Gå til innhold

ZevsErn

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ZevsErn

  1. Er dette kabler du har laget selv? Sjekk i tilfelle om de er korrekt kablet (viktig med riktige farvepar mot riktige ledere i kontaktene).

     

    Er det bare et rent fibermodem eller har det innebygget DHCP-tjener? Det kan være at du kun får en IP-adresse. Da vil det virke med en PC men ikke med to. Løsning: bytt switchen med en router.

     

    Ja det er kabler jeg har lagt selv, sjekker begge sider og alt er koblet riktig, det fungerer vist jeg kobler kabelen direkte inn i 1 pc isteden for innoms switchen. Har ikke peiling om det er rent fibermodem eller om det har innebygget dhcp tjener, i så fall hvordan får jeg sjekket dette?

     

    Jeg har allerede en kabel som bare ligger gjennom gulvet og inn i switchen, bruker jeg denn kabelen fungerer det igjennom switchen, men bytter jeg til den nye så klarer ikke pcene å motta ip adresse.

  2. Hei, er ikke veldig flink med internett og nettverk og trenger derfor litt hjelp.

    Har akkurat fått fiberbredbånd innlagt i huset og driver å kabler innvendig nå. Det jeg har gjort er å koble en Cat 5 kabel fra modemet og inn i en switch på andre siden av huset. derfra går det 2 andre kabler inn til 2 forskjellige pcer, tingen er at når jeg kobler kabelen innom switchen så får jeg ikke nettet til å funke på pcene, men vist jeg kobler kabelen direkte inn i en av pcene så går det. Noen som kan hjelpe meg med hva som kan være feil?

     

    Har en CNet 8-Port switch.

     

     

     

    Også noen som veit åssen jeg får det trådløse nettet til å fungere, får det heller ikke til å fungere vist jeg kobler til en trådløs router?

×
×
  • Opprett ny...