Gå til innhold

brainsalad

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av brainsalad

  1. Jeg vil anbefale Olympus 35 mm.Du får den for under 2.000,-,dessuten har Olympus cashbck på dette objektivet,slik at det blir enda rimeligere.Det er skarpt fra største blender,og det er dessuten ei artig brennvidde til "vanlig" fotografering.Nærgrensa er ca 15 cm.

    Sigma 105 mm har ei nærgrense på ca 30 cm,og er mer enn dobbel så dyr.

    Olympus 70-300 er et annet alternativ,ikke full macro("bare" 1:2).Det er rimelig(3.000,-),har ei nærgrense på 90 cm,og er et objektiv du kan få mye glede av ellers også.

    Tamron finnes ikke med fatning til Olympus.

  2. Jeg klarte å kontrollere kjøpelystgenet på fredag(E-450 + kitobjektiv for 2.495,-)i påvente av noe helt nytt som skulle komme 31/10.Ble litt skuffet over at det ikke kom noe.

    Men nå ser det ut til at Elkjøp skal ha det samme tilbudet,så det blir nok Bodøtur på meg på fredag.

    Kan noen svare meg på om man må ha originalt Olympus xD-kort for å kunne bruke kunstfiltrene(og også panoramafunksjonen)i kameraet,eller om man kan kjøpe et hvilket som helst xD-kort.

  3. Veldig fornøgd med å få denne pakken i posten i går!

     

    oly-space.jpg

    Jeg fikk også den pakken i posten i går(og så jeg,som aldri bruker å vinne noe).Jeg må få lov til å si takk til Olympus.

    Men nå er jeg vel "forpliktet" til å kjøpe to objektiv som jeg kan bruke objektivdekslene på?Kanskje 12-60 og 50-200.Hmm,da blir det jo en dyr gevinst.Kamerareima skal jeg bruke kun på 17.mai.

    Er det flere i Norge som har fått denne pakken?

×
×
  • Opprett ny...