpt dem, fordi det var mer brukervennlig enn å bruke orginalen.

     

    Det å tvinge på noen en ubrukelig program-tjeneste, syns jeg er helt latterlig. Hadde man hatt valget om å installiere programvaren hadde det vært greit.

  5. Er ikke Bf3 på lista?!Bf3 er ett av de mest nedlastede pga EA's Origin-system som rett og slett får folk til å IKKE kjøpe spill, så de laster de ned istedet.Ja, jeg inkludert.Gabe Newell sa noe sånt som "piracy isn't a problem if you deliver a good service for a reasonable prize", EA origin er ikke en god service, så de kan se lenge etter mine penger.
    Synes Origin fungerer bra jeg. Kanskje du ikke forstår programmet? :)

     

    Fungerer bra? Er du særiøs?...

     

    Har ikke vært borti et verre program enn Origin noengang. Om man til og med ser bort ifra det at det bare er en forferdelig utgave av Steam, hvor de bare prøver å tjene penger på noe som allerede fungerer bedre enn Origin, så har du et program med horribel brukervennlighet, overprisede spill, som til og med er billigere i butikk (hvordan et nedlastbart spill rett fra produsenten kan være dyrere enn noe annet sted fatter ikke jeg), kundestøtte lik null, og et program som er nede rundt 30% av tiden. Og når programmet/serveren deres er nede, så får man ikke startet noen av spillene på den plattformen, fordi man ikke kan spille uten Origin engang. på Steam har man jo til og med valget om man vil ha de på Steam, eller løst for seg selv, uten noen ekstra programmer.

     

    Og på toppen av alt dette, så bruker Origin såpass mye unødvendig kapasitet av maskinen din, så mange spillere (inkludert meg selv) lagger på BF3 med Origin kjørende i bakgrunnen. Måten jeg må fikse dette på, er å starte opp serveren, legge ned spillet mens det loader, for å skru av Origin, og deretter komme tilbake på spillet. Og gjenta prosessen når jeg bytter server, fordi man ikke kan det uten å ha Origin på. Tror nok kanskje det er du som ikke har så mye peiling på Origin.

     

    Jeg kan sitte og skrive en hel artikkel om hvorfor Origin er helt forferdelig, men det er det allerede så mange som har gjort, om du går inn på forumene deres. Hvis du finner de da, for det finnes ikke engang en link til forumene på EAs nettside. Så her gjør jeg deg en tjeneste: http://forum.ea.com/eaforum/categories/show/214.page

    Bare ikke forvent at de skal svare om man poster noe der.

     

    Det verste med hele Origin må være de spillene som er eksklusivt til den plattformen, hvor man ikke har noe annet valg enn å bruke det. Jeg bruker Steam og er kjempefornøyd med det. Hvorfor skal jeg trenge å bruke 2 forskjellige plattformer? Jo, fordi EA må ha en hjerneskade, derfor. Lurte lenge på hvordan MW3 solgte flere kopier enn BF3, helt til jeg lagde meg en bruker på Origin. Nå skjønner jeg det veldig godt. Angrer på at jeg ga de pengene mine, og hadde aldri gjort det, om jeg visste at jeg måtte bruke det forferdelige programmet. Er veldig imot piratkopiering, men når produsentene gjør det mer brukervennlig å piratkopiere et spill enn det å faktisk kjøpe det, så skjønner jeg det veldig godt. tror det snart er på tide at disse større spillutviklerne lærer noe av indie-utviklere, som må gjøre alt så lettvint for spilleren som mulig, for å selge noe. Som f.eks, Minecraft. Og man ser jo hvor dårlig det gikk...

     

    "Ikke forstår programmet". Haha, jeg ler enda!

    • Liker 4
  6. giantbomb har en quicklook oppe på deres side.det er veldig likt heat for å si det sånn :phttp://www.giantbomb.com/quick-look-payday-the-heist/17-5095/

     

    Alle gutters drøm, å rane en bank :D Har vært noe snakk om en 40-talls DLC i framtiden også. Hadde vært kult å ranet en bank i Public Enemy-style, med tommyguns etc!

     

    Men skulle ønske man kunne planlegge heistene litt, det hadde vært kult. Men siden plasseringen av de forskjellige småoppdragene og objectivene forandrer seg fra hver gang, så syns jeg fortsatt at gjenspillbarheten er ganske bra :)

  7. Får håpe det har Versus, da.

     

    Er ikke versus, men personlig synes jeg ikke at dette spillet trenger det. Har allerede utrolig mange timer med dette spillet, sammen med venner, og for min del er dette det beste lanspillet jeg noen gang har spilt. Dette er noe annet enn COD :D

     

    Hvis man ikke har planer om å spille med venner over internett eller lan, så finnes det nok bedre spill der ute. For dette spillet er lagd for å lane, og det får de til sinnsykt bra! Må vel legge til at jeg er stor fan av co-op, og jeg synes det er altfor få spill som bygger rundt det. Så det kan nok være mye av grunnen til all hypen for dette spillet :)

     

     

    Edit: Håper det snart kommer en anmeldelse av dette spillet? Helst bygd rundt co-op spilling.

  8. Jeg vet akkurat hvor jeg skal legge en cache! :D

     

    Ja, vet om et par punkter selv. men tror nok det er greit å finne en 10-20 stykker selv først, så man får et litt bedre innblikk i hvordan man skal gjøre det :p

     

    Eneste jeg syns var litt synd var at det virker som om det er gjemt flere på offentlige plasser som rasteplasser i byer osv, enn det er gjemt i skogen. Jeg syns ikke det er veldig spennende å lete etter de der. Mye morsommere å måtte gå flere timer, før man "endelig" kommer fram. Virker ikke som om det går an å bare søke etter de i skogen heller. Men men. Hyttetur til helga, da må jeg vel prøve å finne noen i nærheten der :)

  9. Oi oi, Dette virket utrolig spennende. Hadde ikke peiling på at noe slikt eksisterte engang. Dette må jeg se nærmere på. Kanskje dette er grunnen til at jeg må bite etter presset, og skaffe meg en nyere mobiltelefon. Endelig en måte å dyrke nerde-siden sammen med trening og friluftsliv. Må få takke deg for at du opplyste meg om dette :)

  10. Kan ikke huske sist et filmspill var bra.

     

    Ringenes Herre spillene var for meg helt konge. Såklart ikke alle, men jeg hadde utallige mange timer med Atter En Konge og Kampen om Midgard (1-eren, fikk aldri like mye sansen for 2-eren.) Og såklart Lotro, utrolig bra MMO i mine øyne. Det eneste MMO-et jeg klarer å spille pga. historien, og fordi jeg hater all grinding etc, etter en stund i Aion :)

  11. Haha! Bombe at du måtte kommentere om Borderlands her, Kim. Tenkte det med en gang jeg begynte å lese om flerspillerdelen. Men der ble det fikset på en veldig bra måte, så jeg ser gjerne at det er noe de fortsetter med. Kan ikke skjønne hvorfor de ikke legger spillene bedre opp til LAN-spilling, sånn de har gjort med Borderlands.

     

    Men kan ikke se hvordan de kan gjøre feil med dette spillet. RPG + zombier! Legg inn en hagle i det regnestykket så kan jeg more meg i timesvis.

  12. Har noen fått til å kunne bruke jernbanen til å komme seg opp av gruvesystemer? Jeg graver som regel en slags trapp nedover, og jeg har prøvd litt forskjellige metoder med jernbane. Dette funker supert nedover, men det virker ikke som "lokomotivet" er sterkt nok til å kunne dra opp en vogn med meg sittende i. Er ikke dette mulig, eller har jeg gjort en feil noe sted? :p Den klarer å dra opp vogner uten meg, men det hjelper meg veldig lite. Er kjedelig å løpe opp igjen, når man har gravd ifra skyene, og nedover til bånn.

  13. Har det kommet noe ordentlig survival coop enda? Jeg har mange, mange timer på enspillerdelen, og er forelsket. Har prøvd det på forskjellige servere som finnes, men har bare funnet de hvor jeg blir sendt inn i en allerede oppbygd verden, med uendelige ressurser, og ingen monstre. Derfor har jeg ikke synte dette har vært noe særlig. Det jeg vil er å spille sammen med en venn, og overleve og bygge sammen. Hvor vi må grave fram ressurser osv. Dvs, akkurat som i enspillerdelen :)

     

    Det er stort sett classic servere du har vært på da ja, men det finnes survival multiplayer også ja, de er relativt enkle å sette opp selv dersom du bare vil spille med venner. Multiplayer versjonen ligger et par hakk bak single player delen, så foreløpig fungerer ikke monster biten noe særlig, men det kommer.

     

    Og da vil det fungere stort sett som i enspillerdelen? Hvordan får man satt opp en slik server, og få med venner på den?

  14. Digger dette spillet :D Veldig glad i den klassiske "start med det dårligste, tjen penger, og kjøp bedre" stilen. Men har hørt noe om at det skal komme et nytt spill i denne sjangeren? Farming simulator 2010/2011 eller noe lignende? Hadde vært kult med en sniktitt på dette :D

×
×
  • Opprett ny...