Gå til innhold

CNR

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CNR

  1. Hei! Jeg skal lage litt småfilmer for hjemmesia til bedriften jeg jobber for, og hadde tenkt å bruke den innebygde filmfunksjonen i mitt Nikon D90.

     

    Er bare ikke helt fornøyd mked kvaliteten på mikrofonen på denne, så lurer på om det er noen som har erfaringer med hva slags mikrofon (rimelig!) som er bra for å benytte sammen med dette kameraet. Har sett på noen av de retningsbestemte kondensatormic'ene på fotovideo ol men de ligger på 800+ og vet ikke om jeg får budsjett til dette.

     

    Noen?

  2. Jeg har fått en forespørsel om å fotografere litt for den lokale "mc-klubben" :) til neste års kalender, og kommer da til å trenge ett noe lengre objektiv enn de vide objektivene jeg har fylt opp stallen min med.

     

    Dette objektivet skal altså monteres må mitt D90, og for ikke å knekke lommeboka har jeg kikka på både sigma sin AF 70-200mm F2,8 APO EX DG MACRO II HSM og liknende objektiver, både brukte og nye, men 6000 er på en måte akkurat så mye som jeg er villig til å gå :)

     

    Eller er det noe vits i å satse på ~180mm fastobjektiver?

     

    Jeg bare ser at det er ganske mye å velge i i dette sjiktet både nytt og gammelt, men det bør være ett raskt objektiv og helst ha grei IQ.

     

    Noen?

  3. Jeg har akkurat kjøpt et nytt AMD Radeon 5770-kort som tillegg til det jeg har fra før, men når jeg pakket det ut la jeg merke til at det kortet jeg hadde kjøpt ikke hadde noen crossfire-kabel inkludert. '

    Jeg vet jeg skal ha fått en slik med hovedkortet, og antageligvis er dette sant, men jeg aner ikke hvor den er pr i dag.

     

    Er det mulig å få fatt i en slik kabel fra ett sted uten kjøpe et nytt hovedkort?

  4. Jeg kjører den nyeste (Phone I7500XXII5 - PDA I7500XXII8) på min galaxy og med litt wlan og 3g og gps og masse skjerm på varer den over ett føgn og gjerne 30+ timer før den begynner å klage.

     

    Did you get yours with that firmware, or did you have to upgrade yourself? Where did you buy it?

     

    No, I updated it via NPS to XXII5(this being a german csc phone) and updated the system.img manually to XXII8 but I might have to rma the phone...

  5. Jeg kjører den nyeste (Phone I7500XXII5 - PDA I7500XXII8) på min galaxy og med litt wlan og 3g og gps og masse skjerm på varer den over ett føgn og gjerne 30+ timer før den begynner å klage.

     

    På den annen side: Jeg bruker denne telefonen med One Call og har store problemer med telefonsamtaler! Satt på t-banen her om dagen og hver gang telefonen byttet fra edge->gprs->gsm->gprs->edge så falt samtalen ut. Ofte når telefonen bare ligger hjemme faller også samtalen ut med en gang den ringer. Jeg er ikke sikker på om dette er OneCall eller telefonen sin feil derimot, men jeg har fått nytt simkort fra onecall uten at dette hjalp så mye.

     

    Jeg bare lurer siden jeg har hatt liknende problemer med onecall for ett års tid siden på andre telefoner.

    Kan noen fortelle noe om hvor bra/dårlig deres galaxy fungerer på samtaler?

×
×
  • Opprett ny...