Gå til innhold

AssMan2003

Medlemmer
  • Innlegg

    294
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AssMan2003

  1. Takker for svar :)

     

    Ser ut til at jeg ender opp med en DA konverter som Okasin nevnte og et par aktive høytalere. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg om jeg skal ha høytalerene fra Swans eller disse fra Ljudia http://ljudia.no/studioutstyr-s82135/studiomonitorer-c75737/krk-rp6g2-p115631/. Vil kanskje de fra KRK fylle rommet litt bedre? Rommet er riktignok lite, men...

     

    Jeg ser ikke helt hva forskjellen på Swans D1080MKII og D1010MKII?

     

    Hva tror dere?

     

    Mvh

    Assman

  2. Hmmm.. Etter veldig lang ventetid og ikke mottatte kabler, må jeg nesten "trekke tilbake" rosen jeg gidde TT.. Etter mailen som sa at jeg skulle få tilsendt kabler gratis, har verken mottatt eller hørt en d**t fra de. Har sendt flere mail og spurt frem og tilbake, på både tyske (var de som svarte meg da jeg sendte første gangen) samt den globale mailen..

     

    Men INGEN svar å få nå i ettertid......

     

    Jaja, får vel kjøpe meg en ny PSU...

     

    ASsman

  3. Hei

     

    Tenker å kjøpe nytt lydkort samt høytalere. Hadde derfor satt pris på noen tips fra noen som har litt peiling innen lyd.

     

    Her er det musikk som er i fokus når det kommer til bruksområde.

     

    Klart at vanlig receiver og høytalere ville vært å foretrekke, men ettersom at det er begrenset med plass på rommet, pluss at "konen" ikke vil ha stort stereo osv, så tenker jeg at kanskje et skikkelig lydkort sammen med noen gode (gjerne litt dyrere) høytalere hadde fungert fint.

     

    Har sett på noen Swan Speakers (http://www.soundwave.no/produkter?catalogue_selected=161967_18220#161967)men kan disse drives skikkelig av et internt lydkort?

     

    Takker for all hjelp :)

     

    Mvh

    Tha Assman

  4. Tenkte å bare meddele mitt første møte med Thermaltake kundeservice (dersom noen evt skulle vurdere ny PSU).

     

    Kjøpte for 2 år siden en Thermaltake Toughpower 850W. Når jeg nå bygget om maskinen, manglet jeg blandt annet noen PCI-E 6 pins kabler (da 2 stk 6950 trenger 4 stk 6 pins). PSU'en kom med 2 stk modulære 6 pins kontakter, hvorav den ene er forsvunnet i rotet mitt for lenge siden. Jeg hadde selvfølgelig mistet den ene Molex kabelen også, slik at jeg bare hadde en slik til evt å bruke 2 stk Molex til PCI overganger.

     

    Sendte en mail til Thermaltake, forklarte problemet, samt at jeg ikke likte å bruke Molex overganger, da jeg stoler mer på ting som er kablet uten overgang. Fikk da følgende svar fra Thermaltake sin kundeservice

     

    "Dear Sir

    Please send us your delivery address and we will send replacement part free of charge.

    Thank you for choosing Thermaltake."

     

     

    Det er hva jeg kaller greie folk å forholde seg til :thumbup:

  5. Har hevet meg på Android bølgen, å trives godt der.. At det finnes mange kjekke apps og spill på Android Marked er jo et faktum.. Men det er jo heller ikke til å stikke under en stol at det til slutt hoper seg opp med forskjellige apps på menyen..

     

    Noen som vet hvordan en fjerner disse fra hovedmenyen over i mapper?

     

    (jeg har forsøkt å laget mapper, å flyttet de over der, men da blir ikonene bare flyttet som snarveier å ligger fortsatt i hovedmenyen).

     

    Takker for alle svar :)

     

    Mvh

    Assman

  6. Har no laget meg en backup av bioshock 2 og BFBC 2 og jeg har 2 stk xbox som er flashet.

    Den ene har versjon 1.4 og den andre har 1.5

     

    Hva kan være grunnen til at spillene fungerer kun på den eldre xboxen og ikke på den med nyere firmware?

     

    Xboxer med hitachi drev, som er flashet med iXtreme 1.5 klarer å spille wave 4 spill, mens xboxer med andre drev (samsung, liteon etc) må ha 1.61 for å støtte wave 4.

  7. Er fersk innen Linux. Bare så vi har det på det rene..

     

    Installerte ubuntu 9.10 via windows7. Alt fungerer smertefritt, booter fint osv.. HELT til jeg skal installere oppdateringene. Etter jeg har gjort dette booter den ikke inn i ubuntu.. Jeg kommer til valget mellom operativsystemer, men da jeg velger ubuntu kommer til GNU Grub 1.97 beta 4, hvor det står en hel del forskjellig..

     

    Noen ideer?

     

    http://ubuntuforums.org/showthread.php?p=8292225#post8292225

     

    Om du får en error melding ved GNU grub så tror jeg denne linken ville hjelpe.. bare skriv inn på google GNU grub 1.97 beta 4, da vill masse forskjellig komme opp.

     

    fant også denne threaden.. les litt rundt.. se om noen av feilene de forklarer der er noen av feilene du har gjort.. er nøyaktig det samme problemet som du har om du skroller litt ned.. fant det på første sia.

     

    http://newyork.ubuntuforums.org/showthread...7429&page=2

     

    Se der ja :) Han får akkurat samme skjermbildet som meg!

    Kjempegreier Cocopara ;)

  8. Er fersk innen Linux. Bare så vi har det på det rene..

     

    Installerte ubuntu 9.10 via windows7. Alt fungerer smertefritt, booter fint osv.. HELT til jeg skal installere oppdateringene. Etter jeg har gjort dette booter den ikke inn i ubuntu.. Jeg kommer til valget mellom operativsystemer, men da jeg velger ubuntu kommer til GNU Grub 1.97 beta 4, hvor det står en hel del forskjellig..

     

    Noen ideer?

  9. Bror har gått til innkjøp av mer minne til maskinen. Før hadde han 4 gb (2x2), har nå kjøpt 2gb (2x1) nye for å oppgradere til 6 gb.. Brikkene er Corsair Dominater 8500 C5D (dette gjelder både gamle og nye brikker).

     

    Maskinen vil ikke boote med alle brikker i. Vi har dog prøvd brikkene hver for seg, å alle brikker funker da seperat. Har prøvd gjeldene 2x2, 1x1, 1, 2, osv, så alle brikker og minneslots ser jo ut til å fungere.

     

    Noen ideer om hvorfor de ikke vil fungere sammen (2x2 + 1x1)?

     

    Takker for svar

    Mvh Assman

  10. Har en ny HP 2230s hvor minnet bare får tildelt 64 mb minne fra maskinen. Da jeg skulle tildele skjermkortet mer minne i bios fant jeg fort ut at maskinen kom med en EKSTREEEEMT BEGRENSET bios. Den kom med en form for EFI bios (har aldri vært borti slik bios før), som tydeligvis er en bios som gir en fint interface, men som til gjengjeld er UBRUKELIG med tanke på valgmuligheter osv.. De biosene som finnes på HP sine sider er jo selvfølgelig av samme type, så hjelper ikke å legge inn de.

     

    Noen som vet hvordan jeg kan få tak i en ny bios til denne maskinen? Eventuelt få fjernet EFI, slik at det kan legges inn en standard bios som faktisk lar brukeren forrandre på instillinger?

     

    Takker for svar

  11. Drar ned på Datakjeden nå og kjøper en Zalman Ultra Quiet me blå led fyren sa den sku passe

    P5K/EPU'en min, Blir mye stress og instalere alt det selv siden jeg må ut me hovedkorte

    så jeg lar folkene på datakjeden gjøre det(Enda DET VILLLL kOSsTE 699 FOR MOnTERINGEN)

    + 840 for viften. :tease: haha men penger er noe man skal bruke på data :yes:

     

    Takker For alle svar og Takk bjowii for all hjelp :w00t::p

    legger ut en Edit når jeg får pcn tilbake :new_woot:

     

    840,- for viften og 699,- for montering?! Hvordan får de sove om natten?!

  12. Kan jo ikke bli sinna på Dell for deres dumme og latterlige markedsføring. Alle firma gjør det der. Ta en titt på en reklamepause på tv f.eks. Elkjøp mener jo at LCD Tv'er til 10 000 kr er flott julegave til barna, Jysk mener en seng til 15 000 er den perfekte gave til noen du er glad i, å for noen år siden husker jeg at VW skulle ha det til at den nye Polo var THA julegave det året. Listen er uendelig lang. Alle prøver seg.....

  13. Kjør kortet på Auto viftehastighet eller bruk rivatuner til å lage profiler. Finnes guider på rivatuner forumet på hvordan man gjør dette.

     

    Å kjøre kortet på Auto viftestyring som kommer med ATI CCC er jeg overhodet ikke fornøyd med. Kortet ligger da med en idle temp på over 80 c Ja, dette er normalt og kortet tåler det, men det vil ikke dermed si at jeg er tilfreds med det.

  14. Har litt problemer med å få til viftestyring på mitt 4870x2.

     

    Jeg har prøvd den vanligste metoden (om jeg skal kalle det det, er iallefall den de fleste nevner etter et google søk), hvor jeg lager en profil i ATI CCC for så å redigere xml filen. Det som er, etter oppdatering av drivere så opprettes det ikke noe xml fil lenger etter jeg lager en profil i CCC. Enten det eller så finner jeg den ikke, verken via søk eller mye leting.

     

    Er det noen alternativer til denne metoden? Ser at RivaTuner skal støtte 4870x2, men har hatt lite hell med det.

  15. Hmmm.. Jeg har egentlig vært litt i stuss selv når det kommer til lyd via DVI utgang. Men på en annen side så holder jeg fortsatt håpet opp når det står på produsentens hjemmeside at det er lyd via skjermkortet.

     

    "Part of the feature set of your new Sapphire graphics board is that it has an HD Audio Controller built

    into the board to allow you to easily and seamlessly output both video and audio via an HDMI output

    using the Active DVI-HDMI converter which may have been included in the box."

     

    Lyger de til alle sine kunder der ute eller? Eller er det noen som bare har slått seg vrang å nekter å gå med på at det kan føres lyd via DVI med overgang til HDMI?

     

    Selv sliter jeg med å få lyd fra mitt 3870 X2..

     

    Neida, det funker, bortsett fra at de dropper å legge med drivere for dette, noe som i og for seg er pussig nok.

     

    Du må laste ned Realtek HDMI Audio drivere.

     

    Jeg får det til å fungere greit, med vista. Også fått integrert bluray og hd-dvd avspilling i mediacenteret med multikanalslyd ved hjelp av Total Media Theatre fra Arcsoft media. Får ikke Hd-lyd, men det er takket være skjermkortet som kun støtter 5.1 lyd. Med Ati HD4600 og HD4800 serien så får man HD-lyd også. Dersom mottaker støtter dette. (hd lyd= DDTrueHD, DTS-HD, DTS-HD MasterAudio)

     

    Må logge inn med bruker og pass for å benytte den linken til HDMI driverne til realtek. Men er dette det eneste du måtte installere for å bruke lyd fra skjermkort? HDMI fra realtek og standard Catalyst drivere til skjermkort uten noen drivertillegg?

  16. For å ta dizzled først: Ein DVI-utgang har kun biletesignal, du kan ikkje få lyd ut. For det må du ha eit skjermkort som også kan sende ut lydsignal som det jk76 har. Kall det kva du vil, det er umogeleg. Det er ikkje gitt at alle skjermkort med HDMI kan sende ut lydsignaler heller, med mindre det er laget for det.

     

    Dette har forresten med skjermkort å gjere, så tråden flyttes over der. :)

     

    jk76: Det er noko som må velgast på hovudkortet, sidan lydem kjem frå det. Kva hovudkort har du, og har du installert programvare for det integrerte lydkortet samt sjekka der?

     

    Hmmm.. Jeg har egentlig vært litt i stuss selv når det kommer til lyd via DVI utgang. Men på en annen side så holder jeg fortsatt håpet opp når det står på produsentens hjemmeside at det er lyd via skjermkortet.

     

    "Part of the feature set of your new Sapphire graphics board is that it has an HD Audio Controller built

    into the board to allow you to easily and seamlessly output both video and audio via an HDMI output

    using the Active DVI-HDMI converter which may have been included in the box."

     

    Lyger de til alle sine kunder der ute eller? Eller er det noen som bare har slått seg vrang å nekter å gå med på at det kan føres lyd via DVI med overgang til HDMI?

     

    Selv sliter jeg med å få lyd fra mitt 3870 X2..

     

    Jeg viser til linkene under..

     

    http://www.sapphiretech.com/nw/products/pr...d=209&grp=3

    http://www.sapphiretech.com/us/productfile...ound_output.pdf

  17. Får ikke installert lydenhet på skjermkort for bruk av lyd via HDMI kabel. Det skal jo kunne velges mellom vanlig lydkort (som i mitt tilfelle blir lyd som er integrert på HK) og lyd via skjermkort. Har prøvd å legge inn Realtek sine ATI HD lyd drivere, men det lydenheten vises fortsatt ikke.

     

    Noen bruker lyd via ATI HD Radeon kort som har noen tips?

×
×
  • Opprett ny...