Gå til innhold

isaks1

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av isaks1

  1. Har vært så uheldig å knuse lcd-skjermen på min kjære Note II. Altså ikke selve glasset, men LCD-skjermen bak. Har dere tips til hvor jeg kan få fikset dette til en ok pris, eller vil det være like så greit å kjøpe ny? Kjedelig sak, forøvrig.

     

    Har byttet min for 990,- ventet 2 timer så var det gjort. Jeg fikk gjort det i Oslo. Men tlf må være nyere enn 1 år.

     

    http://www.camera.no/no/artikler/samsung-quick-support-center/

  2. Har som mange andre problemer etter at jeg oppdaterte telefonen ved nyttår. Foruten problemene ned manglende sms varsling, telefonnummer som forsvinner, og når jeg får melding fra f.eks Altinn kommer det profilbilde fra en Facebook kontakt. Nå ser det ut til at noen bilder jeg har tatt blir uleslige på minnekortet også. Er det noen andre som har opplevd det siste? Syntes feilende er så irriterende at det ikke er noe artig med telefonen lengre. Tar man med de ubrukelige tjenestene på htcsense.com også så blir det bare verre...

  3. Har også lignende problemer:

     

    - SMS notifikasjoner henger seg opp i varslingsmenyen

     

    - periodisk ingen varsling ved mottak av SMS

     

    - Ved mottak av SMS fra 5 sifrete nr type Altin, nettbank, mobiloperatør så vises meldingene som mottatt av en av mine facebook kontakter uavhengig av om jeg velger å vise facebook kontakter i kontakter eller ikke.

     

    I tilegg så ser det ut til at noen telefonnummer har blitt slettet, vet ikke om det skjer ved sync eller hva som skjer.

     

    Eneste positive forskjellen etter oppdatering er kamera og filming som er blitt mye bedre.

    Men man må kunne forvente at det snart sendes ut en fix og at htcsense.com skal virke. Funksjonaliteten som skulle være i htcsence.com var en stor grunn til at jeg byttet ut den "vanlige" Desire.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    I likhet med de fleste her så har jeg fått mange problemer etter den siste oppdateringen, og tror jeg snart har hatt de fleste som blir diskutert i diverse forum, de jeg har oppdager så langt er:

     

    - Telefonen henger og bruker mye batteri, må aktivere USB debugging for å redusere problemet

     

    - HTC sense fungerer ikke optimalt.

     

    - Synkroniseringen til HTC sense henger seg opp og forårsaker et skyhøyt batteriforbruk, og man må skru av all synkronisering til HTC sense/slette kontoen for å hindre det.

     

    - Kalenderen har ved noen anledniger brukt så mye som 30-40 prosent av batterikapasiteten på et full ladet batteri, måtte gå inn å fjerne alle data fra kalenderen og tvangslukke alle kalender prosesser for å stoppe det.

     

    - SMS notifikasjoner henger seg opp i varslingsmenyen

     

    - periodisk ingen varsling ved mottak av SMS

     

    - Kontakter på "Ø" vises under "O" i adressefeltet

     

    - Ved mottak av SMS fra 5 sifrete nr type Altin, nettbank, mobiloperatør så vises meldingene som mottatt av en av mine facebook kontakter uavhengig av om jeg velger å vise facebook kontakter i kontakter eller ikke.

     

    - Telefonen restarter seg selv med jevne mellomrom, skjer når telefonen ligger i standby i lomma eller bordet.

     

    - Ved mottak av SMS så fikk jeg varsling med lyd og lys diode, men når jeg går inn på meldingsapplikasjonen så er det ingen melding, og alle mine meldinger ca 2500 var slettet fra telefonen

     

    - Telefonen vibrerer plutselig helt uten grunn, har skjedd opp til flere ganger når jeg bare holder den i hånda

     

    Har vært i kontakt med HTC om samtlige problemer, og jeg anser iallefall alle for å være software relaterte om ingen har noen andre konkrete ideer. HTC har også bekreftet dette på mange av feilene.

     

    Dette skal være en toppmodell, HTC må virkelig ta dette seriøst og lansere en fix i nærmeste fremtid, dette begynner virkelig å ødelegge inntrykket mitt av en ellers brilliant telefon.

  4. Har oppdatert telefonen og er veldig fornøyd unntatt en ting. FM radioen virker ikke lengre. Det kommer opp en melding der det står "Beklager, (Prosessen com.htc.fm) har stoppet uventet. Vennligst prøv igjen senere. Har tatt en restart av tlf. og prøvd noen ganger, men med samme resultat. Noen med samme problem og eventuellt en løsning?

    Prøv å clear data/cache for appen

     

     

    Det ordnet Radion! Tusen takk! Og så raskt svar, kjekt med gode hjelpere!

  5.  

    Lurer også på om det går an å legge til egne bilder tilknyttet kontakter? Får bare facebook profilbildene til folk inn.

     

    Har lagt inn et taskkiller program og fikk opp en haug med applikasjoner som kjører i bakgrunnen, f.eks. LED light og Klokke. Men hvordan lukker man egentlig applikasjoner manuelt?? Kan ikke se noen "quit" knapp på noen applikasjoner jeg, heller ikke om jeg trykker på menu.

     

    Det er fullt mulig å ha egne bilder på kontakter....det med facebookbildene er bare hvis man velger å ha denne koblet til.

    Bare trykk på selve bilde så får du en nedtrekksliste på å legge inn eget bilde :)

     

     

    Hm jeg får ikke noen nedtrekksmeny på bildet jeg. Går inn på "kontakter" og trykker på et bilde i lista skjer det ingenting. Ikke når jeg går inn på selve kontakten heller.

     

     

    Gå inn på fotografier, velg bilde. Trykk på det og da skal det komme en meny, velg Angi som, og så kontaktikon.

  6. Er det noen som kan teste radioen på Htc Desire så jeg får bekreftet at den virker. Det gjør ikke min. Har den nyeste oppdateringen.

     

    Radioen funker som gull den. Prøvde den ikke før nå for jeg har dårlig erfaring med div tlf og mp3-spillere med radio, men denne har god dekning og faktisk skikkelig god lyd også (testet med skikkelige øretelefoner - AKG K518DJ).

    :thumbup:

     

    Takk for svar! Har prøvd min litt mer nå. Hvis jeg søker manuellt får jeg inn noe, men autosøk finner ingen stasjoner. Litt dårlig dekning her hos meg kanskje...

  7. Har lest i tråden her en plass oppdatering kun virker med windows XP.

     

     

    Får håpe dem kommer med en oppdatering hvor det faktisk funker å oppdatere med PC Sync da...

     

    Fikk mobilen i går, og når jeg prøver å oppdatere telefonen med Samsung PC Sync, så stopper den på 27%, og på telefonen så er det bare en blå skjerm med teksten "boot loader" og noe annet. Kjører Windows 7 64-bit.

     

    Sliter også med at bilder jeg tar blir gjort smale når jeg skal se på dem i windows. Noen som har opplevd det, og vet hva det kommer av? Det er kun bilder fra denne telefonen som dette skjer med.

     

    Edit: Leste et annet sted at det var noe feil i metadataen i bildene som gjorde at det ble strekt, og at dette løses ved å oppdatere telefonen. Da må jeg bare finne ut hvordan jeg skal oppdatere telefonen...

     

    Eksempel:

     

    dritttelefon.jpg

  8. Ser det er en del feil med den nyeste firmwaren. Lørdag og Søndag står det kun L og S på startskjermen(Sikkert pga ø i Lørdag og Søndag)Det er skrivefeil når man går i medieleseren og skal sortere etter filnavn. Det står Filnavne. Og når gjøremålsnotatene står på startskjermen står det på engelsk(Next Events) Kanskje bageteller, men burde ikke være så vanskelig å få rettet opp. Batteriet blir også fortere tomt nå syntes jeg. Lader telefonen hver natt. Når jeg slår av telefonen tar det lengre til før den er av selv om det ikke er programmer aktive. Etter Samsunglogoen så kommer kontaktlister, kalender og annet opp før den er av.

  9. Etter oppdatering av Firmware(Nyeste norske)syntes jeg batteriet blir fortere tomt. Må lade det hver natt. Og det ser ut til at telefonen har vanskeligheter med og slå seg av. Etter den vanlige Samsung logoen etc. så kommer kalender og annet opp før den går av. Spiller ikke så mye rolle kanskje, men litt rart at det har blitt sånn. Har også oppdatert kameraet, men har ikke mulighet til å slå på bildestab. Og til slutt vil jeg nevne Opera Mini 5.0 som er genialt, men det låser seg fortsatt. Ellers så er det en topp telefon som jeg har mye glede av.

     

    Du må skru av blitsen for å få skrudd på bildestab. :)

     

    Takk skal du ha, nå fikk jeg det til.

  10. Etter oppdatering av Firmware(Nyeste norske)syntes jeg batteriet blir fortere tomt. Må lade det hver natt. Og det ser ut til at telefonen har vanskeligheter med og slå seg av. Etter den vanlige Samsung logoen etc. så kommer kalender og annet opp før den går av. Spiller ikke så mye rolle kanskje, men litt rart at det har blitt sånn. Har også oppdatert kameraet, men har ikke mulighet til å slå på bildestab. Og til slutt vil jeg nevne Opera Mini 5.0 som er genialt, men det låser seg fortsatt. Ellers så er det en topp telefon som jeg har mye glede av.

×
×
  • Opprett ny...