Gå til innhold

__tek__

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av __tek__

  1. Har oppdatert til seneste russiske Firmware med Nordisk tastatur, men har opplevd flere ganger at telefonen går på lydløs. Dette skjer flere ganger pr. dag. Har telefonen også på vibrering, men den vibrerer kun ett par ganger når de legger på. Er det noen som har opplevd det samme?

     

    opplevde akkurat det samme før jeg oppdaterte til den russiske firmwaren. Det problemet ser ut til å være borte.. strange..

  2. Hvor mye strøm sluker den russiske versjonen sammenlignet med den norske?

    Min holder ca 2-3 dager.Har aldri testet lengre selv om det var noen prikker igjen på dag 3..Av gammel vane og for sikkerthets skyld lader jeg nesten hver natt..

     

    Du må nok lade den hver kveld med normalt bruk. Har hvertfall endt opp med to ca prikker hver kveld etter oppdateringen. Og jeg har ikke akkurat "overloada'n" heller.

  3. Hei!

     

    Har akkurat kjøpt med Samsung omnia hd, og har brukt den nå i noen dager,med var ganske plaget av en del bugs. Så jeg sjekka innom forumet deres og lastet ned den firmwaren dere har linket til her.

     

    Jeg fulgte oppskriften og begynte prosessen. alt gikk veldig bra, helt fram til jeg skulle reboote mobilen, etter å ha flashet den.. Alt jeg får opp da er samsung logoen og mobilen har da fryst seg..jeg må ta ut batteriet for å slå den av, skrur jeg den på igjen skjer akkurat det samme igjen.

     

    Har prøvd å oppgradere den flere ganger, men mobilen fyrser seg hver gang den skal reboote..

     

    Noen som kan hjelpe meg her, er det noe håp?

     

    på forhånd takk

×
×
  • Opprett ny...