Gå til innhold

LilleKrokodille

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LilleKrokodille

  1. Ja, hvor får man så kjøpt dette i Oslo?

     

    Gjerne hotpants eller stringtruse med glidelås som gir fri tilgang til varene når man har åpnet den :D

     

    Plz anyone?

     

     

    Altså... Den enkleste måten å få 'fri tilgang til varene', er å få jenta til å ta av trusene. Evt at du, med tillatelse, tar dem av henne. Mange gutter har visstnok hatt en 'glidelåsulykke'. Tro meg når jeg sier at kjønnslepper og glidelås bør ha like lite nærkontakt som en penis og en glidelås.

    En annen ting: Glidelås på ei stringtruse? Har du sett str på en stringtruse? Glidelåsen er sannsynligvis bredere enn trusa, jo!

    • Liker 3
  2. Jeg har en mor som er relativt påståelig. Hvis man påpeker at hun tar feil, kan resultatet bli riktig så festlig. Min søster ringte meg, og fortalte om en samtale hun nettopp hadde hatt med min mor, som da lå på sykehuset og ville ha internettilgang:

     

    Mor: Jeg får f... ikke detta til å fungere, jeg!

    Søster: Men har du ordnet med Telenor så du har fått igang trådløst nettverk og sånn?

    Mor: Trådløst nettverk? Hallo!? Jeg har en pc, og jeg har en kabel. Hvorfor fungerer det ikke?

    Søster: Uhm, kabel..?

    Mor: (Nå relativt irritert og arrogant): Ja. Kan du gidde å høre etter hva jeg sier? Jeg har plugget kabelen i pc'n, og plugget den i veggen. Men jeg kommer f... ikke på nett!!! Skjønner du det? Eller skal du ha det inn med teskje?

    Søster: Å, den kabelen. Gratulerer, da har du strøm til pc'n!

     

    :no:

     

    Det skal sies at min søster er et tålmodig menneske. Og modig.

    • Liker 3
  3. Jeg har vel det som kan beskrives som ekstrem høydeksrekk. Blir skjelven bare av å se slikt på en skjerm... Jeg synes det er helt grusomt, har problemer med å gå over broer med sånn 'nettingbunn', heiser på sentere med glassvegger, karuseller... Ble tilbudt 5000,- kontant en gang for å ta heisen på Plaza, men nekta. Fant ut at kjærligheten til livet var større enn kjærligheten til penger...

    Takler ikke å se nedover en trappegang heller. Må gå inntil veggen, for jeg er sikker på at rekkverket kommer til å svikte bare jeg tar på det. Ikke mye moro, nei!

  4. For en stund tilbake tok jeg en nøye overveid avgjørelse om å bytte abonnement, og i den forbindelse skaffe meg en ny tlf. En liten, rød, sexy sak med slidefunksjon og greier. Kjempesøt, det er det den er. Men, jeg begynner å tro at Nokia har et seriøst problem med sine mobiltelefoner. Jeg har hatt Nokia i 12 år, men de siste 3 årene har gått meg litt på nervene, hva mobiltlf angår...

    *Den konvolutten som dukker opp i displayet ved nye meldinger, blinker KONSTANT.

    *Tlf henger seg opp, så jeg hverken får skrevet melding, kommet meg inn i menyen o.l. Da må jeg skru av faenskapet, noe som igjen fører til at meldinger blir borte, bilder blir borte...

    *Når den ringer, starter den med en ringetone JEG har valgt, for så å plutselig bytte til Nokiatune. Ikke skummelt i det hele tatt, neiiida. :ermm:

     

    HVA F... ER DET SOM ER GALT MED DEN LILLE JÆV....???

     

    Jeg har slitt så mye med tlf som ikke vil fungere. Alt jeg vil ha, er en tlf som virker. Jeg vil ringe med den, sende meldinger med den, bruke den som vekkerklokke og ta bilder av ungen min. Er det så forbasket mye å forlange av en tlf?

     

    Noen som vet hva som er galt, og kan dette fikses uten at jeg må sende inn tlf til reparasjon?

     

    Og: Vet noen hvordan jeg får vekk all infoteksten i displayet som ødelegger for det fine bakgrunnsbildet mitt?

     

    På forhånd takk. *går og spiser sjokolade og venter i spenning*

  5. Hvis dere kunne være det motsatte kjønn for en dag, hva ville dere brukt dagen til? Personlig ville jeg:

     

    *Drukket avsindige mengder vann og tissa bak alle trær og busker jeg så, uten å ha angst for at maur, biller og annet småkryp skulle bite meg i rompa.

     

    *Tatt meg en dusj, for deretter å løpe skvett naken opp og ned trappa, og frem og tilbake i gangen. (Har hørt at dette er en særdeles luftig og artig opplevelse).

     

    *Postet en trolltråd på KG, for å få et eller annet godtroende kvinnfolk til å gå fullstendig på limpinnen og ha medynk med mannfol... Nei, vent litt. Dèt ville jeg faktisk ikke gjort. Det er jo bare slemt. :nei:

     

    *Gjort en del...seksuelle ting, bare for å finne ut hvordan det er fra en manns perspektiv.

     

    *Myst på damer for å finne ut om hjernen rett og slett blir litt grøtete.

     

    *Tatt en tur på Claes Ohlsson eller en annen duppedittbutikk for å se hvor spennende det er kontra en skobutikk...

     

    Hva ville dere gjort?

  6. Hei TS... Dette var ikke mye hyggelig å lese, og jeg må jeg si at jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Jeg vet ikke hvor mange år jeg har 'gått glipp av' fordi jeg murte meg inne og ikke turte å face verden.

    Aller først vil jeg si at de menneskene som mobbet deg i fortiden, de bør tilhøre fortiden. De har satt spor, men de skal ikke fortsette å skade deg på denne måten.

     

    Den eneste som kan overvinne det vonde, er deg. Jeg vet at det er tøft og vanskelig, men du har alt å vinne på å kjempe deg ut av døra. Dette er DITT liv, og du har like stor rett som alle andre til å være lykkelig. Begynn i det små, finn de små tingene som gleder deg, og ta vare på dem. Det er så vanskelig å si hva som kan hjelpe deg, men jeg tror du må ta et alvorlig oppgjør med deg selv, og ta det steg for steg. Depresjoner og sosial angst er ingen spøk, men du har alt å vinne på å ta den kampen!!!

    • Liker 1
  7. Iskald lettmelk er det beste som finnes... Jeg kan drikke melk til alt, det er nesten på grensen til det syke. Sjokoladekake og melk er jo nevnt gjennom tråden. Og nybakt brød med brunost og melk ved siden av. Ferskt brød med makrell i tomat og melk er yummy! For ikke å snakke om stekt mat, da er melk obligatorisk.

    Egg & Bacon, stekte poteter, tomatbønner og MELK! Fulgt av en kopp helsvart kaffe. Det er sjåfør'n sin, det. Fungerer utmerket for fyllenerver!

     

    Svensk mellanmjölk er også god. Men da jeg var i Ungarn i 93, fikk vi melk på pose. Å fytti rakker'n, det smakte IKKE godt!

  8. At jeg har en frihelg for første gang på lenge. Jeg kan vaske huset, slappe av, sitte ute og nyte sola i stillhet... (Selv om jeg savner mine kjære!)

    Jeg er glad for at kjæresten min ringte meg fra en båt ute i verden, og takket for alle post-it lappene med koselige meldinger som jeg hadde stappet innimellom alle klærne sine. :love:

     

    Nå lakker jeg negler, og ser på Jeff Dunham på dvd. DIGG!!! :!:

  9. Jeg skulle så gjerne ønske det fantes retningslinjer for hva man kan og ikke kan skrive på en blogg... Blir så fortvilet når jeg hører 14-åringer som sitter og snakker om denne fantastiske fotballfruen, hvor flink hun er til å spise lite og trene hardt... Hun kan skrive på bloggen sin at hun ikke oppfordrer til usunn slanking, men hva hjelper det når hun stadig skriver andre idiotiske ting..? Unge jenter driter jo i alle advarsler de får, alt de ser er en tynn jente som poster bilde av salaten sin. Jeg kjenner en slik beundrer, og jeg er rett og slett dritengstelig hvor om hun kommer til å bli syk...

  10. *Fikk en biljardkule i panna som knuste endel, så ut som en enhjørning i to uker. Gikk deretter med hodepine i to uker, før jeg våknet med en kul i bakhodet og mørkegrønne brillehematomer.

     

    *Spontanruptur i buken opptil flere ganger, med påfølgende infeksjon i hele buken. AU!

     

    *Spontantruptur i buken under graviditet, infeksjon i buken (crp på rundt 240), minimale doser med smertestillende og urin som krystalliserte seg og tettet urinlederen. SMERTE!

     

    *Fødselen gikk veldig greit, over på seks timer og to Pinex Forte! :love:

     

    *Prøve å fjerne stingene selv to uker etter fødsel; Ikke digg. Tråden hadde ikke løsnet slik som jordmoren sa den skulle. Jordmoren er ond.

     

    Nå: Bekkenløsning. :nei: :nei:

    Du slipper hvertfall å bekymre deg for å få et spark i ballene..

     

    ...noe jeg er evig takknemlig for! Har sett det skje 'live' og JEG holdt på å spy av ren og skjær smertesympati. :cry:

  11. Av en eller annen grunn har jeg lest bloggen hennes ganske ofte i det siste, har blitt hektet på bryllupsstoff. Men hun skremmer meg i grunnen. Hun ligger nå på topplassen på blogg.no, og blir tilbedt av Gud vet hvor mange tenåringsjenter som vil bli tynne og pene. Jenter som skriver i kommentarfeltet på bloggen at de har lyst til å sulte seg for å bli som henne, de vil trene hardt og spise minimalt osv... Og fotballfruen poster velvillig vekk bilder av sin egen kropp, i positurer der ben og knokler blir ekstra fremtredende. At hun har muskler også, er det jo ingen tvil om, men hun ser allikevek ikke helt sunn ut på endel bilder...

     

    I dag skriver hun i denne posten: http://fotballfrue.blogg.no/1277223867_har_noen_oppskriften_.html?c=1277342340587 at hun skal proppe i seg en God Morgen yoghurt med gooooood samvittighet.

     

    HVA FAEN?????

     

    Folk har kommentert at bildene hennes havner på proanasider (tydeligvis sider der unge jenter heier hverandre inn i anoreksiadøden), de trygler henne om å ta vare på seg selv, og Caroline blir som regel forbanna når folk kommenterer at nå ser hun ikke frisk ut. Jeg kan til dels forstå at det ikke er gøy å høre at man ser ut som man har anoreksia, men hvorfor skriver hun slike ting da? Hvorfor tar hun bilde av salaten sin og presiserer at hun ikke spiste pastaen? Eller at hun får angst hvis hun ikke får trent 5 dager i uken? Eller tar bilde av en minipizza og skriver at hun er såååååååå mett? Det sender da virkelig ikke positive signaler til ungjenter ned i 13-årsalderen som gjør alt de kan for å bli tynnest mulig?

     

    Skal det være slik at fordi man har sin egen blogg, så skal man kunne skrive hva man vil uten å ta hensyn til hvilke signaler det sender ut? Og verre blir det jo når Dagbladet kjører en sak på at Fotballfruen har giftet seg, noe som sikkert trekker enda flere lesere til bloggen...

     

    Jeg blir rett og slett skremt når jeg leser hva unge jenter mener om dette. Jeg fatter ikke at det går an å ta så lite ansvar her i verden...

    • Liker 7
  12. *Fikk en biljardkule i panna som knuste endel, så ut som en enhjørning i to uker. Gikk deretter med hodepine i to uker, før jeg våknet med en kul i bakhodet og mørkegrønne brillehematomer.

     

    *Spontanruptur i buken opptil flere ganger, med påfølgende infeksjon i hele buken. AU!

     

    *Spontantruptur i buken under graviditet, infeksjon i buken (crp på rundt 240), minimale doser med smertestillende og urin som krystalliserte seg og tettet urinlederen. SMERTE!

     

    *Fødselen gikk veldig greit, over på seks timer og to Pinex Forte! :love:

     

    *Prøve å fjerne stingene selv to uker etter fødsel; Ikke digg. Tråden hadde ikke løsnet slik som jordmoren sa den skulle. Jordmoren er ond.

     

    Nå: Bekkenløsning. :nei: :nei:

  13. I følge en gammel kjenning innen "profetibransjen" er endetiden ganske nær. 21. mai 2011 skal verden gå under i følge den 88 år gamle Harold Camping. Han har saumfart Bibelen i over sytti år og mener å ha kommet frem til "et matematisk system" som gjør at han kan komme frem til profetier bygget på det som står i de kristnes hellige bok.

     

    Dette er riktignok ikke første gangen Camping kommer med slike uttalelser. For over femten år siden, i september 1994, skulle også verden gå under i følge denne mannen. Det skjedde tydeligvis ikke, men det gjorde ikke at Camping ga opp. Han "innså" at han hadde gjort en regnefeil og etter noen år med nye kalkuleringer kom han frem til at det hele måtte skje i mai 2011.

     

    Hva tenker folket om dette? Særlig vil jeg vite hva de kristne mener om denne mannen ;)

     

     

    Fra shiva82.blogspot.com

     

     

    Da blir jeg ordentelig gretten, for det er bursdagen min.

×
×
  • Opprett ny...